Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Otišla legenda - za Đoleta

Svaka cast pokojniku. Bio i ostao prodana dusa. Za Djoleta i krpice. https://www.youtube.com/watch?v=je4A6fYI-Go Ja mu nisam zaboravila kada satro nije hteo da peva u Beogradu jer Sloba tuce nasu decu, pa ode u Sarajevo, Hrvatsku... Sijaset izjava i fuj.. Politicka kurva.
2021 02 20
> srebrna: > Svaka cast pokojniku. > Bio i ostao prodana dusa. > Za Djoleta i krpice. > https://www.youtube.com/watch?v=je4A6fYI-Go > Ja mu nisam zaboravila kada satro nije hteo da peva u Beogradu jer Sloba tuce nasu decu, pa ode u Sarajevo, Hrvatsku... Sijaset izjava i fuj.. Politicka kurva. Sigurno nije lako živeti sa takvom zatucanošću i mržnjom. Pre svega, besramno lažeš jer sam bila student devedesetih i znam koliko je podržavao proteste i držao koncerte. Kada su studenti novosadskog univerziteta došli peške svojim kolegama u Beograd, lično sam prisustvovala jednom od rekordnog broja rasprodatih koncerata u Sava centru te 1996/'97, što je lako proveriti. Molim te, ne blamiraj se više, kad već osnovne kulture i poštovanja nemaš.
2021 02 20
U redu, ja ga pamtim iz 1998. i dalje, era bombardovanja pa na dalje. Tada sam prestala da ga poštujem kao ličnost a nastavila kao kantautora. Bas me briga da se blamiram, sramno ne lažem za Đoku, moj heroj nije. Izvinjavam se što sam pokvarila žurku. Niko nikoga ubediti neće ovde, Đole pisac i kantautor jedna stvar, on kao ličnost sa svim svojim izjavama, meni veliki fuj, zatucanoj i izopštenoj, hvala, lako se proveri.
2021 02 20
Pa mi pricamo.o njegovoj karijeri, uglavnom niko ga ne zna licno. A vi ste jedna velika budala.
2021 02 20
> EsBeBe: > > srebrna: > > Izvinjavam se što sam pokvarila žurku. > auuu, jesi se rodila kao ljudski odron ili si platila neki kurs na božidaru adžiji? > btw, balaševiću je, sigurno, nedostajalo tvoje poštovanje njegove ličnosti, osećao je neku praznunu u životu, eto odakle je poticala. :D > ne bih želela da znam ko su tvoji heroji, iako ih naslućujem, pa ne bih da ti stajem na muku, dodatno. > enivej, imala si svoja 2 blistava minuta na ovoj temi, nadam se da odlaziš ispunjena zadovoljstvom i unutrašnjim mirom. Nema potrebe za 'ranjene z govna. Taman posla da se pitam šta sam ja značila njemu, ja sam samo publika, iznela sam svoj stav i dobila odron i hvala, prijatno.
2021 02 20
Neka mu je laka zemlja, imao lepe pesme i loše stavove. Toliko i tako, žao mi je što si me pogrešno shvatila a i to nije važno jer si ok osoba.
2021 02 20
Stvarno je bezveze da mi se ceni ličnost po obozavanju Djordja Balasevica. Online.
2021 02 20
Ne mogu da verujem da i ova tema prelazi u običnu pljuvačinu. Smatram da je krajnje neumesno pljuvati pokojnu osobu šta god da je nečije lično mišljenje.
2021 02 20
Dostojanstvo kod njega nije postojalo, zato sam i tu. Ko će da me shvati, u redu, ko neće neka me nahrani sa čime hoće. Očekivala sam upravo ovo i sve je u redu, šta se mene tiče. A šta se vas, to je vaša briga a tema neka se briše, neće biti prvi put. Zaista nisam u fazonu da ostavljam srca i emotikone za laž i prevaru, mimo pesama. Izvinjavam se, opet.
2021 02 20
A žurka jeste, globalno ex Yu, voleli da priznate ili ne.
2021 02 20
> EsBeBe: > jao, nemoj ništa brisati, nemoj se izvinjavati, samo se ugasi na temi, ženo/devojko, aman. neka si nam rekla, sve si u pravu, samo nas poštedi ovog stravičnog transfera blama, još jednom ću te ljudski zamoliti. Uopšte mi nije jasno zašto tako sa mnom razgovaraš i zašto vređaš i upotrebljavaš sve te ružne reči pa mi ih još i guraš u usta. Ugasimo se obe na temi i svima će biti bolje.
2021 02 20
> EsBeBe: > <3 slažem se, evo, čekam te kod kolima. Povedi i Sladžu :*
2021 02 20
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a10aa46ffe9066016d300f032c68a7ca.jpg)
2021 02 23
1 2