Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dobri kolor samponi

Proslo leto sam kupila neki still, muz mi umro od smeha, najgore potrošenih 60đ din ikad 😂 nista! Bukvalno nista. Hocu kosu ljubicastu kao Buba Miranovic. Imate li preporuku?
2020 02 27
Ima u Liliyu 239din...videla na sajtu...i ja zelim da probam,ali ne smem..
2020 02 27
Ne mežeš biti ko Buba bez da se prvo izblajhaš :D Imadoh roze kosu, pa znam :) Na tamniju sve to izgleda kao govance boja :D I to sam iskusila :) Elem, probaj lepo ove pene, ima ih u Alfa parfimerijama, to je najjače što znam da radi posao. Farba i netretiranu kosu. Bile su oko 300 dinara ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b79e2d7a90e3c442da2dba03b9a12cdb.jpg)
2020 02 28
Bila sam i ja roze 😂 a znaci moram i kad su ti samponi u pitanju. Joj, mrzi me blans pranje dusenje farbanje 😂 ali moracu
2020 02 28
Slažem se, mora što više bela podloga, sa što manje žutila da bi se izvukla boja. Jer ukoliko se na žućkastu kosu stavi roze, ona ispadne više narandžasto cvrenkasta nego roze, ili plava ispadne više zelena. :) Tako da je ovo najbitnije
2020 02 28
> Debela_devojka: > Bila sam i ja roze 😂 a znaci moram i kad su ti samponi u pitanju. Joj, mrzi me blans pranje dusenje farbanje 😂 ali moracu Ja sam se vratila u braon, ne mogu više ni ja da trpim spaljivanje kose :)
2020 02 28