Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

THE ORDINARY Pomoc

Da li neko zna kako mogu poruciti ove proizvode? Znam da ima u Bg da se kupe, ali nisam iz Bg-a. Hvala
2020 08 29
Metropoliten parfimerija , salje kurirskom sluzbom.
2020 08 29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7637620527e670ab5bd98c86db2df74f.jpg)
2020 08 29
koliko znam, metropoliten neće da šalje ordinary proizvode poštom, previše im jeftino da se smaraju. skuplju kozmetiku i parfeme - može.
2020 08 29
Iskreno nisam porucivala nista , ali vidim da je placanje na racun, nije pouzecem. Tako da nema razloga da ne salju
2020 08 29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d3cc97a9942ac8ff8eec79e483ad7534.jpg) moze ordinary
2020 08 29
pa, nema "staviti u korpu" ni na jednom ordinary proizvodu. nije bilo moguće poručivanje od aprila, ljudi su se žalili. taniamani, pošaljite im mejl, pitajte.
2020 08 29
provereno. ne isporučuju, prodaju samo u radnji.
2020 08 29
Da sad sam videla .
2020 08 29
Zato sam i pitala, probala sam na sajtu ali korpe nema. U svakom slucaju hvala vam puno Poslacu mail i pitacu 😊
2020 08 29
Metropoliten od juna čini mi se/možda i ranije ne šalje TO proizvode. Kako reče članica iznad, ne isplati im se jer su oni više fensi parfimerija. Ako i uspete da naručite, čeka se dugo sam račun za uplatu da stigne a kamoli proizvodi. Dok su još slali, meni je stiglo posle mesec dana.. Pravi uzas je sto su jedini uvoznici ovih proizvoda kod nas. Ni u radnji nije bolja situacija, užasno neprijatne su radnice..
2020 08 29
Mozete poruciti sa Ordinary sajta. Jedino ako zbog ove situacije ne salju ili imaju samo najskuplju opciju, onda se mozda ne isplati. Ili da vam neko uzme pa posalje odavde.
2020 08 29
Da li neko ima pozitivno iskustvo iz njihove radnje? Procitala sam toliko negativnih da mi se tamo ne ulazi, a potrebne su mi neke stvari 🙄
2020 08 30
> TKatarina: > Da li neko ima pozitivno iskustvo iz njihove radnje? Procitala sam toliko negativnih da mi se tamo ne ulazi, a potrebne su mi neke stvari 🙄 Ja imam dobro iskustvo sa Metropolitenom. Bila sam tamo nekoliko puta zbog isprobavanja parfema i jednom zbog kupovine. Zaposleni su bili ok: ni preterano ljubazni, ni neljubazni. Uglavnom dodjem da isprobam konkretne parfeme (uglavnom tri, nekad cetiri maksimalno, jer moj nos nakon 3-4 isprobana parfema otkazuje poslusnost). Uvek pitaju da li mi treba pomoc, ja kazem sta sam dosla da probam i to je to: oni se bave svojim poslom, ja svojim. Nisam stekla utisak da prate svaki moj pokret (verovatno prate jer prodaju skupe stvari, ali ja to ne osecam, tj. nemam neprijatan utisak da me prate). Prilikom kupovine parfema dobila sam 3 sempla bez kamcenja "A moze li jos jedan?" Isto mogu da kazem i za L'Atelier.
2020 08 30
Imate na instagramu profil uslužne prodaje zara_sonja i zara_sanja. One kupuju po zari, sephori, možete ih sigurno pitati da Vam uzmu i u toj radnji, naravno naplatiće Vam 300 dinara preko ali poslaće post ekspresom
2020 08 30
1 2