Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Promena pedijatra

Podjem od toga, to je samo sedam godina, boli me briga, idemo dalje, cim napune deca sedam godina, ali pedijatar kod koga su mi deca je katastrofa. Nikada nije tu kada nam treba, a kada daje nesto sto po zakonu i treba da da , nego cuti ko mula dok ja ne trazim, kaze, e evo samo za vas, sve cu da ucinim. Inace, prosli smo kroz tesku bolest koju na kraju krajeva taj pedijatar nije ni ulozio truda da istrazi, nego nas drugi pedijatar jer smo slucajno bili na pregledu uputio u bolnicu. Sada se i dalje bedni i jadni tretman nastavlja, necu da pisem nikakve zalbe niti me zanima da pljujem po pedijatru, samo me zanima da li je iko imao iskustva sa promenom, da li posle nadjete lako da neko prihvati dete, da li bude problem sa novim pedijatrom, jer ipak je to vecinom zenski kolektiv i sve se znaju i garantovano pricaju izmedju sebe itd...
2021 02 11
Ja sam skoro promenila pedijatra,nasa dr otisla u penziju...pitala sam drugu dr da li zeli da mi primi decu,bez problema je primila i eto.Lako prime decu,sve bude ok,ali morate prvo pitati dr da li zeli da bude izabrani lekar za vasu decu/dete....u sustini svi ce primiti ako nisu baksuzi...kod mene je to lako islo...i stara dr je bila predivna i ova nova dr je isto super....obe znam jos od ranije...tako da sam unapred znala kod koga cemo kad nasa ode u penziju....
2021 02 11
Mislim da to nije problem. Ja sam promenila pedijatra, niko me nije pitao za razlog. Popunila sam papir(zahtev za izabranog lekara) i ti je sve. To je tvoje pravo. Promenila sam i svog izabranog lekara. Takođe, bez objašnjenja i bilo kakvog pravdanja.
2021 02 11
Mi smo promenili pedijatra. Doktorka nas je super prihvatila, nije pravila problem nikakav ali zato jeste sestra kod koje popunjavamo onaj zahtev. Milion pitanja i negodovanje, te ona ne moze prezauzeta je, te zasto ovo, zasto ono. Ali ja vise nisam htela da idem na stetu svog deteta. Plasila sam se da ne dobijem kontraefekat ali za sada je sve super. Kap koja je prelila casu bila je kada je doktor rekao da dete ne treba da proverava krvnu sliku i mokracu dok ne podje u skolu. A dete ima nepune dve godine. Sve analize sam mu radila privatno jer nikada nije hteo da da uput. Na telefon se nikada nije javljao. Kljukao ga antibioticima i kad treba i kad ne treba. Ma imamo svi pravo da odlucujemo u korist deteta.
2021 02 12
Mi smo imali dr.koja je za pozeleti i kao prijatelj i kao lekar.Bas mi je bilo krivo kad je otisla u penziju.Prebacili smo se kod dr.koja isto odavno radi i cak je i mene pregledala kad sam bila mala.Nece jos u penziju.Valjda.Makar dok ne podju u skolu jer posle se selimo u skolski dispanzer....Nisu pravili nikakve probleme oko promene prezimena.Stvarno su korektni.Ali ima i kod nas baksuza.Sve nesto pametuju.
2021 02 12
Od pocetka smo tu, med.sestra tog pedijatra je divna i najvise zbog nje smo tu. Ali dzaba kad pedijatar nije tu niti je predusretljiva za neke vazne stvari. Nismo trazili najboljeg pedijatra u gradu, nisam istrazivala, izabrali smo jer se tako namestilo, i zbog sestre. Nazalost, dosta sam pogresila. Smatram da ona mozda na neki nacin i zeli da nas natera da je promenimo, al to je samo moje misljenje, necu da pretpostavljam. Necu ni da ulazim u tu njihovu etiku, doktorsku, niti se razumem u taj posao. Milion puta sam se zbog njenih neprofesionalnih izjava osecala ko bednik. Podjem od sebe, radim sa decom, i nikad roditeljima ne bih rekla ono sto je ona govorila meni. Pitacu doktorku koja nas uputila u bolnicu da li bi nas prihvatila kao pacijente, ali se plasim odbijanja, pa onda da kaze dr i da nas jos vise kinji. Uzasava me ta pomisao.
2021 02 12