Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje oko prodaje

Zdravo devojke:) jedno pitanje, koliko vam je otprilike dugo trebalo da prodate stvar od vremena kad ste otvorili nalog? Ako uopste ima pravila 🤗
2020 05 31
Ja sam uspela prvog dana, ali sam imala super povoljne cene. Bitno ti je da dobijes prvi utisak, posle bude lakše. Ako ti se nešto svidja, dobro bi bilo da kupiš i dobiješ pozitivni od te članice. Ali i ne moraš, ja sam lično radila sa novim profilima. Ovako za prodaju, samo strpljenje. Možeš nešto što nije baš traženo brzo da prodaš za dobru cena, a nešto što je traženije mesecima da ti stpji na profilu. Možeš i da obnavljaš oglase posle nekog vremena, možda ti to pomogne.
2020 05 31
Hvala puno na savetu ☺️
2020 05 31
Ja sam prodala čim sam otvorila nalog, @boutique212 je u pravu. Posle prvog utiska sve krene lakše.😊
2020 05 31
Sest meseci nisam prodala nista,a takodje nisam ni kupila posto su mi svi trazili novac unapred,zbog toga sto nemam ocene.E onda sam kupila dve torbe,platila pouzecem i tek je onda nesto krenulo po malo....I da jos nesto,tek kada sam pocela da se oglasavam na forumu je krenulo super
2020 05 31
> natalijaaa-d: > Zdravo devojke:) jedno pitanje, koliko vam je otprilike dugo trebalo da prodate stvar od vremena kad ste otvorili nalog? Ako uopste ima pravila 🤗 Iz mog iskustva retko kupuju devojke kojima je sve u omiljenom... Kod mene su kupovale one kojima nista od mojih stvari nije bilo u omiljenim 🤷‍♀️
2020 05 31
Isti dan kada sam okacila nesto, prodala sam. :") U pitanju je bila original Moschino marama, upakovana, divna, ja sam je prodala za 500 dinara. Posle me clanica pitala da li sam svesna da sam mogla dobiti mnogo vise, rekoh joj "nije vazno", jer sam bila presrecna sto sam nesto prodala! :-) A kako sam bila srecna kad dobijem neki utisak, pa ga procitam po 5 puta! :-)
2020 05 31
Jao ja sam nesto jako brzo prodala tada dzemper, cak mi je devojka uplatila novac pre slanja. ☺️Divno iskustvo, ali sada mi deluje da je dosta teze jer ima i previse prevaranata😔
2020 05 31
Ja sam prodala nakon dan ili dva, cipele su bile u pitanju. Trazila sam unapred uplatu i devojka se slozila, iako sam imala 0 utisaka. Zapravo tad nisam ni skontala da postoji opcija za utiske :)
2020 05 31
Meni je za prvu saradnju trebalo malo vise, ali ksda sam okacila prve krpice, bilo je to to. Posle nisam ni ulazila na sajt neko vreme, ali cim sam se malo aktivirala, do saradnje je doslo. Al akcenat je na tome. Biti aktivan na forumu i obnavljati oglase. 😀
2020 05 31
Prvu stvar sam prodala odmah prvi dan, onda je bila pauza, pa se opet zaređala prodaja. Tako je i sada, nekad stane ništa se ne dešava, pa se pokrene. Ne znam do čega je, ali bitno je biti aktivan🥳! Srećno svima sa prodajom!!!
2020 05 31
Hvala puno na savetima❤️ Ja sam tek nedelju dana ovde ali nikako da krene. Drzite mi fige i srecno svima na daljee🤗
2020 05 31
I tebi 😊
2020 06 01
Ja sam jos 2012 otvorila profil, bas se i ne secam koliko je trebalo da prodje da se proda prvi predmet. U mom slucaju situacija vec godinama na ovom sajtu je takva, krene prodaja super, pa bude zatisje, ali sve ,pre ili kasnije se proda .Najbitnije je biti aktivan i ubacivati nove stvarcice cesto .Srecno svima u prodaji i svima zelim uspesne, pozitivne i lepe saradnje <3
2020 06 01