Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Informacija postnet

Pozdrav devojke, da li u posti mogu da podignem postnet uplatnicu bez poruke, samo sa licnom kartom? Mislim da bi mogli da vide na osnovu br.LK. 😊
2020 11 17
Ja mislim da ne može, nisam najsigurnija... uvek sam podizala sa tim brojem koji mi stigne porukom.
2020 11 17
> Kacki94: > Pozdrav devojke, da li u posti mogu da podignem postnet uplatnicu bez poruke, samo sa licnom kartom? Mislim da bi mogli da vide na osnovu br.LK. 😊 Ne moze 😊. Ja sam jednom slucajno obrisala poruku sa brojem i nisam mogla da podignem. Ta devojka koja Vam je uplatila novac ima kod sebe priznanicu sa istim brojem, pa mozete da je zamolite da Vam posalje. Ili ako ste vi sacuvali onu priznanicu da ste poslali paket pa na osnovu te priznanice da podignete ali to je procedura, tako su meni rekli u posti da moze, ali Vi proverite sa njima. A oni ne mogu da vide na osnovu LK, jer novac nije uplacen na LK vec na broj mobilnog. 😊 To je iz mpg iskustva. Pozdrav
2020 11 17
Tako je, uplaćuje se na broj telefona a ne na ličnu kartu, ona služi za identifikaciju pretpostavljam. Može uplatilac da vam pošalje broj, ili ako ste slali paket sa otkupom pa na osnovu onog PE/PX broja je moguće.
2020 11 17
Samo nek vam devojka posalje priznanicu. Ja sam tako podigla pre par dana, cim mi je novac uplacen ja sam vec bila u posti tako da mi poruka jos nije bila stigla, pokazala sam radnici na salteru priznanucu i tako podigla novac koji je tog trenutka tek bio uplacen.
2020 11 17
Hvala devojke puno, svakoj, pomogle ste. 🌸 Snaci cu se 💜💜
2020 11 17
> Kacki94: > Pozdrav devojke, da li u posti mogu da podignem postnet uplatnicu bez poruke, samo sa licnom kartom? Mislim da bi mogli da vide na osnovu br.LK. 😊 Meni se desilo da sam nenamerno obrisala poruku ali na osnovu uputnice i broja sa uputnice podigla sam novac .
2020 11 17
Daa, nasla sam i ja uputnicu srecom. 😊 Hvala na odgovoru 🌸
2020 11 17
Meni se desilo da je zena na salteru ukucala pogresan broj telefona, a ja nisam proverila onaj papir koji se dobije kad se paket posalje. Ako se placa pouzecem, i paket je preuzet, kad ukucate broj posiljke na sajtu poste, na dnu stoji broj post net uputnice i samo pokazete na salteru :)
2020 11 18
> MinaPavlovic: > Meni se desilo da je zena na salteru ukucala pogresan broj telefona, a ja nisam proverila onaj papir koji se dobije kad se paket posalje. Ako se placa pouzecem, i paket je preuzet, kad ukucate broj posiljke na sajtu poste, na dnu stoji broj post net uputnice i samo pokazete na salteru :) Hvala na informaciji. 😊 Podigla novac, sve je bilo okej 🤗 💜 🌸
2020 11 19