Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć prevara

Na Lalafo-u pise prodato ali lokacija Bg,ovde Ivanjica,spomenula si i Bor...pa gde zivi
2020 02 28
Bor je spomenut jer se neko setio Dijane Marinković. Ona operiše na sličan način. To ne znači da je ona ali su njeni profili otkriveni ovde uz pomoć ZitaNI. Posle je izbrisala svoje predmete na KP a i ovde na nekom od njenih profila.
2020 02 28
Joj naopako kakvog naroda ima...gde mi zivimo.Sve sami prevaranti i lopovi...Zanimljivo cime se ljudi sluze da dodju do novca,a moze na fin,kulturan i normalan nacin.
2020 02 28
Posta svakako ima br licne karte osobe koja je podigla novac. Prijaavite policiji.
2020 02 28
Odmah u policiju, ni minut ne bih cekala. Sama bih otisla u Postu, objasnila o cemu se radi i trazila njene podatke. Sram je bilo, lopov pokvareni. Bez odustajanja. Da me je neko ojadio za taj iznos licno bih otisla kod nje na adresu, zemlju bih okrenula da je nadjem. Uh, kako sam se iznervirala sad. Neko trecinu meseca radi za taj novac, hrani decu, placa racune i onda se pojavi neka seljancura koja te pokrade.
2020 02 28
Bravo Mama i Tata.....ali mnogo je takvih....i tome se ne moze stati na put...jednog lopova uhvate,pojave se dva.
2020 02 28
Ja nema šta nisam pokušala, zvala komšije, javljala se devojkama sa kojima je imala saradnju, trazila roditelje na fejsu, pretila policijom, devojka me je zavlačila, i ništa od novca, da mi je u blizini sto posto bih otisla na adresu... Na kraju sam se umorila i odustala od novca.😤
2020 02 29
Nema sanse da bih odustala od 13.000 dinara... Ne daj Boze da se desi nekoj od nas ...
2020 02 29
pozdrav prvo da kazem da sam ja iz bora i da mi je zao sto ti se ovo dogodilo ja sam imao problem na kp pre nekoliko godina, ali je bilo u pitanju 18000din moras proveriti u policiji do koje sume oni i javni tuzioc reaguju ako je manja od granice a tada je granica bila 18000 onda samo privatno moras pokrenuti tuzbu, ali proveri sve u policiji i nadam se da ces dobiti svoj novac nazad ja sam svoj izvukao posle dve godine ali sam bio uporan i nsam odustajao svako dobro i nadam se da je ovde vecina dobrih i postenih ljudi a ne prevaranata
2020 02 29
Sve više mi se čini da ova praksa da kod veće sume se plaća iz dva dela kod prevaranata prelazi u praksu. Moguće baš zato jer novac koji uplaćujete prvo na račun nije dokaz o kupovini predmeta? Nisam stručna i ne razumem se. Iznos koji se plaća pouzećem za kupljen predmet može da posluži kao dokaz. Ako neko zna, nek me ispravi. Isti m.o. koristi i dotična iz Bora.
2020 02 29
Ja sam gotovo ubedjena da je to isto Dijana Marinkovic...
2020 02 29
Ne znam kako neko bez imalo stida, srama i griže savesti može ovo da uradi?!!! Koja stoka!! Ja bih je iskopala za taj iznos gde god da je i ko god da je, ukoliko policija ne odreaguje! > pelisa29: > Zdravo, da li neko može da mi pomogne? > Naime, prije nekoliko dana sam porucila bundu od članice sa ovog sajta, prvo sam joj uplatila avans od 3000, a zatim kad mi je pošiljka stigla ostalih 12.800 dinara. Poslala mi je prsluk i neki dzemper sto apsolutno nema veze sa onim sto sam ja narucila od nje. Treba mi pomoć oko toga kako mogu da je prijavim. Imam ime njenog muža na koje sam uplatila novac i adresu koja mislim da je lažna jer sam avans uplatila za Ivanjicu, a paket kad je stigao pisalo je isto ime ali na adresu u Boru. Imam i broj telefona od iste
2020 02 29
Zao mi je sto ste ovako prosli. Sta da kazem, katastrofa sto pojedini nemaju obraza i ne stide se ovakvih stvari. Volela bih da zavirim u mozak osobe koja se bavi ovakvim stvarima i onda mirno spava. Olos. Slazem se sa svim prethodnim savetima. Idite u Postu i recite sta se desilo, pitajte da li imaju broj licne karte osobe koja je podigla novac i kako ide procedura pa pravo u policiju. Novac mozete vratiti, samo sto ce potrajati. Ne odustajte jer ako je to ista osoba koju pominju onda doticni operisu jer ih niko ne prijavljuje. Ako vas ne mrzi obavestite nas sta ste uradili jer mozda ohrabrite jos neke clanice.
2020 02 29
Zao mi je sto ste prevareni. Svi ore mene su mislim dali ispravne savere. Orvo pisra kako bi ste dobili oodatke o osobi koja Vas je prevarila ( zbog prevara u internet trgovini je izmenjen zakon o pistanskim uslugama). Sa tim podacima idite u policiju. Ponesite sve dokaze ( dokaz o uplati sa podacima orimaoca), dokumenta ( dostavnica pisranska i sl) i prikaze komunikacije sa mobilnim brojevima. Ranije je minijum za skuzbeno gonjenje bio 15.000 din, verujem da nije pivecavan tako da se nadam da se svakako "kvalifikujete". Zelim srecu. Nemojte da odustajete, orevaeanti se upirno vracaju upravo zato sto ljudi lako odustanu od svog tesko stecenog novca.👍
2020 03 01
Jako mi je zao da vidim ovakav slucaj, ja sam odavno prevaru preko KP izvela na sud i dobila za sta sam bila pokradena. Sudstvo je lose jer je sporo i bukvalno biras - da li da osudjeni bude u zatvoru nesto sitno i NE VRATI TI NOVAC, ili da ti vrati, a da mu se taj prekrsaj OBRISE iz dosijea. Glupost nevidjena. Javite kako je proslo. Postoje i zli i pokvareni ljudi. Clanica ladyvenus ima mrezu profila sa kojih deli negativne utiske jer nisam htela da joj dam predmet za 40% cene kako je zahtevala. Kulturno odbijes a ona paljbu psovki i posle pravi mrezu laznjaka sa logovanjem od nekoliko minuta ostavlja negativne utiske a sa tih profila sama sebi pozitivne.
2020 03 28