Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, posao, karijera /

Zarada od fotografija i popunjavanja anketa

Nije potrebno da posedujete profesionalnu foto opremu da biste mogli da zaradite od svojih fotografija. Dovoljno je da na svom mobilnom telefonu imate kamericu od 13mp , volite da fotografišete i da imate smisla za fotografiju. Fotografije moraju biti minimum 4 mp i dobre jasnoće. Svaka fotografija najpre prolazi proveru kvaliteta. Možete fotografisati bilo šta: hranu, prirodu, životinje, ljude, objekte, enterijere ... Svaki put kada neko "skine" vašu fotografiju vi dobijete određenu sumu novca.Takođe možete praviti i logoe, kačiti klipove. Isplata se vrši preko paypal-a. Svima koji su zainteresovani šaljem link za registraciju, u inbox. Takođe, ukoliko želite da popunjavate on line ankete i za to Vam mogu poslati registracioni link. Dovoljno je da imate email adresu na koju će Vam stizati ankete. Možete prijaviti sve članove svoje porodice. Ankete su zanimljive i ne oduzimaju puno vremena. Kada sakupite 1000 poena možete ih zameniti za vaučere: winwin,lily, idea, laguna kjižare,... A možete tražiti i uplatu na tekući račun kada sakupite minimum 2500 bodova. Svaki bod vredi 1 din. Jedna popunjena anketa donosi 100-350 bodova, zavisno od obima i složenosti.
2020 11 21
Mene zanimaju ove ankete ☺️
2020 11 24
Posaljite mi u inbox, da vidim o cemu se radi.Hvala
2020 11 25
I meni takođe, hvala 😄
2020 11 25
Mene zanima i jedno i drugo, ako mozete linkove da mi posaljete 😊
2020 11 25
Je l moze info za ankete u inbox? 😊
2020 11 28
Cao! I mene zanimaju ankete. Ako moze link u inbox. Hvala! :D
2020 11 30
Moze objasnjenje i link i za forografije i za ankete 😊 Inbox. 😊
2020 12 06
Cao zanima me to sa fotografijama, i na kojim platformama ankete jer sam vec na vise njih registrovana, hvala😊
2020 12 12
> mila989: > Nije potrebno da posedujete profesionalnu foto opremu da biste mogli da zaradite od svojih fotografija. Dovoljno je da na svom mobilnom telefonu imate kamericu od 13mp , volite da fotografišete i da imate smisla za fotografiju. Fotografije moraju biti minimum 4 mp i dobre jasnoće. Svaka fotografija najpre prolazi proveru kvaliteta. Možete fotografisati bilo šta: hranu, prirodu, životinje, ljude, objekte, enterijere ... Svaki put kada neko "skine" vašu fotografiju vi dobijete određenu sumu novca.Takođe možete praviti i logoe, kačiti klipove. Isplata se vrši preko paypal-a. Svima koji su zainteresovani šaljem link za registraciju, u inbox. > Takođe, ukoliko želite da popunjavate on line ankete i za to Vam mogu poslati registracioni link. Dovoljno je da imate email adresu na koju će Vam stizati ankete. Možete prijaviti sve članove svoje porodice. Ankete su zanimljive i ne oduzimaju puno vremena. Kada sakupite 1000 poena možete ih zameniti za vaučere: winwin,lily, idea, laguna kjižare,... A možete tražiti i uplatu na tekući račun kada sakupite minimum 2500 bodova. Svaki bod vredi 1 din. Jedna popunjena anketa donosi 100-350 bodova, zavisno od obima i složenosti. Moze link za online ankete?
2020 12 12
Moze link?
2021 01 16
O cemu se radi? :)9> mila989: > Nije potrebno da posedujete profesionalnu foto opremu da biste mogli da zaradite od svojih fotografija. Dovoljno je da na svom mobilnom telefonu imate kamericu od 13mp , volite da fotografišete i da imate smisla za fotografiju. Fotografije moraju biti minimum 4 mp i dobre jasnoće. Svaka fotografija najpre prolazi proveru kvaliteta. Možete fotografisati bilo šta: hranu, prirodu, životinje, ljude, objekte, enterijere ... Svaki put kada neko "skine" vašu fotografiju vi dobijete određenu sumu novca.Takođe možete praviti i logoe, kačiti klipove. Isplata se vrši preko paypal-a. Svima koji su zainteresovani šaljem link za registraciju, u inbox. > Takođe, ukoliko želite da popunjavate on line ankete i za to Vam mogu poslati registracioni link. Dovoljno je da imate email adresu na koju će Vam stizati ankete. Možete prijaviti sve članove svoje porodice. Ankete su zanimljive i ne oduzimaju puno vremena. Kada sakupite 1000 poena možete ih zameniti za vaučere: winwin,lily, idea, laguna kjižare,... A možete tražiti i uplatu na tekući račun kada sakupite minimum 2500 bodova. Svaki bod vredi 1 din. Jedna popunjena anketa donosi 100-350 bodova, zavisno od obima i složenosti.
2021 02 01
Moze li i meni info u inbox za ankete molim?
2021 02 20