Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sajt za prodaju/kupovinu

> Mojekrpice69: > Iskreno ni meni ne ide prodaja ovde ali mozda je to do vremena sad.. > > Jelenas108: > > Ovde sam relativno nova i ne mogu da se pohvalim prodajom, cini mi se da sam nevidljiva, konkurencija je velika a na Lalafo mnogo lakse ide prodaja, vise se interesuju, pitaju ako nista drugo ali jako puno ima perverznjaka, nepristojnih ponuda, salju svakakve slike... Ovde mi se cini da toga nema... Bar za sada... Nadajmo se da ce biti bolje... Srećna prodaja😊
2020 03 04
> Icka89: > Malo korigujte cene, ako vec svakako ne nosite te stvari, mali popust vas nece remetiti svakako. > Sto se tice prodaje, to varira i zavisi ne znam od cega, ali nekada bude bas dosta, nekada stagnira... > Ne odustajte. Ja ne korisitim lalafo, kupindo,kp.... > Ja obozavam ovaj sajt iako me nervira sto je sporo nekada, ne ucitava slike, ima problema ali sajt je perfektan 😊Nekako ima dusu, ako iskljucimo negativnosti koje saznajemo na forumu i po utiscima 👍 Hvala puno za savete, stvarno si divna sto zelis da nam pomognes i das nam nadu da cemo i mi nesto prodati... Upravo zbog ovakvih clanica pocinjem da verujem da ovaj sajt ima dušu kako ti kazes🥰😊
2020 03 04
Ali kad vidim ovo “nova sam” najezim se !!
2020 03 04
Isto!!!! 😂😂😂👏🏽👏🏽👏🏽> Mojekrpice69: > Ali kad vidim ovo “nova sam” najezim se !!
2020 03 04
> Mojekrpice69: > Mislila sam da ne može bez broja.. Hvala ti na upozorenju.. Da li mi se sad vidi broj? > https://m.lalafo.rs/account > > anadunja: > > Nema utisaka,jeste rizik,ali gde nije?!...nemojte samo ostavljati broj telefona.. Ne vidi se,dobro je🙂
2020 03 04
Imam pitanje, instalirala sam lalafo, medjutim ja nemam opciju “stanje proizvoda” “naziv”... imam samo opis 🤷🏻‍♀️
2020 03 04
> Odrica: > Imam pitanje, instalirala sam lalafo, medjutim ja nemam opciju “stanje proizvoda” “naziv”... imam samo opis 🤷🏻‍♀️ Da, na Lalafo nije obavezan cak ni opis proizvoda, dovoljno je da okacis sliku proizvoda a za ostalo se informisu u inbox... Ne znam da li je to prednpst ili mana🙄
2020 03 04
Da, da, rekoh da nije do verzije app... sve u svemu, meni tamo tajac 😂
2020 03 04
Kako napreduješ? > Odrica: > Da, da, rekoh da nije do verzije app... sve u svemu, meni tamo tajac 😂
2020 03 04
Zdravo! Mi smo nova platforma za online prodaju i kupovinu odeće, obuće i modnih aksesoara. Besplatno postani član i budi naš najbitniji deo od samog početka. Poseti nas na www.ropito.rs
2020 05 17
1 2