Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Posta - vracen paket

Da li neko zna sta se desava u slucaju da kupac nije preuzeo paket i vraca se, a ja takodje ne zelim da ga preuzmem nazad. Da li to moze da me koci u smislu da ne mogu da saljem druge pakete, jer imam jedan koji nije preuzet, a posta nije naplatila svoje usluge? Takodje, imaju i broj moje licne karte po ovom novom zakonu koji stiti kupce, a nisu doneli nijedan zakon koji stiti prodavce..
2019 12 26
Ranije je bilo da ako ne zelis da preuzmes vracen paket,ne moras..to odlazi na cuvanje,pa na aukciju...a sada ne znam,mislim da je isto..
2019 12 26
Bas sam citala neki clanak o tim aukcijama pod nazivom "Nije kome je namenjeno, vec kome je sudjeno".. Nek bude onda tako (: Hvala puno na odgovoru!
2019 12 26
> Elisada: > Bas sam citala neki clanak o tim aukcijama pod nazivom "Nije kome je namenjeno, vec kome je sudjeno".. Nek bude onda tako (: Hvala puno na odgovoru! 🙂
2019 12 26
Paket ne mora da se preuzme, bice u posti neko vreme a onda ide na licitaciju. Za te neisporucene posiljke organizuje se licitacija u prostorijama poste, samo sto o tome ne zna sira javnost
2019 12 26
Da, jednom godišnje se prodaju nepreuzeti paketi, tako da niko ne mora da preuzme ništa što ne želi.
2019 12 26
Hvala na odgovorima, nadam se da ce neko na aukciji uzeti suknjicu, bilo bi mi zao da zavrsi u kontejneru (:
2019 12 26