Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

The Ordinary pomoć

Potreban mi je savet nekog ko se razume u pomenute proizvode,najvise me zanima kojim redom sta treba da koristim Problematicno lice sklono bubuljicama,mesovito ali vise ka suvom Hocu da probam ali ne znam sta bi pre trebala da koristim,pa ako ima neko ko se razume a voljan je pomoci neka se javi,da li ovde ili u inbox svejedno samo neka se javi Hvala
2021 03 10
Uh to Vam je široko polje... Zavisi koje probleme imate i šta želite da postignete. Evo nešto ukratko: Niacinamid i C vitamin ne smeju da se kombinuju zajedno, ako se stavljaju u istom danu onda Niacinamid ujutru a C vitamin uveče. Niacinamid može da ide sa retinolom, uljima i hidratantnim kremama, peptidima.Proizvodi koji imaju čist vitamin C se ne mešaju sa retinolima i drugim kiselinama. Retinol ide lepo sa uljima i hidratantnim kremama, ali se ne meša sa drugim kiselinama, peptidima. Salicilna kiselina, Glicolna i ostale idu sa uljima i hidratantnim kremama, može i vitamin C ako nije čisti.. Ja kombinujem i menjam u zavisnosti šta mi je potrebno ali samo je suština da se ne mešaju babe i žabe. Na njihovom sajtu možete popuniti anketu ako baš niste sigurni šta Vam je potrebno.
2021 03 10
Najbolje je da konsultujete sajt, ili da im se obratite preko njihovog service centra, gde kroz neku anketu i komentate navedete kakva vam je koza, koje probleme imate, sta vam je prioritet da resite od problema i sl, i poslace vam predlog jutarnje i vecernje rutine. Ja sam imala vec neke proizvode koje sam kupila pre toga i trazila sam i to da mi ukljuce u predlog i izasli su u susret. Na sajtu imate i tabele gde je za svaki proizvod uz opis dejstva navedeno i uz sta moze da se koristi, sa kojim drugim proizvodima, koje je dejstvo i sl. Sto se tice niacinamida i vit c, i od njih i od svog dermatologa sam dobila instrukciju da se npr vit c (ja koristim derivat ascorbyl glucosid) koristi ujutru uz spf obavezno, dok niac.zbog cinka sa kojim je u kombinaciji a koji suzava pore iskljucivo uvece kada je cista koza.
2021 03 13
Potražite Melissa Van Dijk na yt, ona dosta objašnjava o TO proizvodima i o kombinovanju istih.
2021 03 13
Hvala vam devojke na izdvojenom vremenu,samo je sad problem sto vise citam ili slusam sve mi je gore,na kraju ne znam ni da li da pocnem da koristim,zbunilo me sve 🥴
2021 03 14
nema potrebe da se obeshrabriš :) za početak bih ti savetovala da definišeš neka dva prioriteta npr i da u skladu sa tim kupiš za početak 2 proivzoda koja su za to i da gledaš da ih uklopiš ili da budu komplementarni u jednoj rutini ( npr, da ih oba možeš korisiti uveče) ili da ih rasporediš jedan za ujutru jedan za uveče, gde imaš veće mogućnosti za izbor. posle možeš uvoditi dodatne proizvode i hajde da kažem složenije kombinacije :)
2021 03 16