Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

slike sa interneta?

Kod dosta clanica sam primetila da stavljaju slike sa interneta,a kada udjete na predmet slika samog predmeta nema,osim tih sa interneta.. Cesto je postavljen slican,a ne identican predmet koji prodaju.. Meni je to licno odbojno jer niste stavili sliku predmeta koji prodajete i smatram da se ocekuje da gledam u pasulj u kakvim je predmet stanju..Po meni, slike sa interneta su ok,ako su prilozene uz sliku predmeta koja je uzivo slikana,cak i pozeljne jer na njima bolje vidimo model i boju( ipak su ih radili profi fotografi brendova),ali nikako da to budu jedine slike predmeta u oglasu.. Sta Vi mislite o tome?
2020 04 14
Slazem se. 😊Mada moram da kazem da mi se cesto desava da me naslovna sa interneta povuce i kada udjem da pogledam detaljnije, predmet koji se zapravo i prodaje, nema bas mnogo veze sa tim sa interneta. Mozda 50:50. 😯
2020 04 14
Dešavalo mi se više puta da naletim na takve profile gde su sve slike sa neta i uvek tražila dodatne slike. Slike sa neta su bolje urađene, slikane na modelima profesionalnim foto aparatima pa se ima uvid u to kako stoji i jasnije su boje. Mene samo nervira kada stave prvu sliku sa neta a kada se uđe na predmet druga slika ni približno onoj sa neta 😁
2020 04 14
to i mene nervira...ali nekako vise kad licnih slika predmeta uopste nema...ok je i traziti dodatne slike,ali mislim da one ipak vec trebaju da budu u oglasu..da znamo sta nam se nudi :)
2020 04 14
Ja sam jednom išla na rizik, članica je imala 1 utisak a sve slike sa neta i još sve novo. Tražila sam sliku tipa neku oznaku na majici da se slika izbliza, nešto što nema sa neta da se skine, čisto da proverim da li je prevara 😀 i ispalo je sve ok 😊 Iskreno, sad se ne bih usudila tako da kupim, kad vidim čime se sve bave 😕
2020 04 15
Zato uvek tražiš dodatne slike i nemaš problema :) Uostalom, niko te ne tera da kupiš predmet sa slikom preuzete sa interneta... Ali da, slažem se da se zapita čovek da li taj predmet uopšte postoji🤣
2020 04 15
Mislim da se itekako razlikuju slike sa internets i slike uzivo🌹
2020 04 15
Meni nije jasno kako se osudjuju da varaju uopste, a tek ovde gde se ostavljaju utisci. Nista mi nije jasno😊
2020 04 15
> Mojekrpice69: > Zato uvek tražiš dodatne slike i nemaš problema :) Uostalom, niko te ne tera da kupiš predmet sa slikom preuzete sa interneta... Ali da, slažem se da se zapita čovek da li taj predmet uopšte postoji🤣 slazem se da treba traziti dodatne slike,i sama cesto dodano slikam clanicama,ali mislim da bi svaki oglas morao sadrzati i slike koje su licno slikane ..tako bar ja mislim :)
2020 04 16
https://mojekrpice.rs/help/16/zasto-je-moj-predmet-obrisan Postoje pravila na sajtu, koja se ne poštuju, iz razloga što se kršenje istih često ne sankcioniše. (Predmeti gde je prva fotografija profesionalna, preuzeta sa neta, imaju veliki broj pregleda; profesionalne fotografije jesu atraktivnije i privlače pažnju među gomilom dobrih/prosečnih/loših amaterskih...)
2020 04 16
Prihvatljivo samo ako je to TAJ predmet koji prodaju od tog istog brenda.
2020 04 16
> REASHOP: > https://mojekrpice.rs/help/16/zasto-je-moj-predmet-obrisan > Postoje pravila na sajtu, koja se ne poštuju, iz razloga što se kršenje istih često ne sankcioniše. > (Predmeti gde je prva fotografija profesionalna, preuzeta sa neta, imaju veliki broj pregleda; profesionalne fotografije jesu atraktivnije i privlače pažnju među gomilom dobrih/prosečnih/loših amaterskih...) meni je ok takvom slikom privuci paznju na oglas,ali nije mi ok ako predmet ima samo slike sa neta..tako bilo ko moze postaviti da prodaje bilo sta sto mozda i ne poseduje..
2020 04 16
> meni je ok takvom slikom privuci paznju na oglas,ali nije mi ok ako predmet ima samo slike sa neta..tako bilo ko moze postaviti da prodaje bilo sta sto mozda i ne poseduje.. Nije po pravilima sajta (link gore) da prva fotografija bude preuzeta sa neta, baš zato što više privlači pažnju (to nije "fair play" i po priloženom linku, takvi predmeti mogu da budu obrisani). Po meni je u redu da bude neka od fotograrafija profesionalna, ali samo ako je predmet identičan i naravno, ako nije postavljena kao prva!
2020 04 17
> REASHOP: > > meni je ok takvom slikom privuci paznju na oglas,ali nije mi ok ako predmet ima samo slike sa neta..tako bilo ko moze postaviti da prodaje bilo sta sto mozda i ne poseduje.. > Nije po pravilima sajta (link gore) da prva fotografija bude preuzeta sa neta, baš zato što više privlači pažnju (to nije "fair play" i po priloženom linku, takvi predmeti mogu da budu obrisani). > Po meni je u redu da bude neka od fotograrafija profesionalna, ali samo ako je predmet identičan i naravno, ako nije postavljena kao prva! slazem se :)
2020 04 17