Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitam se...

Zdravo drugari! Često primećujem da admin stavi moje artikle u omiljene predmete, pa da li neko zna šta je razlog? Hvala!
2021 04 05
https://mojekrpice.rs/forum/t/562086/imam-pitanje
2021 04 05
WOW, nisam imala pojma za Facebook Krpice. Thanks! 🌸
2021 04 05
> LUCIFERCE: > https://mojekrpice.rs/forum/t/562086/imam-pitanje Možda bi bilo dobro na neki način da podstaknu članice da malo lepše slikaju predmete kako bi eto možda imale taj dodatni vid reklame, a i sajt bi bio malo pregledniji. Nije loša ideja. :)
2021 04 05
Nema na čemu.
2021 04 05
> whiterabbit014: > Zdravo drugari! > Često primećujem da admin stavi moje artikle u omiljene predmete, pa da li neko zna šta je razlog? > Hvala! Pa to je bas lepo... Treba da ti imponuje🥰
2021 04 05
> Jelenas108: > Pa to je bas lepo... Treba da ti imponuje🥰 Normalnima imponuje, a meni kad se to desilo nedavno - prestravila sam se da nesto nije u redu i brze-bolje pobrisala tih nekoliko oglasa. :') E sad bar videh ovo objasnjenje pa da ne brisem ponovo o:)
2021 04 05
> MALAODSTILA: > > Jelenas108: > > Pa to je bas lepo... Treba da ti imponuje🥰 > Normalnima imponuje, a meni kad se to desilo nedavno - prestravila sam se da nesto nije u redu i brze-bolje pobrisala tih nekoliko oglasa. :') E sad bar videh ovo objasnjenje pa da ne brisem ponovo o:) Takodje. 😂
2021 04 05
> LUCIFERCE: > Takodje. 😂 Da nije smesno, bilo bi tuzno...koliko smo mi isprepadane da radimo nesto "nelegalno" i van pravila. e boze, boze :')
2021 04 05
> MALAODSTILA: > > LUCIFERCE: > > Takodje. 😂 > Da nije smesno, bilo bi tuzno...koliko smo mi isprepadane da radimo nesto "nelegalno" i van pravila. e boze, boze > :') Bukvalno, trauma. 😂
2021 04 06
> MALAODSTILA: > > Jelenas108: > > Pa to je bas lepo... Treba da ti imponuje🥰 > Normalnima imponuje, a meni kad se to desilo nedavno - prestravila sam se da nesto nije u redu i brze-bolje pobrisala tih nekoliko oglasa. :') E sad bar videh ovo objasnjenje pa da ne brisem ponovo o:) Ahaha 😂
2021 04 06
🙄 ziva istina 🤫
2021 04 07