Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dijeta 8h?!

Da li je neko drzao 8-casovnu dijetu i kakva su vam iskustva? :) Radi se o rezimu gde se 8h jede sve bez ogranicenja, 16 h se samo pije voda.....
2020 01 09
Drži moja mama. Ok je za kontrolu kilograma nakon dijete ili ako želiš da izgubiš 5, 6 kg i to ne odjednom. Ok je za navike ako stalno nastaviš tako da se hraniš, kao na režimu :) Guglaj Intermittent Fasting i to ti je to :)
2020 01 10
> srebrna: > Drži moja mama. > Ok je za kontrolu kilograma nakon dijete ili ako želiš da izgubiš 5, 6 kg i to ne odjednom. > Ok je za navike ako stalno nastaviš tako da se hraniš, kao na režimu :) > Guglaj Intermittent Fasting i to ti je to :) Znaci ne skidaju se kg nesto posebno 🙄 pa mogla sam i da predpostavim jer cudno je malo da jedes apsolutno sve, a da mrsavis.... A koliko dugo drzi tvoja mama i koliko je za to vreme skinula?
2020 01 10
Dobra je i daje brze rezultate ako je kombinujete sa keto ishranom,i kada u toh 8 sati jedete ne bi trwbalo da se prejedate (vecina nas je u fazonu- sad da jedem jer posle tek sutra..)
2020 01 10
BabyPink...Zasto ne konsultujete nekog nutricionistu oko dijete...Moja poznanica je kuburila sa kilazom.I otisla kod nutricioniste...Gledala sam te njene porcije..Uopste nisu bile male, a niti je bila gladna...Ozbiljno je smrsala...Uglavnom sve je bilo kuvano,nista przeno.Ogranicen unos hleba itd...U prvih dva meseca vec je izgubila pozamasnu kilazu..Posle je islo sporije skidanje kilograma,ali se nastavilo...
2020 01 10
> jelena2606: > BabyPink...Zasto ne konsultujete nekog nutricionistu oko dijete...Moja poznanica je kuburila sa kilazom.I otisla kod nutricioniste...Gledala sam te njene porcije..Uopste nisu bile male, a niti je bila gladna...Ozbiljno je smrsala...Uglavnom sve je bilo kuvano,nista przeno.Ogranicen unos hleba itd...U prvih dva meseca vec je izgubila pozamasnu kilazu..Posle je islo sporije skidanje kilograma,ali se nastavilo... Baš sam isto htela da sevetujem. Nisu to samo vitamini koji mogu biti štetni za organizam. Najbolje da konsultujete stručnjaka.
2020 01 10
> BabyPink: > A koliko dugo drzi tvoja mama i koliko je za to vreme skinula? Otprilike dva meseca, oko 5, 6 kg je skinula bez nekog veceg stresa. Slazem se sa Elenahanom, nabolji rezultati su kod bilo koje keto ishrane ali to tamo dodje vremenom i prirodno, samo od sebe, apetit se smanji i jede se maksimalno dva puta dnevno.
2020 01 10
Hvala za savete, isla sam jednom kod nutricioniste i znate sta su mi rekli... Isto sto i svima, cak sam dobila i identican jelovnik 😒 hrono dijeta je dobra, ali sve te dijete sto imaju restrikcije bilo koje hrane, nisu za mene. Ovo mi bas deluje ok. Jer mogu da jedem sta hocu. 4 dana vec, i osecam se bolje, pre svega ne ustajem troma. A verujem da ce se kroz vreme stabilizovati i apetit. Javicu vam se opet da se hvalim ili zalim 😁
2020 01 11
Nisam znala BabyPink...Ja sam mislila da se radi i krvna slika i da za svakoga ide drugaciji meni,.Naspram kilaze,godina,zdravstvenih problema ili stanja.Drugacije sam to zamisljala...
2020 01 11
A u kom periodu jedeš? Jesi li sama odabrala ili kako?
2020 01 13
> MlleSanja: > A u kom periodu jedeš? Jesi li sama odabrala ili kako? Sama sam odabrala, najvise mi odgovara period od 10-18h :)
2020 01 13
Javi se kad bude bilo rezultata, tj. da li ih ima. 😊
2020 01 14
I ja sam pocela ovaj vid ishrane da praktikujem pre 3 dana. Nikada nisam bila na dijeti, jer koliko god jela, manje/vise, uvek sam ista...ali se osecam lose u smislu da se osecam naduto, da lose spavam, nemam energije i sve se to reflektuje lose i na kozi lica. Citala sam negde da ovaj svojevrsni post, dobro utice na sve navedeno. Jos uvek se ne osecam bolje, ali gledam da istrajem neko vreme da vidim hoce li mi pomoci. Naravno nije na odmet i ako se malo stanjim. :D Jedem kao i uvek, samo sve to ''upakujem'' u ovih 8 sati. Meni trenutno odgovara 11-19h. P.s. volim ovakve teme, jer kada vidim da kod drugih ima dobrih rezultata to i mene motivise. :")
2020 01 14