Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nedoumica............

Desava mi se da mi neki clan posalje da zeli neki moj predmet i vise se nikad ne javi. Ja im posaljem poruku da li to zele ili ne a oni i dalje ne odgovaraju. Nista mi nije strasno i ako se predomisle. Da li moze takvim clanovima da se ostavi negativan utisak?
2021 03 08
Nije dozvoljeno ostavljati utisak bez saradnje. A to se dešava verujem svima. Ja samo obrišem poruku i to je to.
2021 03 08
Ok, hvala
2021 03 08
Ok
2021 03 08
> Stuplja75: > Desava mi se da mi neki clan posalje da zeli neki moj predmet i vise se nikad ne javi. Ja im posaljem poruku da li to zele ili ne a oni i dalje ne odgovaraju. Nista mi nije strasno i ako se predomisle. Da li moze takvim clanovima da se ostavi negativan utisak? I meni se to desava veoma cesto. I onda to shvatim da su odustali od predmeta iz njima poznatog razloga i to je to.☺️ Jer je ponekad ovde na sajtu "skupo" reci "hvala ili izvinite ali ne mogu uzeti predmet, itd"...
2021 03 08
Upravo mi se dogodilo da clanici spustim cenu za predmet, dogovorimo se oko licnog preuzimanja, kaze da sto posto kupuje. Kaze mi kad ce doci i od tada ni traga ni glasa. Da ne spominjemo, da sam izgubila vreme jer sam cekala nju da dodje, a one se nije udostojila ni da mi posalje poruku da nece, ne stize ili bilo sta. Takodje ne bih da ostavljam negativnu, ali potrosih i vreme i zivce za dzabe.
2021 03 08
Meni se desavalo da po nedelju dana "ugovaramo" clanica i ja kupovinu kad razmenu. I to detaljne slike, detaljne dimenzije sve kako treba i kad treba da konkretizujemo prodaju ili razmenu da se dogovorimo oko slanja, itd, gubi se svaki trag ili prosto clanica odustane. I onda pomislim na sta sam ja izgubila nedelju dana svakodnevnog dogovaranja...🙁 Raznih profila ljudi ima ovde...
2021 03 08
I ja sam imala par situacija da se dogovorim sa clanicom, cujemo se i putem vibera, iz mog grada je i odjednom se ne pojavi uopste na mestu dogovorenom radi preuzimanja, a fora je sto odlicno znam clanicu iz grada i bukvalno znam ko je i sve, ali eto, svakakvih ljudi ima
2021 03 08
Nije teško biti fin ali to mnoge članice ovde ne znaju.
2021 03 08
Meni se to redovno dešava sa članicama iz mog grada. Dogovaramo se za mindjuše od 150 dinara nedelju dana, i na kraju se ne jave. Lakše mi idu saradnje sa članicama kojima šaljem predmet. Lično preuzimanje ne biva.😂😂😂😂 Veliki pozdrav iz Niša.
2021 03 08
Haha ja sam imala tako jednu kliknula je na želim, ok ja da započnem konverzaciju napišem važi, dajte mi podatke bla bla truc, nema je 15 dana, vrati se i kaze e izvini nisam videla poruku, želim haljinu, ja opet ok pošalji mi podatke. Evo opet još nije videla poruku 2 meseca izgleda 😂😂 A jedna me je davila kao zmija žabu za torbu, sve moguće slike i dimenzije, iz svih mogućih uglova, i na kraju ništa, ni hvala nije rekla. .. Ima svega i svakakvih, u Srbiji je sramota reči izvini i hvala
2021 03 08
Ne dotice me ni malo ako neko stisne da zeli neki predmet i posle ga nema,Ne zalazim u razloge zasto je tu opciju stisnuo . Ovih sto ni hvala ne znaju da kazu je uvek je bilo i bice
2021 03 08
> MissDiva: > Neko greškom klikne, pa ih je blam da kažu da je bilo slučajno nenamerno... Glupo ali tako je.. Jako cesto, narocito preko telefona... meni se cesto desi da mi pobrljavi sajt na fonu i odjednom niotkuda kliknuo "Zelim" dugme ali srecom nikad nisam poslala poruku, samo ugasim prozor na [x]. Ne znam kako clanice uspeju da ne ugase :')
2021 03 09
> Jelenas108: > Nije teško biti fin > ali to mnoge članice ovde ne znaju. Bas tako...
2021 03 09
Meni se desilo da sam bila van kuce,onda kada sam dosla poslala mere,devojka rekla da je sada problem jer ona nije kod kuce,ja se slozim ok,da javi kad bude kod kuce ali nista se ne desava.Proslo 15 dana pa me interesuje koliko je ok po vasem misljenju cekati.Meni uopste ne smeta ako ne zeli predmet ali je fer da to kaze.
2021 03 10
1 2