Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Farba koja ne oštećuje kosu

Zdravo. U potrazi sam za farbom koja što manje oštećuje kosu i postojana je, cena nije preterano bitna ako zadovoljava ove uslove. Tražim bordo boju ako je to bitno. ☺ Ne razumem se preterano u te hemikalije i već godinu dana se farbam nekim skroz jeftinim bojama. Prvih par farbanja je boja sedela neko vreme, ali sada kosa više ne prima boju tj ispere se odmah posle prvog pranja. Znam da je i do oštećenja kose, a ja i ovako imam suvu tanku dlaku koja se lako kida i oštećuje. Značilo bi mi da krenem da kvalitetnijom i manje štetnom bojom.
2020 09 03
Postojana i bordo boja mi ne idu u jednoj recenici :') Farbam se u tamno crvenu, a obzirom da kosu perem na 3 dana ne postoji crvena farba koja se nece isprati do iznemoglosti za mesec dana. Sto imas manju potrebu za pranjem kose, to ce boja duze ostati sveza..
2020 09 03
Ne postoji farba koja ne ostecuje kosu, savetujem ti da ulozis u preparate za kosu profesionalnog ranga koji ce poboljsati kvalitet kose, i naravno sampon bez SLS-a da ti ne bi dodatno skidao boju 😀
2020 09 04