Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi se slike predmeta same

Izbacim predmet, obicno ako se radi o nekom skupljem predmetu ili torbi, posle par sati ili dan mi se sam obrise.. Ja se cudim sto mi se niko ne javlja a kad proverim- nema ga. Do sada uglavnom torbe cizme naocare tako. Takodje premdeti mi sami menjaju raspored
2020 09 29
Cene moraju da budu u dinarima. Administrator ih briše, jer cene kod skupljih predmeta stavljate u evrima, a u nastavku automatski piše RSD. Čim napravite neku izmenu u oglasu, on se postavi na prvo mesto na profilu.
2020 09 29
Isti problem ima.Danima se prvo bas namucim da ubacim predmet...Prosto odbija da prihvati oznacene fotografije.I kada ne kraju ih primi,oglas bude tu,posle par sati ga nema. Sve mi je u dinarima.Slike moje.Opist tacan.Znam da se uklanja kada ima laznih tagova ali mislim da to ne radim.Mada sta im spada pod'lazni tagg'? Nilo bj sjajno.kada bi neko objasnio o cemu se radi.
2020 09 30
> hellokittyns: > Isti problem ima.Danima se prvo bas namucim da ubacim predmet...Prosto odbija da prihvati oznacene fotografije.I kada ne kraju ih primi,oglas bude tu,posle par sati ga nema. > Sve mi je u dinarima.Slike moje.Opist tacan.Znam da se uklanja kada ima laznih tagova ali mislim da to ne radim.Mada sta im spada pod'lazni tagg'? > Nilo bj sjajno.kada bi neko objasnio o cemu se radi. Lažni tj nedozvoljeni tagovi su da stavite više marki tj više imena brendova u tagovima. Dozvoljeno je samo navesti jedan, tog premeta koji prodajete
2020 09 30
Ne stavljam 🤦‍♀️
2020 09 30
Hajde sto se brišu duplirani oglasi , ali još 2 oglasa su mi obrisana , Nike helanke i još jedan!!! Nijedna slika nije sa neta
2020 09 30
> Sloncica: > Hajde sto se brišu duplirani oglasi , ali još 2 oglasa su mi obrisana , Nike helanke i još jedan!!! Nijedna slika nije sa neta Koristite lažne tagove kod sportskih stvari. Ako je Adidas, onda nije istovremeno i Nike...
2020 09 30
Sve sto je obrisano, brise admin...
2020 10 01
Isti problem,sve regularno,znam pravila. Oglas nestane posle par minuta,ne verujes da admin bas sedi i brise u roku dva minuta,y svakom momentu dana.
2020 10 01
> vanjaslovenija: > Isti problem,sve regularno,znam pravila. Oglas nestane posle par minuta,ne verujes da admin bas sedi i brise u roku dva minuta,y svakom momentu dana. Upravo!!!
2020 10 01
Hoce li nam neko objasniti o cemu je rec???
2020 10 01
> hellokittyns: > > vanjaslovenija: > > Isti problem,sve regularno,znam pravila. Oglas nestane posle par minuta,ne verujes da admin bas sedi i brise u roku dva minuta,y svakom momentu dana. > Upravo!!! Predmeti se postavljaju pojedinačno. 1 oglas = 1 predmet (ne set stvari, ne sve sa slike i sl.; naravno može komplet tj. odelo, bikini...) Naslovna fotografija može da bude kolaž, ali 2 fotografije (ne 3, 4 i više).
2020 10 01
> REASHOP: > > hellokittyns: > > > vanjaslovenija: > > > Isti problem,sve regularno,znam pravila. Oglas nestane posle par minuta,ne verujes da admin bas sedi i brise u roku dva minuta,y svakom momentu dana. > > Upravo!!! > Predmeti se postavljaju pojedinačno. > 1 oglas = 1 predmet (ne set stvari, ne sve sa slike i sl.; naravno može komplet tj. odelo, bikini...) > Naslovna fotografija može da bude kolaž, ali 2 fotografije (ne 3, 4 i više). I to znam,kolaz je od 4 je cisto da vidim u cemu je fora,jer nestaje i taj oglas a i drugi bez kolaza.Ima 5 godina kako sam na sajtu,nije prvi put da se brisu oglasi koji si po svim pravilima. Npr moja fotka patika,tagovi patike,roze patike. Oglas,nove patike sa kutijom,male duzina gazista i to je to. Detaljne fotke,cena u dinarina. Danima je brisan. Sajt je generalno u ocajnom stanju,videces vremenom.
2020 10 01
> vanjaslovenija: > > REASHOP: > > > hellokittyns: > > > > vanjaslovenija: > > > > Isti problem,sve regularno,znam pravila. Oglas nestane posle par minuta,ne verujes da admin bas sedi i brise u roku dva minuta,y svakom momentu dana. > > > Upravo!!! > > Predmeti se postavljaju pojedinačno. > > 1 oglas = 1 predmet (ne set stvari, ne sve sa slike i sl.; naravno može komplet tj. odelo, bikini...) > > Naslovna fotografija može da bude kolaž, ali 2 fotografije (ne 3, 4 i više). > I to znam,kolaz je od 4 je cisto da vidim u cemu je fora,jer nestaje i taj oglas a i drugi bez kolaza.Ima 5 godina kako sam na sajtu,nije prvi put da se brisu oglasi koji si po svim pravilima. Npr moja fotka patika,tagovi patike,roze patike. Oglas,nove patike sa kutijom,male duzina gazista i to je to. Detaljne fotke,cena u dinarina. Danima je brisan. Sajt je generalno u ocajnom stanju,videces vremenom. A sto se tice setova,uvek je normalno funkcinisalo.
2020 10 01
> REASHOP: > > hellokittyns: > > > vanjaslovenija: > > > Isti problem,sve regularno,znam pravila. Oglas nestane posle par minuta,ne verujes da admin bas sedi i brise u roku dva minuta,y svakom momentu dana. > > Upravo!!! > Predmeti se postavljaju pojedinačno. > 1 oglas = 1 predmet (ne set stvari, ne sve sa slike i sl.; naravno može komplet tj. odelo, bikini...) > Naslovna fotografija može da bude kolaž, ali 2 fotografije (ne 3, 4 i više). Hajde da probam i tako Ali to je van svake pameti. Mnogo je zalbi na rad sajta!Mnogo!
2020 10 01
1 2