Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Izmesten atlas (prvi vratni prsljen)

Da li neko ima problem sa izmestenim atlasom i generalno sa vratom? Da li znate dobrog, proverenog kiroprakticara koji ume da ga vrati na mesto? Pun je internet, ali znam da nije svaki dobar. Mene bukvalno svaki dan boli glava tj potiljak, vrat ukocen, sva sam u spazmu, a kad pritisnem odmah ispod lobanje gde je atlas boli kao da me neko nozem ubada. Radim vezbe, masiram, stavljam tople obloge ali za sad nista.
2020 09 21
Ja znam jednu tetu pored Obrenovca, al mislim da je namestanje atlasa skupo i dugotrajno,pogotovo ako ne zivite blizu, dok put platite i sve... jedino nesto blize svom mestu da vidite ko to radi.
2020 09 22
https://www.preporod.org/ preporuke 100e je tretman i mirni ste,imate dozivotnu garanciju
2020 09 22
Jeste 100 e tretman, ali prvo idu pripreme sa masazama nedelju dana, onda ide 100 e za tretman, onda ako treba da se ponovi opet 100 e.
2020 09 22
U ordinaciji "preporod zivota" za koju sam ostavila link,ne idu pedhodno masaze. Zakaze se telefonom,dodjete tamo,popunite upitnik u cekaonici,onda udjete u ordinaciju,imate razgovor sa Predragom,nakon cega sledi namestanje atlasa koje je gotovo bezbolno i traje 10ak minuta,zatim ide placanje 100e.. Dolazi se opet naakon mesec dana,a zatim kontrola za 6 meseci I u principu to je to. Ukoliko u toku zivota opet osetite neke tegobe,sve je potpuno besplatno nakon tih 100e Mnogo,mnogo ljudi u mojoj okolini je resilo problem sa zdravljem,kicma,bolovi u nogama,rukama,vratu,problem sa stitnom zlezdom,glavobolje..zaista dosta toga Ja inace nisam neko ko bi olako dao nekome 100e tek tako,verujte mi Ovo je vredelo svakog dinara U samoj cekaonici cete videti slike i pozitivna iskustva mnogih nasih vidjenijih sugradjana..naravo ako se odlucite za Preporod
2020 09 23
Znam da to oni i promovisu, citala sam knjigu preporod zivota. Meni je knjigu dala ova teta iz Obr, maserka. E sad, kako ide nisam sigurna. Kod nje sam isla na obicne masaze, ali znam da radi i to. A kad vec imaju ordinaciju u Bgu onda je bolje posetiti njih direktno. Ostali se obucavaju kod njih verovatno. Tako da, slazem se.
2020 09 23
Ja sam uvek bila uzasnuta kad bih procitala ovako nesto Da li je to medicinski po pravilu?
2020 09 24
> Elenahana: > Ja sam uvek bila uzasnuta kad bih procitala ovako nesto > Da li je to medicinski po pravilu? Da, takođe, još kada pročitam Atlasologija, naježim se. To je kao da pročitam Pedikerologija, Manikirologija... Može biti terapija, praktika i ne sporim da ima izuzetnih kiropraktičara ali ne možemo to zvati logosom.
2020 09 24
Ovo je moje iskustvo. Bila sam kod http://aleksandar-popovic.com. Covek je preljubazan i zaista nezan. Kod njega nema nikakvog cimanja, izvlacenja, lupanja, itd. Ja sam imala problem sa lumbalnim delom i to sa desnom stranom. Dosla sam do faze da mi se bol spustao na kuk, pa na koleno i na kraju na stopalo, toliko da mi je setnja od 15 min.bila veliko opterecenje. Kad sam otisla kod njega, rekao mi je da imam zdravu kicmu, ali da mi se sve tu skladisti, nervoza, stres, itd. Rekao je da cu morati povremeno da dolazim kod njega i bio je u pravu. Evo, nakon 1.5 godina polako pocinju bolovi u lumbalnom delu. Pronasao mi je i na vratnom delu, spondiloznu kvrgu. To se javlja od predugog sedena, citanja, itd. I to je sredio, bezbolno. Kod njega sam bila 2 puta, tretman je kostao 3000 din,. a sada mislim 4000 din. Za mene vredi svaku paru. Ja sam od njega izasla kao nova, kao da mi je dao neko krila, imala sam osecaj da mogu da poletim. Pretpostavljam da resava brojne problem. Moja preporuka je on. :)
2020 10 01