Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta kupiti devojcici od 11-12 god.Savet?

Sta kupiti devojcici od 11,12 god? Moja ima 6,5 god.jos voli igracke.nesto za poklon.neznam sta vole devojcice tog uzrasta.nesto od odece? Ili neki pribor za skolu? Svaki predlog dobro dosao.hvala
2020 01 15
Vole sminku, lakove za nokte. Ali ako mama ne dopusta, onda neke ukrase za kosu, ali za odrasle. To su devojke koje udju u pubertet, pa nit su deca nit devojke, jako tesko je odabrati sta voli i zeli, ako sama ne kaze. Ja sam uvek za drustvenu igru i to ako je otvore na licu mesta igram s njima. 😂
2020 01 15
Ja bih vam preporucila neke tinejdzerske knjige, ima jako puno zanimljivih, na temu simpatija, zaljubljivanja i tih dogodovstina. Pogledajte u bolje snabdevenim knjizarama. 🍀 Uz to, ja bih kupila i neku sheet maskicu za lice, vidjala sam devojcice u DM-u tih godina da ih uzimaju.
2020 01 15
Akuelno je sad Frozen stvarcice....mozda neka odeca u tom fazonu,sminka,fotrola za telefon,pribor za skolu isto u tom fazonu.....
2020 01 15
Nesto od garderobe, sa sljokicama, ili od aksesoara, sat, nesto od nakita...😁
2020 01 15
I ja sam u dilemi, mojoj komsinici koja je 7. razred (to su valjda te godine) je rodjendan za mesec dana a poznajem ih kratko pa ne znam sta da poklonim. Mozda nesto od ovoga sto je predlozila Dacasm, da odem u Lilly, oni imaju lepe nesere, gumice, ogledala, mozda sminku...
2020 01 15
Hvala.ja nesto razmisljam.neki neseser,labelo,miris nesto da kompletiram.moze i neki dzemperic uz to.ili knjiga uz to.hvala jos jednom na predlozima
2020 01 16
Ja se izvinjavam, nije lično, ali Frozen stvarčice su za mnogo mlađu decu. Ja imam ćerke tog uzrasta i tako nešto ih apsolutno ne zanima. Postoji kozmetika za tinejdžere, garderoba takođe ( BEZ ŠLJOKICA !), tako da je izbor veliki :)
2020 01 17
Ja sam u tom uzrastu volela da čitam knjige sa rozim koricama 😂 Ili možda da joj kupite set kozmetike. Moja preporuka je alverde jer ona ne šteti koži kao dove i nivea , plus je prirodna kozmetika. To je jako važno za devojčice u pubertetu jer su sklone raznim kožnim upalama ♥️
2020 01 18
Jako delikatna tema. Klinke su danas malo zrelije u tim godinama nego mi kad smo bile mlade. Moja (dosta) mladja sestra ima 12.5 i totalno je u rokerskom fazonu - sve mi je karirane kosulje pokrala, kao i majice sa bendovima i fura lance na pantalonama 😂 mrzi sljokice, mrzi roze, mrzi sminku i sve gorenavedeno :P tako da najbolje je proceniti po tome sta ta devojcica voli. Ovo sto je Olja predlozila je meni licno najbolja ideja - tinejdz knjige nikad ne izlaze iz mode, samo treba ubosti kokretnu pricu koja spada u profil devojcice kojoj se kupuje :D
2020 01 18
To je vec tinejdzerka, nemojte frozen i sljokice. Te devojcice vec vole prave lakove i sminkicu (ne da podrazavam...). Drustvene igre su super (Activity i slicne). Tinejdzerke ce se uvek obradovati i garderobom, ali kao sto kaze devojka iznad, kao za velike devojke, ne decijom : )
2020 01 19
Jedino sto znam da nevoli roze boju,mislim da sminku voli.koliko sam uspela izvuci od sestre u kom je fazonu.glupo mi je da pitam.jer ce odmah necu da ti kazem.nemoj nista da kupujes.znate sestre.da vise stvari za odrasle devojke.pa valjda su ti te godine
2020 01 21