Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molim za savet!

Pošta je rekla da je paket kod njih. Dovoljno. Nije ga preuzela i samo Vas laže.
2021 01 06
Ne vidim zasto bi verovali toj osobi a ne posti, oni nemaju razlog da kazu da je paket kod njih ako nije. Clanica deluje kao neko dete ili jos neupucena u slanje paketa, mozda je novija na sajtu pa ne zna da posiljka moze da se prati i sve to. Dajte joj negativnu i ostavite njene podatke na crnu listu ako ne preuzme paket.
2021 01 06
Tako sam ja zavlacena, pocev od rezervacije od 15 dana, posalji mi u subotu, jao nemoj, bolje u ponedeljak, naravno 6 dana nije imala vremena da ode da podigne posiljku(ne moze da stigne od posla)a u medjuvremenu je kupovala i prodala, aha, vazi, posiljke se naravno vratila, platila sam postarinu 700din i vise nikad necu poslati pouzecem. Inace, to je prvi put da mi se posiljka vratila.
2021 01 06
Kada se naručuje pouzećem i ne preuzme paket ili se i preuzme, ali se čeka do poslednjeg trenutka, to je, bukvalno, raspolaganje tuđim vremenom i novcem. Zato je kompromisno rešenje, ubuduće, da se traži akontacija (ne vraća se kad kupac odustane) od minimum 500 dinara, a za skuplje stvari i 1000 dinara. Imam utisak, da neki naruče pouzećem i nemaju uopšte dovoljno novca za paket, pa ako ne skupe do poslednjeg dana za preuzimanje, bez ikakvog osećaja odgovornosti, ostave da se paket vrati i naprave trošak prodavcu.
2021 01 06
Zdravo, ja bih takodje pitala za savet i kako da dobijem podatke od clanice koja me je prevarila. Poslala mi je paket sa torbom koja je toliko pohabana i unistena da je to neverovatno. Druga torba koja je trebala biti u istom paketu nije ni poslata. Uredno sam platila paket i kas sam otvorila umalo nisam zaplakala. Sad ne odgovara na poruke a ni admin ne odgovara. Ima li tu nekog resenja da mi se vrati novac? Hvala i izvinite ako sam vas smorila pisanjem...
2021 01 06
Mozete da je prijavite ukoliko ste platili 5000 dinara, bas mi je zao sto ste prevareni... probajte da je kontaktirate, pozovete.. ja sam takodje bila prevarena, sve sam pokusala osim te prijave, a trebalo je, ne znam zasto nisam to uradila, medjutim nista .. pazite se, i ostavite profil te clanice da ostale znaju o kome se radi..
2021 01 06
Hvala. Clanica je fashionroomm1 i nemam ni jedan podatak jer je poslat paket dailyexpresom a oni ne stavljaju ni adresu ni br.telefona. Platila sam sve 3500 i jos pocastila i kurira 😞. Mislila sam da su svi posteni kao ja....
2021 01 06
Moguce da Vam se paket vraca a moguce i da nije prevara. To morate sacekati, bio je vikend mozda i guzva, svakako ako se paket vraca to ne mozete spreciti, nazalost. Meni je prvo palo na pamet, posto uvek prvo pozitivno razmisljam da posta prati isto kao Vi i da im u sistemu pise da nije preuzeto jos uvek jer se mozda desila neka greska pa pracenje nije azurirano... Nadam se da je tako😊
2021 01 06
Da, izgleda da je sve samo izmislila.. Od sad pa nadalje ću uplatu unapred tražiti.. > Emilyilic: > Uvek neko drugi moze da podigne paket,u slucaju vandrednih i tuznih situacija.Zato je,na zalost najbolja uplata unapred,pa ne moras da podignes paket.
2021 01 07
Ne razumem takve ljude. Kao da žele da nekom načine štetu.. Zato više ni ja neću slati pouzeću. > veprolece: > Tako sam ja zavlacena, pocev od rezervacije od 15 dana, posalji mi u subotu, jao nemoj, bolje u ponedeljak, naravno 6 dana nije imala vremena da ode da podigne posiljku(ne moze da stigne od posla)a u medjuvremenu je kupovala i prodala, aha, vazi, posiljke se naravno vratila, platila sam postarinu 700din i vise nikad necu poslati pouzecem. Inace, to je prvi put da mi se posiljka vratila.
2021 01 07
Tako sam i ja razmišljala, da je možda neka greška ili su slučajno zamenili pakete na pošti. Ali očigledno da Milica laže jer me je blokirala i na viberu gde smo se dopisivale. > Icka89: > Moguce da Vam se paket vraca a moguce i da nije prevara. > To morate sacekati, bio je vikend mozda i guzva, svakako ako se paket vraca to ne mozete spreciti, nazalost. Meni je prvo palo na pamet, posto uvek prvo pozitivno razmisljam da posta prati isto kao Vi i da im u sistemu pise da nije preuzeto jos uvek jer se mozda desila neka greska pa pracenje nije azurirano... Nadam se da je tako😊
2021 01 07
Da je stvarno preuzela slikala bi Vam odmah cizme, to je 2 minhta vremena, a ne 'za par dana'. ☝
2021 01 08
Mislim da je vreme da ostavite negativan utisak.
2021 01 08
1 2