Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Lazne prodaje

Da li se nekome desava da odredjeni profili objave stvar, a potom kazu prodato? IAKO NIJE. Pitala sam skoro za torbu gde mi je zena nakon pregovaranja samo rekla prodata je, a moja koleginica kada je pitala posle 3 dana ponovo je pregovarala sa njom o istoj torbi.... I da, razmotrila sam i mogucnost da je prodala nekome ko je odustao od kupovine, ali to se valjda kaze zar ne? Ni u jednom trenutku je nije oznacila kao prodatu niti rezervisanu. Takodje, na poruke nekome odgovori nekome ne... Bez komentara.
2021 04 08
I meni se čini da pojedine članice izbace predmet i onda ga odmah ili označe kao prodat ili napišu u opisu da je prodat 😕 a ima i onih koje stavljaju atraktivne predmete koje zapravo nemaju da bi privukle potencijalne kupce na svoj profil i eventualno prodale nešto od toga što imaju. Šta reći, marketing... 😄
2021 04 08
> Chillnakit: > I meni se čini da pojedine članice izbace predmet i onda ga odmah ili označe kao prodat ili napišu u opisu da je prodat 😕 a ima i onih koje stavljaju atraktivne predmete koje zapravo nemaju da bi privukle potencijalne kupce na svoj profil i eventualno prodale nešto od toga što imaju. Šta reći, marketing... 😄 Pa nemam drugo objasnjenje.. Konkretno, videh torbu koja je okacena bukvalno sat vremena ako i toliko da je proslo dok nisam poslala poruku da zelim predmet. Nisam dobila odgovor, samo videh prodato. Iskreno, bas ruzno ko god da je, da se ne udostoji ni da odgovori. 🙌
2021 04 08
> Tajci92: > > Chillnakit: > > I meni se čini da pojedine članice izbace predmet i onda ga odmah ili označe kao prodat ili napišu u opisu da je prodat 😕 a ima i onih koje stavljaju atraktivne predmete koje zapravo nemaju da bi privukle potencijalne kupce na svoj profil i eventualno prodale nešto od toga što imaju. Šta reći, marketing... 😄 > Pa nemam drugo objasnjenje.. Konkretno, videh torbu koja je okacena bukvalno sat vremena ako i toliko da je proslo dok nisam poslala poruku da zelim predmet. Nisam dobila odgovor, samo videh prodato. Iskreno, bas ruzno ko god da je, da se ne udostoji ni da odgovori. 🙌 Pa nije isključeno ni da ukoliko je predmet atraktivan a cena povoljna da se proda jako brzo. Imala sam takvih slučajeva i kao kupac i kao prodavac.
2021 04 08
> Chillnakit: > I meni se čini da pojedine članice izbace predmet i onda ga odmah ili označe kao prodat ili napišu u opisu da je prodat 😕 a ima i onih koje stavljaju atraktivne predmete koje zapravo nemaju da bi privukle potencijalne kupce na svoj profil i eventualno prodale nešto od toga što imaju. Šta reći, marketing... 😄 Slazem se sa ovom konstatacijom. 😃
2021 04 08
A zato se ja čudim kad vidim neke super stvari po povoljnim cenama, pa onda udjem one dodate na primer pre godinu dana.. Pa mi čudno kako nisu do sad prodate 🤷 kad ono vidim ovde o čemu se radi, hahaha kad sam plavuša 😄
2021 04 08
> Ana2018: > > Tajci92: > > > Chillnakit: > > > I meni se čini da pojedine članice izbace predmet i onda ga odmah ili označe kao prodat ili napišu u opisu da je prodat 😕 a ima i onih koje stavljaju atraktivne predmete koje zapravo nemaju da bi privukle potencijalne kupce na svoj profil i eventualno prodale nešto od toga što imaju. Šta reći, marketing... 😄 > > Pa nemam drugo objasnjenje.. Konkretno, videh torbu koja je okacena bukvalno sat vremena ako i toliko da je proslo dok nisam poslala poruku da zelim predmet. Nisam dobila odgovor, samo videh prodato. Iskreno, bas ruzno ko god da je, da se ne udostoji ni da odgovori. 🙌 > Pa nije isključeno ni da ukoliko je predmet atraktivan a cena povoljna da se proda jako brzo. Imala sam takvih slučajeva i kao kupac i kao prodavac. Slazem se, desavalo se i meni da prodam odmah, ako je prodato prodato je, ali je danima odgovor izostajao i onda posle 3 dana od pitanja, pise prodato. 😩
