Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste posetile novootvorene radnje na nasem trzistu ?

Drage clanice , da li ste posetile novootvorene PEPCO radnje ? Ja sam kupovala ranije preko stvarcice za kucu i svasta nesto i prosto sam se odusevila kada sam cula da ce otvarati i kod nas . Ovde sam takodje obisla jednu i nakupovala bas povoljnih stvarcica za kucu a takodje i primetila da ima bas povoljnih decijih stvarcica. Kakva su vasa iskustva ?
2020 11 15
Nisam kupovala do sada, kakva je to radnja, gde se otvara? ☺️
2020 11 15
> Danijela234: > Nisam kupovala do sada, kakva je to radnja, gde se otvara? ☺️ Ima za kupiti stvari za kucu, nesto kao jysk samo su cene cini mi se povoljnije), decijih stvari po bas povoljnim cenama, igracke.... Garderoba za odrasle, aksesoari itd... Za sada je otvorena u Beogradu, Sapcu, Sremskoj Mitrovici, mozda jos negde, moze se videti na sajtu. Koliko znam bice u dosta gradova, tek je krenulo otvaranje😊 Uglavnom, cene su pristupacne😊
2020 11 15
> Danijela234: > Nisam kupovala do sada, kakva je to radnja, gde se otvara? ☺️ Ima za kupiti stvari za kucu, nesto kao jysk samo su cene cini mi se povoljnije), decijih stvari po bas povoljnim cenama, igracke.... Garderoba za odrasle, aksesoari itd... Za sada je otvorena u Beogradu, Sapcu, Sremskoj Mitrovici, mozda jos negde, moze se videti na sajtu. Koliko znam bice u dosta gradova, tek je krenulo otvaranje😊 Uglavnom, cene su pristupacne😊
2020 11 15
Ja upravo stigla iz Pepco radnje 😃 Otvorena je u TC u Rakovici. Bila sam već nekoliko puta. Nakupovala sam puno ukrasnih kutija za odlaganje stvari, klinki igrackice, za kuću sitnice.. povoljni su i ima svacega. Za decu ima lepe garderobe, igračke su dosta povoljnije nego u drugim radnjama. Poredim dečiju Pepco garderobu sa Sinsay. Helankice za devojcice i majice dugih rukava su po 300, a printovi su divni. Vidim da se prodalo 70% od onoga što videh pre desetak dana
2020 11 15
Jel imaju online radnju?
2020 11 15
> Danijela234: > Jel imaju online radnju? Mislim da toga nema jos uvek😊 Ali cene su super ja sam takodje nakupovala svasta a moram otici jos jednom po stvarcice za Novu Godinu 😊Nije mi blizu pa ne mogu ici cesto,kada sam isla nisu imali ali videh da dobijaju polako te Novogodisnje motive😊
2020 11 15
:'( :'( :'( :,'( Hocu ja u taj Pepco! Zasto nema online ? :@
2020 11 16
Bila, kupila najvise garderobu za decu. Ja sam razocarana. Materijal nije kvalitetan. A hulahopke koje sam kupila zapakovane, svaki par je imao na guzi dve ranfle, a napred jednu i svakom paru peta je dolazila na prednju stranu stopala detetu. Posle jedne kupovine i iskustva,mislim da su skart. Videcemo. Verovatno vise necu ulaziti.
2020 11 16
Ja sam kupila za 150 dinara odlične čaše (komplet od 6 komada) i dve šolje za kafu (srednje veličine) sa prelepim motivom po 90 dinara, sad jurim da stignu opet iste i dokupim još. Klinki sam uzela nekoliko igračkica po 150, koje su u Dexico radnji bile bar 3 puta skuplje, možda i 4. Jaknica ima lepih od 1200, farmerkice su 900-1200, majice i helankice pamučne od 300 su tanke, ali je bilo mnogo lepih motiva. Čak su bile obične helankice po 180. Duksici su 450-600. Pidzame su 600, 700. Igra kartama Crni Petar je 120 dinara. Ogromne plisane igračke su 1200, srednje veličine od 450-600. Lol jastuk sa flomasterima, koje dete samo ukrasava je 900. Eto nekih cena
2020 11 16