Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Je li neko prevideo ovu temu ?

Ako ste prevarene, obavezno otvorite https://mojekrpice.rs/forum/t/551089/milica-padjan
2020 11 15
Ja sam zelela da otvorim temu po pitanju Milice i da vidim sta ostale devojke kazu na to, ja sam uspela da povratim abnormalnu cifru koju sam joj uplatila za stvari, jer sam zelela da uzmem na veliko pa da prodajem, ali i dalje me dosta stvari o njoj kopka da sednem i razmisljam sto li je to uradila
2020 11 20
Nemam ja pojma ko je Milica, ali pomislih da mozda ima jos prevarenih clanica, mozda im ovo pomogne. Sta se uopste desilo, neka jako pozitivna presla u negativne, sta?
2020 11 20
Daa, devojka je sa, slagacu vas ali cini mi se skoro 200 pozitivnih, izradila nas dosta, tako sto je prodavala karl lagerfeld original stvari i trazila 50% unapred da se uplati para, naravno svi smo joj pustili ner ima toliko pozitivnih, ali ne znam koliki je broj zeznurih, ja sam svoje pare povratila, doduse jedva, ali sam uspela a cifra je bila oko hiljadu eura, stvarno sam se namucila, pa me zanima, ukoliko neko zeli da nam napise svoje iskustvo i zna li iko zasto se to desilo, takodje sam pricala sa nekom zenom koja je od nje narucivala pre i stiglo je sve normalno i sad ju je izradila
2020 11 21
Da nije prodala profil? Ja sam pre godinu videla oglas u kome clanica sa mnogo utisaka 'ladno prodaje profil i bila sokirana (znala sam da to postoji iz prica sa foruma, ali bas oglasavati prodaju :-O ). Opet, ne mora biti ni to. Ja znam za dva slucaja clanica koje sam smatrala postenim, ali se izdesavalo svasta prljavo.
2020 11 21
E za tu prodaju nisam culaa, ai sam sokirana hahahah, ma ovde nema sta se ne desava, uzas 😳
2020 11 22