Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gde prodajete stvari?

Da li oglasavate stvari na jos nekom sajtu/platformi? Ja sam kacila na kupindo, slabo ista.. gde vam najbolje ide? Ja sam se zatrpala stvarima, a selim se i bas bih volela da se oslobodim bar jednog dela ovoga sto ne nosim. Pisite iskustva, meni opet kad sagledam ovde ubedljivo najbolje ide prodaja.
2020 08 22
Meni je ovde i na instagramu najbolje Na limundu, kupindu, kupujemprodajem nikad nista nisam prodala, a stavljala sam cak i pocetne cene ono 10 ili 99 Ovde nesto i ode s vremena na vreme, ali je bas velika konkurencija ima puno clanica i puno stvari
2020 08 22
I ja definitivno ovde, ali je u poslednje vreme stala prodaja. Pokušavam nešto i na limundu ali slabo.
2020 08 22
Kako prodajes na insta?Preko nekog ili si napravila svoj profil?
2020 08 22
Ja sam juce poslala onom instagram nalogu ofinger, videcemo sta ce biti, javljam utiske, neko neka pise ako je prodavao preko slicnih profila
2020 08 22
Meni ovde ide najbolje, probala sam na limundu prosle godine, ali brzo odustala.
2020 08 22
Meni se cini da dosta clanica kaze da na instagramu ide okej, meni nazalost nije islo, uzaludan trud iskreno. A, to mi se cini okej da neko proda na razradjenom profilu. Znate li neke proverene?
2020 08 22
Ja imam nalog jos na sajtu Kupujem-Prodajem, vec nekoliko meseci; prodala sam 2 stvari i 1 kupila :) Svidja mi se kako je uradjen sajt.
2020 08 22
Krajem leta uvek stane prodaja, istroše se ljudi na letovanje, rasprodaje i školu. Biće bolje za neku nedelju.
2020 08 22
> Nensina: > Kako prodajes na insta?Preko nekog ili si napravila svoj profil? Imam svoj profil, nije veliki imam oko 1600-1700 pratilaca i to je to.. Ofinger uzima unapred 500din pre nego sto uopste postavi stvar pritom niko ne garantuje da ce se stvar prodati, a salje se sve pouzecem sto je opet rizik po prodavca Ja i na instagramu radim po istom principu kao i ovde, uplata pa slanje, pa kome odgovara super 😅
2020 08 22
Ja najvise prodajem na Limundo, pa onda ovde na MK :")
2020 08 22
Osim ovde, imam profil i na Instagramu, Facebooku i Lalafou. Imala sam ranije na Kupujem prodajem, ali sam odustala, njihov audience cini 70% muskaraca tako da nije ni cudo sto je tamo bilo losije. Najvise dogovorenih prodaja imam na IG, zatim na FB i ovde na Krpicama. Mislim da cu i od Lalafoa da odustanem, takodje slabo ali je dobro sto imaju opciju besplatnog obnavljanja oglasa sa 2 klika pa i nije neko cimanje da se katkad obnovi po koji oglas...
2020 08 22
Zar ofinger i haos iz ormana ne rade po principu ugradnje na vasu cenu.
2020 08 22
Ima ih više, ja sam juče slala na 4 naloga, 2 rade po principu ugradnje na cenu, a ofinger jedan isto ugradnja i j jedan 500 dinara po postu, a na postu može 10 komada, dok sam za ovaj drugi pitala sto pišu članice oni su 500 dinara po artiklu, sto mi se nije isplatilo, jedino se isplati prodavati nove stvari ili bas dobre marke > ivanamiumiubi: > Zar ofinger i haos iz ormana ne rade po principu ugradnje na vasu cenu.
2020 08 22
Ali neke su malo preterale, ugradile su se duplo na cenu, tako da se nikad neće prodati
2020 08 22
1 2