Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kucni ljubimac u stanu/kuci- savet hitno potreban

E pa ovako, sto se tice videa sa yt- nema videa koji nisam odgledala tako da i ono sto smo naucili- net nam je pomogao @Maglasvuda- ista situacija! Spava na meni, idemo u vc skupa, kada se kupam grebe i kuka ako ga ne pustim makar da sedi u vc-u... ma prava beba! Mesec ipo je kod mene no naucili smo da nuzdu vrsi napolju(trazi napolje kada mu se ide u vc) i kratkorocno zna gde mu je mesto. Jos uvek je sve ostalo za njega na vanzemaljskom jeziku 😀 Ograde su oko 10ak hiljada pa pokusavam navi neko pristupacnije resenje mada @VBarbarez- da ih prodajes- uz ovaj post bih kupila jednu sigurno Sto se nekretnina tice, grubu na FB sam nasla tako da hvala od srca na preporuci! To je takodje prilican problem jer u sustini ljudi ne vole da primaju ljubimce jer se plase da ce im unistiti stan sto nekako i razumem no moracu se vec nekako snaci! Utesiste me malo da ipak ima neko ko voli zivotinje dovoljno da ih primi u svoj stan ☺️
2020 02 05
Dok sam bila u stanu,imala sam ih cetvoro..prvi pas mi je bio gordon seter i doneta mi je sa mesec dana,spavala je samnom i bile smo dobar tim.Jedino sto sam napravila gresku je sa dobermanom,muski pas sa tri zenke,totalno razmazen..Tada sam bila klinka i nisam znala kako da ih dovedem u red,a mnogo je bitna stvar da mu postavis granice i budes dosledna u tome,mada svaki pas je prica za sebe,kako ga naucis sada,to mu ostaje i kasnije..
2020 02 05
@VBarrbarez Aaaaa, kako je medeeeen! <3 Presladaaaak! @LocalGirl: Zar je moguce da su toliko skupe ogradice?? Preporucujem ti da pogledas po grupama za ljubitelje zivotinja, ima tamo ljudi koji prave kucice i ogradice, mislim da su cene mnogo pristupacnije. Pozdrav i od nas, evo jedna epizoda sa "saradnikom" za racunarom :') ali toliko sam se navikla, da mi je prosto cudno kad mi nije na glavi, u krilu i oko mene. Prvih mesec- dva i bice sve super! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ba1401e222dcaf3904f3b46b95262280.jpg)
2020 02 05
@Maglasvuda. <3 <3 <3 Kakva njuska :D
2020 02 05
> jelena2606: > @Maglasvuda. <3 <3 <3 Kakva njuska :D Hvalaaa <3 Udubljen u moj posao :')
2020 02 05
@MaglaSvuda hvala puno 💕 Da, ogradice su preskupe, po Pet shop-ovima su cene bile malo manje nego što sam ja svoju platila ali su i duplo nekvalitetnije... Ja sam ovu platila oko 100e, ali mi se isplatilo, sačuvala sam kuću od malog gricka 😂 a sada je to njegova garsonjerica 😁 Razumem da je nekome preskupo, ali kod nas nema povoljnije (bar ja nisam uspela da pronađem) ... Jedino da se nađe polovno ili ako neko pravi, ja to nisam uspela da nađem, pa sam bila u fazonu kad je bal nek je bal, ako već kupujem kupiću za 100e kvalitetnu i veliku ogradicu a ne za 7-8000 neku malu i bezveze u prodavnicama kod nas.... Da se razumemo, da imam malog psa pa i nekako, ali Leo je ipak malo teži i krupniji, spada u srednje rase, tako da ta mala ogradica, ko zna na šta bi ličila posle par meseci 😂 Iskreno se nadam da ćete imati više sreće od nas u pronalasku bar malo jeftinije ogradice 🤗 Ja ako slučajno negde nešto vidim, javljam :") Pozdrav za sve 🙈 a raspoloženje u skladu sa vremenom 😂🐶 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bc551214d3c1d97284c6c4cc19f6e334.jpg)
2020 02 05
Ovo je standardne poza kod nas ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d37bcf028be0e21b2b9d38c3c94144c4.jpg)
2020 02 05
Prelep ti je korgi!
2020 02 05
@jelena2606 prava gospođica/gospodin 😍🤗🐶 @MilleSanja hvala vam puno 💕 @Siamese.cat to mu je standardna poza, nekad me više podseća na mačku nego na psa kakvo ponašanje ima 😂 mogla bih da otvorim temu samo za njegove poze kada spava da se ljudi malo nasmeju hahahah 😂
2020 02 05
Preslatki su svi ♥️ Mogla bi jedna tema sa smešnim slikama ljubimaca 😊
2020 02 06
Onda otvaram temu 😁😍
2020 02 06
1 2