Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Razgovor posao

Trebao bi mi savet 🤗 Pozvana sam u agenciju za mlade za putovanja na razgovor za posao promo lidera. Do sada sam radila takve poslove, ali nisam uzivo isla na razgovor, sve je bilo preko emaila i kratko i jednostavno. Nisam sigurna sta bih trebala da kazem o sebi, sa kakvom pricom da dodjem na razgovor? Da li imate neke predloge, ideje, savete? Bila bih veoma zahvalna❤️
2020 01 30
Zdravo, mogu ti napisati par malih saveta, mozda ce biti od koristi. 😊 Pre svega, uvek i svuda je vazno da budes nasmejana i pozitivna, tad ostavljas poseban utisak i to posebno privuce pažnju, veruj mi; Takodje spontana, jer ti nije cilj da se pripremas satima, nego da budes sigurna (da verujes) u sebe i resis taj razgovor kao od sale, jer verujem da ce biti i trebalo bi da bude kratko i jednostavno kao i preko maila.😊 Nesto o sebi: Vazno je da naglasis da vidis sebe u tom poslu, malo da proguglas i raspitas se, ali ako si vec radila taj posao znas o cemu je rec i mozes da kazes da se dobro u njemu snalazis i da to pre svega volis ili da te to bas zanima... Da si informisana, posvecena radu i da imas ogromnu zelju da budes deo njihove organizacije/agencije. Takodje ne treba skretati sa teme, pusti da razgovor ide svojim tokom, a na pitanja ces veruj mi na kraju, koliko god se pripremala ili ne odgovoriti spontano, onako kako ti mislis da treba u tom trenutku. Sigurna sam da nece trajati dugo i vazno ti je da sto vise budes opustena i NASMEJANA! I za kraj mozes da kazes da si srecna sto si opet pozvana, da se zahvalis sto su ti posvetili vreme i ukazali priliku za rad onoga sto volis i da se nadas pozitivnom odgovoru. 😊 Mozda i nisam imala mnogo inspiracije trenutno, ali svejedno znam po sebi koliko volim da cujem nečiji dobronameran savet i koliko on znaci. 😊 Ako zelis, ostavi odgovor kad se zavrsi, kako je proslo! I ponavljaju u sebi da ce sigurno biti dobro i prijatno na razgovoru, bodri sama sebe i veruj u sebe, ne samo na tom razgovoru za posao, nego uvek i samo se napuni pozitivnom energijom i pucaj! 😊 Srecno i sve najlepse! 🍀
2020 01 31
vaspitac91 bas ste lepo napisali :) ohrabrujuce, apsolutno treba biti opusten koliko je moguce. Ja sam na svom prvom razgovoru bila sva stegnuta, razgovor mi je bio na engleskom, tek kad sam izasla shvatila sam koliko nije bilo potrebe za tim i sta god da se desi tako je trebalo da bude. Barem sam sada opustena za sledece razgovore :D Srecno <3
2020 01 31
Upravo tako, sta god da se desi nije smak sveta, sve je ispravno i dobro, ako se i Vi tako osecate i verujete u sebe. Bila sam i ja stegnuta, pod stresom i tremom, a onda shvatim koliko je to nepotrebno, zato i ponavljam pozitiva, vera u sebe, OSMEH, lepa rec i gvozdena vrata otvaraju 😊 Na kraju sve su to navike koje sticemo vremenom i kad sami sebe ohrabrujemo, cenimo sebe i vrednujemo ne moze, a da ne bude dobro 😊 P. S. Bilo kako bilo, treba gledati na to kao na jos jedno novo iskustvo, u slucaju da ne bude onako kako smo zeleli, a ni tad nije smak sveta 😊
2020 01 31