Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li objavljivati oglase

Sta mislite, da li se isplati slikati i kaciti trenutno? Imala sam pre neki dan prodaju, pa mi se nesto cini da nije toliko beznadezno. Jel kacite nove predmete?
2020 04 07
Ja planiram ovih dana...Zasto da ne.Cak cu i da ispeglam krpu pred slikanje ,:) Sa obe strane :')
2020 04 07
Ne objavljujem nista. Cekam da prodje vanredno stanje, pa posle polako... Ne rizikuje mi se sa slanjem paketa i setnjama po postama, a ima zainteresovanih za kupovinu ovih dana, pa kome je bas hitna prodaja iz materijalnih razloga, ok, kome ne, bolje sacekati i ne izlagati sebe i druge riziku.
2020 04 07
Ja sam bas sad pocela da objavljujem, imam najvise vremena sad .
2020 04 07
> DoliBlack: > Ne objavljujem nista. Cekam da prodje vanredno stanje, pa posle polako... Ne rizikuje mi se sa slanjem paketa i setnjama po postama, a ima zainteresovanih za kupovinu ovih dana, pa kome je bas hitna prodaja iz materijalnih razloga, ok, kome ne, bolje sacekati i ne izlagati sebe i druge riziku. Pa, da, zbog kinte. Pretpostavljam da ima i onih koji imaju para, pa kupuju 😂
2020 04 07
Sada ljudi imaju vise slobodnog vremena, mislim da treba objavljivati.. i dozvoliti rezervisanje stvari zbog trenutne situacije😇
2020 04 08
Naravno,kupujem i prodajem kao i pre ovoga.Malopre poslao paket preko Bex-a.Samo da se pridrzavamo higijene i sve ok,zasto ne bi smo prodavali ili kupovali... Kad nesto kupim obavezno otvorim napolju i dezinfikujem .
2020 04 08
Redovno objavljujem nove oglase. Prodajem i ovde i na drugim prodajnim sajtovima kao i pre ove situacije .Jedino sto ne idem u postu toliko redovno kao pre , nego sacekam da se nakupi bar tri posiljke pa onda idem sve da odradim
2020 04 08
Stavila sam upravo jedan deo, 15- 20 oglasa. Sada imam vremena. Imam i vremena,i stvari...
2020 04 09
Ja Sam povukla sve sa svih sajtova. Novac je novac Ali mi se ne Mili bas po ovoj situaciji da se zezam,ali fascinrno mi je da do pre 10 dana ljudi su mi trazili licna preuzimanja🧟
2020 04 10