Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako ukloniti fleku ?

Devojke, da li neka od vas zna kako mogu ukloniti fleku sa "kožnih" pantalona Naime, na svetlo bež pantalone su mi se preslikale tamne kožne pantalone, bile su spakovane jedne preko drugih i ne znam ni zašto ni kako se to desilo. Probala sam sa vanišom, prala ih na 60 stepeni, probala sa alkoholom, međutim ništa se nije desilo. Malo je izbledelo ali i dalje su tu. Ako postoji nešto što mogu da uradim pišite.
2021 05 01
Probaj aceton.. Ja sam tako sa suknje od vestacke koze skinula neku fabricku fleku.. I ne trljaj previse da ti se ne pohaba ili iskida taj skaj. Srecno!
2021 05 01
Razmišljala sam o acetonu ali nisam smela da probam. Super što je uspelo, pokušaću onda tako. Hvala na savetu. :")
2021 05 01
Probaj onaj žuti Aksel, poprskaj i pusti da stoji neko vreme, onda na pranje okreni ih i u mašinu. Trebalo bi da se skine.
2021 05 01
Male su šanse da sa eko kože skineš takvu fleku. Bar meni nije uspevalo, a dešavalo mi se da se tako preslika boja, na torbama, jaknama od eko kože, i obući. Sve moguće sam isprobala i ništa. Eko koža kao da upije potpuno tu boju. Jedino što sam uspevala da skinem, to je bila hemijska olovka koju sam naprskala parfemom i skinulo se, ali takve fleke ne.
2021 05 01
Aceton je odličan, ali mogli biste sodu i toplu vodu da probate i da odstoji, isto odlično skida, mada jeste teško sa eko kože skinuti 😶
2021 05 02
Ja nisam uspela da skinem fleku sa barske stolice, isto vestacka koza, sve sam pokusala, sad je vec i nemoguce....
2021 05 02
Postoji neki sundjer u DM koji sluzi za ciscenje one gume na patikama( bela) i vidim da mogu da se tretiraju sve bele povrsine...Ja sam bila odusevljena kako samo tim suvim sundjerom sve spada..znaci ne kvasis ga i nista ne dodajes...on se trosi onako kao kreda... Oko 160 din je to pakovanje. A mozes da pokusas i sa micelarnom vodom ja sam mnoge fleke tako skinula.
2021 05 02
Ja sve fleke skinem micelarnom vodom, vidim da niko nije do sada napisao, nista agresivno ne sme da se koristi, jer odmah pocne da puca...
2021 05 02
Probala sam sa acetonom, izbledelo je prilično ali ne smem da pritisnem više, počinje boja da se skida. Probaću i sa micelarnom. Žuti Aksel i sunđer iz DM-a nemam trenutno.
2021 05 02
> LUCIFERCE: > Probaj onaj žuti Aksel, poprskaj i pusti da stoji neko vreme, onda na pranje okreni ih i u mašinu. Trebalo bi da se skine. Aksel je najbolji... 👍
2021 05 03
Meni se desilo da je otpustila crna boja od dela koznih patika na deo sa prevrnutom kozom, nisam uspela sa vanishom? Da li je neko imao iskustva?
2023 11 06