Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc devojke :)

Prodala sam Ballextra kaput devojci za 1600, a cenila sam ga 2000. Slikala sam ga detaljno dugmice, rajfisluse, kragnu I rekla je da odgovara. Danas ga je preuzela I otvorila, I stigla mi je poruka da je star, da smrdi na cigarete I da je nosen. Cele sezone ga nisam nosila pa ne mogu da garantujem da mirise na ljubicice, ali da li se podrazumeva da pre prodaje nosim kaput na hemijsko ciscenje? I naravno povrat novca I da mi vrati paket, sto cu I uraditi.
2020 03 11
Ja sam u opisu svog profila napisala da ne saljem misrisljave i ustirkane stvari jer mi stoje u ostavi u kesi,a takodje da ce dobiti i koju psecu dlaku gratis,posto imam psa...Bas zbog toga sto se na ovom sajtu poprilicno forsira ispeglano,misrisljavo..Mene kao kupca zanima opis prvenstveno,da je tacan..Stvari svakako prvo perem, a onda probam.Tako da me tudji omeksivaci i peglanje uopste ne znimaju
2020 03 11
> jelena2606: > Ja sam u opisu svog profila napisala da ne saljem misrisljave i ustirkane stvari jer mi stoje u ostavi u kesi,a takodje da ce dobiti i koju psecu dlaku gratis,posto imam psa...Bas zbog toga sto se na ovom sajtu poprilicno forsira ispeglano,misrisljavo..Mene kao kupca zanima opis prvenstveno,da je tacan..Stvari svakako prvo perem, a onda probam.Tako da me tudji omeksivaci i peglanje uopste ne znimaju Bravo‼️ ja sam imala situaciju gde sam poslala članici cizme, jednom nosene, po jako povoljnoj ceni, poslala mi je poruku da su iznošene, stare, ja sam se bas zbunila, a onda je trazila da joj vratim novac, tj prva sam se ponudila, ali prvo da mi posalje fotografije da je to tako kako kaze, majala me je dva tri dana i nije poslala, a u medjuvremenu trazila da joj uplatim novac postnetom, naravno da nije poslala fotografije, jer cizme nisu imale nikakvo oštećenje, verovatno se radi o prevarantu, htela je da uzme i novac i cizme... A onda me je izvredjala, svakakvih osoba ima.
2020 03 11
> MilenaP.: > Prodala sam Ballextra kaput devojci za 1600, a cenila sam ga 2000. Slikala sam ga detaljno dugmice, rajfisluse, kragnu I rekla je da odgovara. Danas ga je preuzela I otvorila, I stigla mi je poruka da je star, da smrdi na cigarete I da je nosen. Cele sezone ga nisam nosila pa ne mogu da garantujem da mirise na ljubicice, ali da li se podrazumeva da pre prodaje nosim kaput na hemijsko ciscenje? I naravno povrat novca I da mi vrati paket, sto cu I uraditi. Najbolje da si ga I na hemijsko nosila.. Logično je da prodajemo čiste stvari.. Te izgovore da im je malo, miriše na cigare, ili iznošeno je.. Kod mene ne prolaze.. I ivako prodajem robu ispod svake cene pa još i fiskalni da šaljem i nosim na hemijsko nisam luda.. Da ne pričam šta meni šalju, pod izgovorom da je dva puta nošeno.. Strašno... Jednom sam ispala budala i za navodno malu stvar poslala članu još tri stvari.. Više me budalom niko neće napraviti... A robu svakako operem I kad kupim u radnji, a kamoli ovde..
2020 03 11
Pa naravno.Meni stvari stoje u kesi.Oprane neke pre dvadeset dana,pa ubacene u kesu, neke pre godinu i po dana ,:) Sto posto cu da palim masinu za jednu stvar i jos da je i peglam, da kao ostavim neki utisak.. Prodala sam super kaput za 900 din.Ispod svake cene,kao nov,vuna.Devojka je sama rekla da svakako planira da ga nosi na hemijsko.Nije imao ni fleke,ni nista,bukvalno kao nov...Ali je sasvim ok da ga odnese na hemijsko jer ga kupuje od nepoznate osobe...
2020 03 11
Ja sam iskreno mislila da se hemijsko podrzumeva cim preuzmes kaput, jer sam I ja kupovala kapute ovde I sama ih sredjivala, ali ovakva reakcija me je bas zatekla. Koliko sam samo ostecenih stvari dobila, nikad nisam pravila problem, svesna sam da nazalost, neko zivi od tih para. Mada mi je drago sto ga vraca, svakako je previse kvalitetan nosicu ga ja u svakom slucaju 😂
2020 03 11
Izgleda da je pre da se članici ne sviđa ili ne odgovara pa bi da ga vrati, jer mi je nekako logično da kada nekome nešto stigne to isto i opere 🙂 meni su stizele razne stvarčice i sa dlačicama od raznih ljubimaca, i flekave i različitih mirisa, ali sve se to skine i ukloni pranjem. Ovo je sajt uglavnom polovne robe, a i u radnjama po TC i kod kineza roba ima čudan miris, ko zna koliko ljudi proba i baci ili slučajno ispusti na pod radnje ili obriše puder tom garderobom 😀
2020 03 11
Ja sam mislila da se podrazumeva da stvar bude oprana pre prodaje... 🤔 Ok, ako i stoji neko duže vreme u kesi, bar da stoji oprana... Sve operem pre prodaje, čak i kaput. Može to uglavnom na 30, program za vunu, ne treba uvek hemijsko... 😊 Dešavalo mi se da dobijem i prljave i stvari jako neprijatnog mirisa na dim, kuvanje, životinje, ali sam preko toga još i prelazila, ako nisu imale fleke, ali to je baš neprijatno iskustvo... Operite sve pre prodaje, tj.pre postavljanja oglasa, a ako vam se kaputi ne nose na hemijsko, napišite da im je potrebno, da kupci znaju na čemu su. 😊 Vidim prema reakcijama nekih mojih kupaca da su iznenađeni kad im stigne čista i oprana stvar, što znači da većina ne vodi računa o tome...
