Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi se slike predmeta same

Meni je obrisano preko 40 oglasa 😅 A opet je ostalo tih grupnih
2020 10 01
Evo da se javim i ja Zadnja 2/3 dana imam isti problem. Kako stavim neki oglas posle par min on se obrise. Imala sam skoro 200 oglasa, sada imam 120.. Sve je obrisano u jednom danu , a uopste mi nije jasno zasto. Cak i nove koje sam stavila sinoc, su se obrisali. Pritom su cene bile u din. slike samo jednog predmeta, opis vezan za taj predmet, bez tagova vise brendova itd ,sve kako treba..
2020 10 01
Isto je i kod mene. Nece takodje da mi ucita svih 5 fotki i nece da ih rotira. Klasika ovde,sajt malo radi pa malo ne radi i tako u krug.
2020 10 01
I naravno niko nista da nam odgobori konkretno
2020 10 02
Meni je obrisan i posledni duks. Inace ova dva dana kada mi je brisana garderoba on je jedini koji je bio ostavljen predpostavljam kao ispravno postavljen da bi sad kad sam usla videla da je na kraju i on obrisan. Ja bih zaista bila zahvalna da mi neko objasni u cemu je stvar. I kako je moguce da mi se tri dana brise sve sto postavim na sajt osim tog duksa i da se iznenada posle 4 dana ispostavi da je i on za brisanje?..? A druga stvar koja me interesuje da li bi brisanje moglo da izbegne uclanjenjem u VIP. Posto sam videla za opis da pise da mi sami odredjujemo kategorije i izgled oglasa a koliko sam uspela da skapiram to je osnovni povod za brisanje krpica
2020 10 03
1 2