Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Eko koza jakne

Gde kupite jaknu od eko koze ali da ne pocne da se ljusti za kratko vreme, pod ti smatram da bi je nosila barem dve ili tri sezone?! Naravno da ne kosta boga oca, ovde na sajtu se plasim da kupim, jer sam vec jednu bacila posle pola godine, a platila sam je 2200... i nije mi i dalje jasno kako clanice nije sramota da prodaju razguljene jakne po vise od 500 dinara, a ima ih i po 2 3 hiljade, pa ja to nemam obraza nekome ni da poklonim.... elem... dobra, nova i da nije "koza sa ledja" 😅😂
2020 10 17
Gde god da sam kupila jaknu od eko kože, ona se preljušti onda kada je odložim u orman i tako mi dugo stoji (na vešalici). Dok ih nosim aktivno sve je okej. Čim ih odložim na duži vremenski period se desi. Obožavam ih, ali definitivno prestajem da ih kupujem 😅
2020 10 17
Mene drze i do 7-8 god, verovali ili ne x-) Pre mozda 5 god sam kupila jaknu od eko koze ali sam promasila br pa je stajala sve do sad u ormaru, nema nigde tragova da pocinje da se ljusti. Ja uglavnom kupujem u Svajcarskoj u Chicoree, H&M i C&A, mada se ne moze uporediti njihov kvalitet robe sa nasim iz Srbije. Razlika je nebo i zemlja.
2020 10 17
Ja sam je kupila pre dve godine u Waikiki-ju, i dalje nije počela da se ljušti 😄
2020 10 17
Ja sam kupila pre neke 3 godine kod Kineza i jos je ok,kostala je oko 3 hiljade
2020 10 17
Bolje kupiti polovnu koznu jaknu,nego nekoliko puta novu eko kozu..
2020 10 17
Pre otprilike 3 godine sam kupila u H&M-u jaknu od eko kože i nosim je često, a još uvek izgleda kao nova. Materijal je veoma savitljiv, ali nije onaj jako tanak (ti materijali se ponašaju kao samoreciklirajuće najlon kese). Takođe, ne bih kupovala ni one od veoma debelog i krućeg materijala.
2020 10 17
Ja sam kupila u Svajcarskoj pre 4 god jaknu od eko koze, kako je nisam nosila eno je jos uvek u ormaru, kao nova je i dalje. Ako nekog interesuje neka se javi 😄
2020 10 17
> Ninuskica: > Bolje kupiti polovnu koznu jaknu,nego nekoliko puta novu eko kozu.. Apsolutno se slazem! Zarekla sam se da vise jaknu i tasnu necu kupiti od eko koze pa taman da je najlepsa na svetu!!!! Obucu necu ni da spominjem
2020 10 17
> Ninuskica: > Bolje kupiti polovnu koznu jaknu,nego nekoliko puta novu eko kozu.. Slažem se...
2020 10 17
Ja eko kožu zaobilazim u širokom luku. Para i para sam bacila. Kupila sam jaknu od prave kože i mirna sam.
2020 10 17
Iako svi ovde uglavnom pljuju Zaru i njen kvalitet, imam, pa sigurno jedno 3-4 godine, jaknicu od veštačke kože kupljenu upravo tamo, predivno odrađena, mat i reljefasta, nije ona sjajna plastičurina već zaista izgleda kao da je prava koža u pitanju. Ima i formu, deblja je, ne kao najlon kesa. Koštala je oko 5-6000 din čini mi se ali evo je i dalje izgleda kao da je tek kupljena, nigde oguljena ili oljuštena, da rajsferšlusi maaaalkice onako na ćoškovima nisu promenili boju (i to se vidi kad se BAŠ udubiš), 'ladno bi mogla da prođe kao nova :") Toliko je volim da već paničim gde ću naći istu ako mi se ova ikada uništi :')
2020 10 17
> lokibg: > > Ninuskica: > > Bolje kupiti polovnu koznu jaknu,nego nekoliko puta novu eko kozu.. > Apsolutno se slazem! Zarekla sam se da vise jaknu i tasnu necu kupiti od eko koze pa taman da je najlepsa na svetu!!!! Obucu necu ni da spominjem Slažem se, kožnjak koji sam od tebe kupila ima da me nadživi :')
2020 10 17
> marijana24: > > lokibg: > > > Ninuskica: > > > Bolje kupiti polovnu koznu jaknu,nego nekoliko puta novu eko kozu.. > > Apsolutno se slazem! Zarekla sam se da vise jaknu i tasnu necu kupiti od eko koze pa taman da je najlepsa na svetu!!!! Obucu necu ni da spominjem > Slažem se, kožnjak koji sam od tebe kupila ima da me nadživi :') :") :") :") :") :* :* :* :* Imam jos jedan kraći, star oko 40 godina-u boljem je stanju nego ja. :') :') :') :') Taj ne bih prodala ni za 10 današnjih ;)
2020 10 17
Moja jaknica iz Zare je kupljena pre 7 godina i ove godine se oko kragne sa unutrasnje strane oljustila. Spolja savrsena, netaknuta i "samo" je ovo problem... Sada bih ipak da kupim koznu.
2020 10 18
1 2