Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cime uklanjate fleke?

Da lj neko ima da preporuci neki dobar sapun /prasak za uklanjanje fleka? I da li rdja ikako moze da se skine? Hvala
2020 08 15
Što se sapuna tiče, plavi Merix-ov sapun za veš, mada sam ipak prešla na neki turski Clean&White jer 4 njihova sapuna koštaju koliko jedan Merix a jedino njim mogu da izbelim apsolutno sav veš i čak skida fleke od mastila. Fleke od rđe se skidaju tako što iscedite sok od limuna direktno na fleku i ostavite da se osuši na suncu. Izvuče je iz 1-2 pokušaja. Deterdžent koji se do sada najbolje pokazao je Persil, ali pogledajte zemlju proizvodnje. Dolaze u obzir Nemačka i naša zemlja. Turska nikako!!!
2020 08 15
Koristim DM-ov sapun za fleke, kosta 84 dinara, a deterdzent Frosch. Koji je to turski sapun Clean&White, gde ga ima?
2020 08 15
> Esprit21: > Koristim DM-ov sapun za fleke, kosta 84 dinara, a deterdzent Frosch. > Koji je to turski sapun Clean&White, gde ga ima? Proizvođač je neki meni potpuno nepoznat. U Nišu ga kupujem u prodavnici hemije i kozmetike Willy i iskreno, nemam pojma da li ga ima na drugim mestima jer slabo obilazim drogerije (retko i slabo se šminkam zbog alergije a koristim samo par preparata koje kupujem na dva-tri mesta jer sam osuđena na samo određene kreme pa ih pravim i sama 😁). Ovo pakovanje od četiri sapuna košta oko 130 din i meni traje par meseci: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/03f400c6ba27019392b16f55180ca396.jpg)
2020 08 15
Hvala svima! Koristim Ariel ili Persil, mada neke fleke ne mogu da uklone. Zato mi treba neki dodatan sapun☺️ A ovo za rdju cu bas probati, nadam se da ce uspeti.
2020 08 15
> kaileenakala: > > Esprit21: > > Koristim DM-ov sapun za fleke, kosta 84 dinara, a deterdzent Frosch. > > Koji je to turski sapun Clean&White, gde ga ima? > Proizvođač je neki meni potpuno nepoznat. U Nišu ga kupujem u prodavnici hemije i kozmetike Willy i iskreno, nemam pojma da li ga ima na drugim mestima jer slabo obilazim drogerije (retko i slabo se šminkam zbog alergije a koristim samo par preparata koje kupujem na dva-tri mesta jer sam osuđena na samo određene kreme pa ih pravim i sama 😁). Ovo pakovanje od četiri sapuna košta oko 130 din i meni traje par meseci: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/03f400c6ba27019392b16f55180ca396.jpg) Ovaj sapun prvi put vidim. Potrazicu u prodavnicama hemije.
2020 08 15
srecno sa rdjom,ja sam jednu belu majicu otkuvavala,tretirala svim znanim i neznanim,od hemije do babinih saveta..eno fleke jos na istom mestu u istom stanju
2020 08 15
Hvala za odgovor. Ako neko mozda zna gde ima u Bg neka javi, cisto da isprobam.
2020 08 15
Feri ostaviš da deluje, probala sam i druge deterdzente za sudove ali samo feri radi Sa bele garderobe fleke skidam hidrogenom, ili miks hidrogen soda, ali tako samo sa belog, jer će hidrogen izbeleti ostale boje
2020 08 15
Ja za fleke koristim Magično sredstvo Jelene Đokić,jeste skuplje,ali dugo mi traje i radi posao😁
2020 08 15
Axal gel ili sapun....ja sam sa tim skidala i fleke od trave i masno.Obicno decije stvari....odilcan.Ja trenutno koristim spomenuti gel.U Idei oko 130-ak dinara i dugo mi traje...utrljas i ostavis 30 min i u masinu.
2020 08 15
Nema na čemu! 😊
2020 08 16