Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Bojenje stvari

Devojke, da li je neka nosila stvari kod bojadzija. Hocu jedne pantalone braon boje da prebojim u crne. Da li imate iskustva? Kako izgledaju stvari nakon bojenja da li je boja postojana?
2021 02 11
Imate u dm da kupite boju za tkaninu, 400din,stvari ispadnu fenomenalne
2021 02 11
Ne znam da li je bolje kuci ili odneti u radnju koja se time bavi
2021 02 11
U radnji je tri puta skuplje od farbe koja moze da se kupi u dm-u. Jedino sto morate da budete pazljivi ako radite to kod kuce. Ovako u radnji platite ali ste mirni 🙂 Farbala sam farmerice u radnji ,i ne skida se boja prilikom pranja,stvarno odrade to kako treba,platila oko 1200din.
2021 02 12
Meni majka boji u radnji u Cacku i mi smo prezadovoljni... bojenje je oko 400din po pantalonama i oni su jako korektni i kazu da li moze da se oboji da bude kako treba (zavisi od materijala da li ce bojenje da uspe). Ispira se malo ali traje boja, pantalone budu kao nove posle bojenja 😊
2021 02 12
Da u Cacku je pristupacna cena.Meni kad sam pitala za neku crnu suknju da oboje,cena je bila oko 400din...ali boja se najbolje prima ako je odeca 100% pamuk.Bar su mi tako rekli.
2021 02 12
Ja sam bojila farmerice u crnoj boji i uspelo je, boja je intenzivna. Ali se ispira brzo. Takodje su i meni naplatili 300-400 dinara.
2021 02 12
Ja sam bojila jednom farke i nikad vise, potpuno unistene, materijal je postao vise pamuk nego teksas. Farbala sam sama italijanskom bojom za tkanine (ima u merkatoru, ne znam da li je to ta iz dm) - u ves masini sa solju, rezultat je bio sjajan, lepo izgleda i boja ne spava posle pri pranju
2021 02 12
Фарбала панталоне у Краљеву, 300 дин. Некад офарба како треба, некад не. И јакну сам фарбала, није се прославила. Исто кад и сама фарбам том неком бојом из Дуга радње која кошта 50-ак динара, до материјала је, једноставно.
2021 02 14
Da li ste nekad farbale obuću? Imam jedne patike koje su u top stanju uzela sam ih ovde, ali im je boja izbledela. ☹️ Hvala unapred na savetima 😘
2021 02 23
Jeci, ja sam farbala platnene espadrile iz Dajhmana, bile su na prugice, oprala ih i stavila na susenje naopacke da se ocede, pozuteo deo gde su bile bele pruge pa daj da ofarbam. Farbala akrilnom bojom i cetkicom, posle svakog pranja pomalo dodavala boje jer brzo izbledi, mada radi posao.
2021 02 23
> MinaMasa: > Jeci, ja sam farbala platnene espadrile iz Dajhmana, bile su na prugice, oprala ih i stavila na susenje napacke da se ocede, pozuteo deo gde su bile bele pruge pa daj da ofarbam. Farbala akrilnom bojom i cetkicom, posle svakog pranja pomalo dodavala boje jer brzo izbledi, mada radi posao. Hvala punoo 😍❤️
2021 02 26