Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kupovina garderobe...

Ahahahahahaahahhahahahahaahhaah joooooooj Jelka, ovu temu kao da sam ja otvorila! Pre neki dan sredjujem orman i cipelarnik da zamenim mesta zimskim i prolecnim stvarima i bukvalno vadim i vadim i vaaaadiiiim obucu i garderobu za koje bih se zaklela da ih vidim prvi put u zivotu hahahaha...... "Ijuuuuu....vidi ovo sto je lepo, kad li sam to kupila....." ja krijem i od sebe same! Hahahahahahahahahaha.......... Mada, sad cu imati neke nepredvidjene troskove tako da sam morala i da odustanem od par kupovina. Mada teskom mukom....
2020 02 14
Preselila sam se, ne znam da li da se hvalim ili stidim prepoznao me kurir juce, kaze "cekaj, zar ti nisi zivela...", "jesam kralju, hajmo dalje" 😂. @Loki, tacno sam te i ja prepoznala u ovoj temi 😁.
2020 02 14
Ja sam UMERENO jurila snizenja oko Nove, pa kad sam presusila obilazim Textil house, ne ostavljam dokaze za sobom 😁 Inace sve sa Krpica se salje kod mojih, mm kaze da tamo izgleda imam neki carobni orman kad se sam puni 😎
2020 02 14
> LunaLuBeka: > Preselila sam se, ne znam da li da se hvalim ili stidim prepoznao me kurir juce, kaze "cekaj, zar ti nisi zivela...", "jesam kralju, hajmo dalje" 😂. > @Loki, tacno sam te i ja prepoznala u ovoj temi 😁. Ahahahahahaha..... :') :') :') :') :') :') :')
2020 02 14
Oplakah vase komentare..Kakve smo mi zene,stvarno hit :') <3
2020 02 14
> lokibg: > Ahahahahahaahahhahahahahaahhaah joooooooj Jelka, ovu temu kao da sam ja otvorila! > Pre neki dan sredjujem orman i cipelarnik da zamenim mesta zimskim i prolecnim stvarima i bukvalno vadim i vadim i vaaaadiiiim obucu i garderobu za koje bih se zaklela da ih vidim prvi put u zivotu hahahaha...... > "Ijuuuuu....vidi ovo sto je lepo, kad li sam to kupila....." ja krijem i od sebe same! Hahahahahahahahahaha.......... > Mada, sad cu imati neke nepredvidjene troskove tako da sam morala i da odustanem od par kupovina. Mada teskom mukom.... Verujem da ces nadoknaditi,to preskakanje :') :') Bar puta tri,kada dodje vreme ,:)
2020 02 14
> jelena2606: > Esprit ovaj post iznad kao da je pisala dvostruka licnost :') Uvod i razrada o pametnoj potrosnji novca... i onda zakljucak :') :'),sve zajedno sa pitanjem ,:) Hah, to je zato sto pokusavam da pocnem pametnije da trosim novac (pa motivisem sebe ovim postovima), bez razbacivanja na nepotrebno: ono sto necu nositi, ono sto kupim ishitreno jer jao sto je lepo, slatko (a ne treba mi) ili kad me uhvati manija da se vezem samo za jednu boju i onda kupim 10 i vise stvari samo u toj boji, a pola od toga samo operem i stoji. Pa onda predjem na drugu boju. Nekad mi prosto dodje da potrosim pare i mislim da svi znate za taj osecaj. ,:) i onda odem i kupim nesto kozmetika ili garderoba nebitno, sto cu probati ili obuci jednom a mozda ni toliko. Porucujem sebi sa Amazona i Esprita cesto i kad nije snizeno jer mi to ne stize u Srbiju pa onda moram da narucim pred odlazak u EU kako bih to i pokupila, pa nemam vremena da cekam da snize itd. Od ove godine cu probati da drzim pare na gomili i da kupim samo ono sto mi zaista treba, a ne ono sto mi se svidelo i sto ce da cami u ormaru.
2020 02 14
> jelena2606: > On se spakovao u jednu policu ,:) Pametno. Ja imam toliko stvari da sam u jednom trenutku prestala da ih peglam jer mi se smucilo. Onako jos mokre ih rasirim na konopcu i zategnem pa kako se osusi to mi je za vecinu. I tako menjam redovno svaki dan sve od peskira do garderobe. Peglanje mi zivot skracivalo i oduzimalo mnogo vremena, a i trud je uzalud jer se sve to izguzva ili promeni posle par sati nosenja.
2020 02 14
. > Verujem da ces nadoknaditi,to preskakanje :') :') Bar puta tri,kada dodje vreme ,:) Pa znas me.....ja sam kao one bucke sto drze dijetu i pridrzavaju se 10 dana da jedu samo salatu, a onda 11. dana iz njih izbije razjarena celjust koja prozdire sve sto padne u ruke! Hahahahahaha....tako i ja sa kupovinom :') :') :') :') :') :') :')
2020 02 14
1 2