2020 03 11
Pa da ovde bar stize kao polovno od nekog nn lica i svakako se pere..A ovo u radnjama...Radila sam kao klinka u nekom butiku,ono sto mi je ostavilo uspomenu na to je..cica namunjena,koja ulazi u bitik.Uglavnom ja sam joj prisla i otisle smo do kabine sa brdo stvari..Ljudi kako je ta zena smrdela, kada je krenula da se skida!Ja gledam one stvari,ima jos desetak da isproba,namestam joj suknju,od smrada bukvalno krecem da bacim peglu...Ostavila sam je tu sve sa tim stvarima,..Ko zna od cega je taj smrad bio.E ko zna koliko takvih naizgled napirlitanih i smrdljivih udje u neku radnju i proba star,pa mi za takvom nekom,probamo istu.....I kao u glavi nam stoji ,pa novo je,cisto je..Ma vazi!
2020 03 11
> DoliBlack: > Ja sam mislila da se podrazumeva da stvar bude oprana pre prodaje... 🤔 Ok, ako i stoji neko duže vreme u kesi, bar da stoji oprana... Sve operem pre prodaje, čak i kaput. Može to uglavnom na 30, program za vunu, ne treba uvek hemijsko... 😊 > Dešavalo mi se da dobijem i prljave i stvari jako neprijatnog mirisa na dim, kuvanje, životinje, ali sam preko toga još i prelazila, ako nisu imale fleke, ali to je baš neprijatno iskustvo... > Operite sve pre prodaje, tj.pre postavljanja oglasa, a ako vam se kaputi ne nose na hemijsko, napišite da im je potrebno, da kupci znaju na čemu su. 😊 Vidim prema reakcijama nekih mojih kupaca da su iznenađeni kad im stigne čista i oprana stvar, što znači da većina ne vodi računa o tome... U mojim utiscima isto ima devojaka koje su dobile mirisljave stvari I bile su zahvalne bas ali ja sam pusac, a hemijsko u mom gradu ne postoji morala bih da idem u Nisu a to mi se ne isplati. Nisam sigurna za pranje kaputa u masini iskreno.
2020 03 11
DoliBlack...Ne treba niko da mi kaze da treba da nosim kaput na hemijsko.Ja prosto necu da nosim stvar koju je neko nosio a da ista nije oprana...Kaput ne mora da ima fleku ili da bude prljav da bi ga neko nosio na hemijsko.Jednostavno higijena je u pitanju.
2020 03 11
> jelena2606: > Pa da ovde bar stize kao polovno od nekog nn lica i svakako se pere..A ovo u radnjama...Radila sam kao klinka u nekom butiku,ono sto mi je ostavilo uspomenu na to je..cica namunjena,koja ulazi u bitik.Uglavnom ja sam joj prisla i otisle smo do kabine sa brdo stvari..Ljudi kako je ta zena smrdela, kada je krenula da se skida!Ja gledam one stvari,ima jos desetak da isproba,namestam joj suknju,od smrada bukvalno krecem da bacim peglu...Ostavila sam je tu sve sa tim stvarima,..Ko zna od cega je taj smrad bio.E ko zna koliko takvih naizgled napirlitanih i smrdljivih udje u neku radnju i proba star,pa mi za takvom nekom,probamo istu.....I kao u glavi nam stoji ,pa novo je,cisto je..Ma vazi! Ali u potpunosti se slazem!!!!! Probala sam u butiku kosuljicu, bas mi je takva trebala, da bih na kraju videla braon fleke od pudera na dva mesta..... Ja sam bila bez sminke, tako da mi je odmah postalo jasno da je ta stvar vise polovna nego nova....
2020 03 11
Govorim iz perspektive nepušača. Kod stvari koje se ne mogu prati, obavezno napomenite u opisu da je iz pušačke sredine. Možda joj se kaput i dopada, ali prvi utisak je bio loš; da ne kažem šok. Čulo mirisa je bitno isto kao i čulo vida pri formiranju prvog utiska. 🌹🔍 Da je ona unapred znala na šta da računa i šta još da uračuna (povoljna cena + ptt + hemijko čišćenje), verovatno bi sve bilo u redu, ili ga, pak, uopšte ne bi ni kupila. ☺
2020 03 11
> REASHOP: > Govorim iz perspektive nepušača. Kod stvari koje se ne mogu prati, obavezno napomenite u opisu da je iz pušačke sredine. Možda joj se kaput i dopada, ali prvi utisak je bio loš; da ne kažem šok. Čulo mirisa je bitno isto kao i čulo vida pri formiranju prvog utiska. 🌹🔍 > Da je ona unapred znala na šta da računa i šta još da uračuna (povoljna cena + ptt + hemijko čišćenje), najverovatnije bi sve bilo u redu. ☺ Mogla je I da kaze da je hemijsko kosta toliko I toliko ja bih joj uplatila, ali ocigledno nije dim problem :) Jer je kaput svakako bio ispod svake cene.
2020 03 11
Milena..Hemijsko duzeg kaputa u skupljoj radnji za hemijsko ciscenje kosta 700 din..Gluposti...Kome treba sterilna stvar,bez ikakvog mirisa,jer nekome smeta duvan,nekome miris omeksivaca,najbolje da ne kupuje krpe na sh sajtu.Ima radnju pa neka kupi novo zapakovano u celofan
2020 03 11
1 2 3