Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Novi sajt Sasomange

Danas sam cula za ovaj novi sajt....vidim da vec ima postavljenih oglasa.Da li je neka od vas cula za ovaj sajt i da li je vec uclanjena?
2020 06 21
Meni je danas iskočila reklama za ovo. Novi sajtovi samo niču. Više ne znam ni gde kačiti gde ne
2020 06 21
Ista stvar....sajt deluje ok,ali pretezno nove stvari.
2020 06 21
> IvanaIva7: > Meni je danas iskočila reklama za ovo. Novi sajtovi samo niču. Više ne znam ni gde kačiti gde ne Slazem se... svakih par dana neki novi sajt. Ja sam probala Ropito i E-ofinger, i nista.
2020 06 21
Ja sam imala prvu saradnju na ropitu sa vlasnicima, vrlo prijatni ljudi. Valjda ce krenuti i tamo, trude se
2020 06 21
> Debela_devojka: > Ja sam imala prvu saradnju na ropitu sa vlasnicima, vrlo prijatni ljudi. Valjda ce krenuti i tamo, trude se e i ja sam. u taj sajt najviše verujem i baš nekako želim da zaživi, jako se trude
2020 06 21
Ja sam se upravo registrovala na ovaj nov Sasomange....Ropito nista bas...videcemo....za sada su mi Krpice najbolje.
2020 06 22
> KristinaCa12: > Ja sam se upravo registrovala na ovaj nov Sasomange....Ropito nista bas...videcemo....za sada su mi Krpice najbolje. Zato sto postoji jako dugo i zene/devojke su se navikle. Ova navala sa 5 novih sajtova mi nesto ne mere, svi su na isti fazon. Doduse, Ropito mi se dopada... ali uglavnom je ista ekipa sa Krpica tamo, tako da fakticki presipamo iz supljeg u prazno :') kontam da pozitivna strana tih sajtova je sto sigurno postoji osnovna stvar kao sto je blok i nedozvoljeni oglasi kao nosene gacice i seksualne usluge :s Na Krpicama imam najvise prometa, Kupindo 1-2 puta godisnje, a ovo novo ako krenem da pravim profile - Boga pitaj dal' cu ista prodati
2020 06 23
> SvetlanaRadic: > > KristinaCa12: > > Ja sam se upravo registrovala na ovaj nov Sasomange....Ropito nista bas...videcemo....za sada su mi Krpice najbolje. > Zato sto postoji jako dugo i zene/devojke su se navikle. Ova navala sa 5 novih sajtova mi nesto ne mere, svi su na isti fazon. Doduse, Ropito mi se dopada... ali uglavnom je ista ekipa sa Krpica tamo, tako da fakticki presipamo iz supljeg u prazno :') kontam da pozitivna strana tih sajtova je sto sigurno postoji osnovna stvar kao sto je blok i nedozvoljeni oglasi kao nosene gacice i seksualne usluge :s > Na Krpicama imam najvise prometa, Kupindo 1-2 puta godisnje, a ovo novo ako krenem da pravim profile - Boga pitaj dal' cu ista prodati Ovaj nov sajt Sasomange nista posebno....ja sam postavila dva artikla koji su i ovde,ali tamo sve pretezno Novo.A i polovno cena kao da je novo.To mi se ne svidja.Nisu realni.Krpice su odlicne po tome sto ima ok zena-devojaka sa kojima sam saradjivala (kao na primer ti) i opet bih.Bilo je i ponavljanja sardnji vise puta.Ima forum trazim,poklanjam.Na ovom novom nista...KP je isto odlican sajt.Vec Lalafo i ti ostali,nista
2020 06 24
Pa to, nekako se ovde dobre clanice znaju i/ili nadju preko foruma... ovi ostali sajtovi su mi nesto "hladni". Najveci je problem sto je ista publika, samim tim cemo pre ovde ostvariti saradnju nego na drugom sajtu, to je neko moje iskustvo. Mozda ima clanica kojima je poslo za rukom bolje od nas, pa su nasle novu publiku 😀 mene je u zadnjih mesec dana kontaktiralo vise novih clanica za koje imam osecaj da su napravile profil samo i konkretno za kupovinu odredjene stvari
2020 06 24