2021 04 08
da, da...meni je jednom clanica otvoreno rekla pa ja to samo dodam nesto sto ne zelim da prodam da privucem ljude na profil... svega ima : (
2021 04 08
I ja sam.neki dan naletela na savrsenu torbu,i poslajem upit o dodatnim fotografijama jer su bile postavljene samo 2 ,jedna sa neta a druga valda uzivo,ni slovca,ponovo napisem posle par dana nista- odjednim torba prodata 😭😭😭😭
2021 04 09
Meni se isto desilo s nekom majicom, dobila sam odgovor posle 2 meseca da je prodata i evo uredno vec godinu i po dana i dalje stoji na profilu neobelezena kao prodata
2021 04 09
Ja sam pitala par puta za istu stvar, naglasila da zelim da kupim samo sam trazila dimenzije. Receno mi je saljem ubrzo. Niti je prodata niti dobih odgovor, a pisala sam opet da vidim sta bi za dimenzije, a clanica aktivna. Mozda ne zeli da proda meni🤔
2021 04 09
> kourtney: > Ja sam pitala par puta za istu stvar, naglasila da zelim da kupim samo sam trazila dimenzije. Receno mi je saljem ubrzo. Niti je prodata niti dobih odgovor, a pisala sam opet da vidim sta bi za dimenzije, a clanica aktivna. Mozda ne zeli da proda meni🤔 Isto mi se desilo sa guess torbom prelepom. Rekla mi je prodata je a potom vidim da nije. Bukvalno je ispalo da ne zeli meni da proda🤷🏻‍♀️
2021 04 10
Imam ja Guess torbu na profilu bukvalno sam pretrcala kroz poruke da vidim da ne pricas o meni pa da ti se izvinjavam 🤦🏻‍♀️ Inace mi se i to desavalo da neko rezervise i ostavi podatke i ja cekam uplatu ( po dogovoru, ne insistiram na uplati) i da posaljem i nikad se ne desi niti dobijem poruku da clanica odustaje i nikad ne znam koliko dugo je ok cekati buduci da ti je neko ostavio podatke 🤷🏻‍♀️
2021 04 14
Pre recimo mesec dana desilo se sledece: ugledam ja oglas za prodaju patika, napisem clanici poruku... i nista. Prodje nedelju dana, kad ugledam - ta clanica se "zeleni", tj. online je. Ali odgovora na moju poruku nema. I nakon toga videla sam jos par puta da je ulogovana, pa joj opet napisem poruku u smislu "Ok, patike mi vise nisu ni bitne, ali me zanima u cemu je fora da se logujete, a da necete da odgovorite makar nesto: prodato je i zaboravila sam da oznacim da je prodato, ne mogu da ih nadjem, predomislila sam se... dakle, bilo kakav odgovor". Jer patike su uredno stajale na profilu clanice i nisu bile oznacene kao prodate ili rezervisane. Kad u nekom momentu pise meni ta clanica poruku otprilike ovakvu: "Ne znam o cemu pricate, nisam se logovala na sajt vise od mesec dana". Ja joj napisem da sam nekoliko puta videla da se "zelenela". Devojka u cudu. Uglavnom, dogovorimo se nas dve, platim iznos za te patike, posalje ona i sve ok - razmenimo pozitivne i milina. Hocu da kazem da, izgleda, postoje i slucajevi kada se clan(ica) "zeleni", tj. bude online, a da ni sam(a) ne zna da je online. Jer stvarno nemam razloga da ne verujem devojci kada mi je napisala da se nije logovala vise od mesec dana. Ocigledno je da se nije svesno logovala. E sad, na koju foru se "zelenela" - ne znam. Patike su odlicne, ja zadovoljna, verovatno i ona zato sto ih je prodala... uglavnom, happyend <3 :D
2021 05 13