Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Velika ponuda, mala potražnja

Da li se i vama čini da je u poslednje vreme sajt pretrpan oglasima i ponudama, a da je potražnje sve manje? Meni se i ranije dešavalo da predmeti stoje bez ijednog "sviđanja" i da za njih niko ne pita, ali se nikada pre nije desilo da svi novi predmeti imaju tako mali broj pregleda. Da li je to posledica velikog izbora ili neatraktivnosti tih predmeta, nisam sigurna, ali je činjenica da je interesovanje opalo.
2021 02 03
Sto se obima prodaje tice, desava se to sezonski da opadne...Ali i mene iznenadjuje mali broj pregleda vec neko vreme za sve nove objave
2021 02 03
Ja sam zadovoljna brojem pregleda (za većinu) i novih i ranije postavljenih predmeta, čak i predmet, koji sam postavila pre godinu dana (sezonski) ima 15 pregleda dnevno, ali ne vredi, kada već duže vreme nemam nove kupce. (Ne kukam, samo konstatujem.) Na drugim sajtovima predmeti mi imaju manji broj pregleda, nego ovde. Prodaju se određene robne marke, a ostalo stoji; utisak mi je kao da 50% kupaca pretražuje samo par, kod nas popularnih, robnih marki. Sigurno je mnogo više postavljenih, nego prodatih stvari dnevno, još da se ne brišu predmeti sa lažnim tagovima, nedozvoljeni predmeti, rasprodaje, ponovljeni predmeti...sajt bi bio potpuno zagušen.
2021 02 03
> REASHOP: > Ja sam zadovoljna brojem pregleda (za većinu predmeta) i novih i ranije postavljenih predmeta, čak i predmet, koji sam postavila pre godinu dana (sezonski) ima 15 pregleda dnevno, ali ne vredi, kada nemam kupce. (Ne kukam, samo konstatujem.) Na drugim sajtovima predmeti mi imaju manji broj pregleda, nego ovde. > Prodaju se određene robne marke, a ostalo stoji; utisak mi je kao da 50% kupaca pretražuje samo par, kod nas popularnih, robnih marki. > Sigurno je mnogo više postavljenih, nego prodatih stvari dnevno, još da se ne brišu predmeti sa lažnim tagovima, nedozvoljeni predmeti, rasprodaje, ponovljeni predmeti...sajt bi bio potpuno zagušen. Kako se mogu videti pregledi predmeta? Ja nisam upućena uopšte što se tiče tih stvari. Hvalaa
2021 02 03
> JelenaLenaZivic: > Da li se i vama čini da je u poslednje vreme sajt pretrpan oglasima i ponudama, a da je potražnje sve manje? Meni se i ranije dešavalo da predmeti stoje bez ijednog "sviđanja" i da za njih niko ne pita, ali se nikada pre nije desilo da svi novi predmeti imaju tako mali broj pregleda. Da li je to posledica velikog izbora ili neatraktivnosti tih predmeta, nisam sigurna, ali je činjenica da je interesovanje opalo. Da, i ja sam to uocila... i u forumu Trazim se desi da vidjam zadnjih nedelja po 3 oglasa zaredom ista, u smislu da clanice traze iste artikle. Mada, vidjam isto i u poslednje vreme vise profila sa pristupacnijim cenama
2021 02 03
> Dancer: > Kako se mogu videti pregledi predmeta? Ja nisam upućena uopšte što se tiče tih stvari. Hvalaa Premestili su broj pregleda ispod tagova, umesto ispod opisa predmeta
2021 02 03
Meni se ovde ne svidjaju cene.Cini mi se da se sve vise i vise preteruje..Odredjenu stvar prvo trazim na drugim KP sajtovima pa tek onda ovde.Bila su i snizenja po gradu,moguce i da ima veze sa tim
2021 02 03
Meni prodaja ide svuda bolje nego ovde.Iako je sve kvalitetno a cene niske.Imam utisak da kada vide niske cene,clanice misle da su krpe i ni slike ne pogledaju. A da je opala prodaja to jeste.
2021 02 03
Opala je prodaja i zato što je bilo mnogo prevara na sajtu i ova korona je sve iscrpela. Biće bolje, nadam se. Prethodna dva meseca se isto osetilo da ljudi ne kupuju. Verovatno zbog situacije sa koronom. Mnogi su još pre ostali i bez posla i sl. Sad je već malo bolje krenulo opet, ali videćemo. Ne verujem da je toliko do cena. Ako se nekom nešto baš sviđa i hoće da kupi po manjoj ceni, verovatno bi i predložio.
2021 02 03
> Nensina: > Meni prodaja ide svuda bolje nego ovde.Iako je sve kvalitetno a cene niske.Imam utisak da kada vide niske cene,clanice misle da su krpe i ni slike ne pogledaju. > A da je opala prodaja to jeste. Na kojim sajtovima jos prodajete? Hvala na odgovoru 🥰🥰
2021 02 03
Na Limundu i Kupindu 😊
2021 02 03
Isto kao Nensina. Ovde mi najslabije ide prodaja. Prosto se iznenadim kad ovde kupi nešto. Valjda su svi došli samo da prodaju, manje njih da kupuju. Ja prodajem na fb grupama
2021 02 04
Meni npr. tamo ide ocajno (kp,lm) :') :') :') imam ukupno 16 saradnji tamo, svaki put se sokiram kad se neko javi
2021 02 04
Ja sam probala na fejsu, uclanila se u par grupa i apsolutno mi se niko nije javio ni za sta, cak ni jedan lajk nisam dobila :') Na limundu sam prodala tipa 3 predmeta, ipak najvise prodam ovde i preko instagrama
2021 02 04
Ja sam prosli mesec na Limundu prodala 22 stvari,ovde 2,iako su cene vece tamo za 100-200 din zbog provizije. Nekoliko kupaca cim im je stigao predmet,odmah su licitirali jos par stvari.Jednostavno videli kakvo je stanje i kvalitet krpica za simbolicnu cenu. A ovde sto nize cene sve manje pregleda.Tacno mi dodje da podignem sve za hiljadu dinara.😂
2021 02 05