Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja odece na fb

Cao drage devojke zanima me nrsto vise o prodaji na fb. Dakle ako mozete malo da opisete sta i kako... na kojoj stranici se moze postaviti?🌸☺️ Hvala unapred. Nadam se da nije duplirana tema. Ovde definitivno oslabila prodaja, skoro da je i nema :( a krpica sve vise i vise🤣
2021 05 09
Na fejsu je trenutno jako popularna live prodaja (prodaja uzivo) i skoro svi tako rade. Ja ne prodajem tako i meni je to skroz bezveze ali vidim da zene jako dobro prolaze tako prodavajuci. Ima dosta grupa za prodaju gde se moze lepo prodati sa slikama ali mora se biti stalno aktivan i na po profilu i po tim grupama
2021 05 09
Ja volim da gledam te lajvove, ne znam zasto, ali eto, nisam uzimala nista do sada tako, ali ima pored toga dosta popularnih grupa, gde se lepo prodaje postavljanjem fotki, mada iskreno meni je ovde najbolje🤗
2021 05 09
Ja u naletima tamo prodam nesto kada se angazujem Mnogo su ufurali bozanstva oni admini po stranicama Te ne moze inbox, te moras da trazis odobrenje za saradnju jelte,pa pre saradnje da tagujes svoje saradnje i tako... Inace, cudnog nekog sveta tamo ima U sustini udjes u sve moguce grupe i objavis gde ti odobre
2021 05 09
> SkupocaKao: > Te ne moze inbox, te moras da trazis odobrenje za saradnju jelte,pa pre saradnje da tagujes svoje saradnje i tako... Kakva su to pravila-od koga trazis odobrenje i koga tagujes? Imam godinama profil na fejsu ali uopste ne ulazim na njega no ako ovde ovako traljavo nastavi, probacu i tamo. Da li bese kad okacis nesto u nekoj od tih grupa to se vidi i na tvom profilu (ne bih volela da mi profil zatrpaju trgovacke objave, "ozbiljne" ljude imam u prijateljima pa da im bas ne iskacu brusevi i suknje u feed-u :')
2021 05 09
> MALAODSTILA: > Da li bese kad okacis nesto u nekoj od tih grupa to se vidi i na tvom profilu (ne bih volela da mi profil zatrpaju trgovacke objave, "ozbiljne" ljude imam u prijateljima pa da im bas ne iskacu brusevi i suknje u feed-u :') Ne ne, ne vidi se na glavnom profilu. Ako neko hoce da pogleda samo tvoje objave, nadju te medju clanovima grupe i kad kliknu na tvoju slicicu, izaci ce im tvoje objave u grupi, ali to nema veze sa samim tvojim profilom - tamo nista ne izlazi
2021 05 09
> SvetlanaRadic: > Ne ne, ne vidi se na glavnom profilu. Ako neko hoce da pogleda samo tvoje objave, nadju te medju clanovima grupe i kad kliknu na tvoju slicicu, izaci ce im tvoje objave u grupi, ali to nema veze sa samim tvojim profilom - tamo nista ne izlazi E superiska! Hvala Svetlana <3
2021 05 09
ukoliko neko ima stvarcice iz ovih socijalnih brendova tipa zara, bershka, stradivarius, mango itd. postoje grupe za prodaju konkretno toga... samo kucajte u pretrazivac i naci cete neku sigurno, ja sam u dve grupe i vidim da se stvarno lepo prodaje pa cak i razmenjuje
2021 05 09
> Dani88: > ukoliko neko ima stvarcice iz ovih socijalnih brendova tipa zara, bershka, stradivarius, mango itd. postoje grupe za prodaju konkretno toga... samo kucajte u pretrazivac i naci cete neku sigurno, ja sam u dve grupe i vidim da se stvarno lepo prodaje pa cak i razmenjuje Kako se tacno zove grupa?
2021 05 10
Nasla sam neke...
2021 05 10
I mene zanima ova tema i te grupe kako se zovu? Nisam dugo ulazila na Krpice i sad sam se malo smorila kad vidim da ne ide prodaja ovde, malo mi je mrsko da obnavljam oglase ,:)
2021 05 13
Gledala lajvove i kupovala. Možete naći markiranu i novu garderobu za smešne pare.Armani džins,nove sa etiketom bile 500 din Pravilo je ko prvi pita,njemu ide. Npr pitate za mere ako nisu pripremili...ko god pita ili kaže da uzima,ništa dok se vi ne izjasnite da li vama odgovara. Mislim da je tako lakše nego slikati iz stotinu uglova pa meriti i postavljati,nada,naravno i to možete. Ja sam po grupama za buce,a garderobu imam za prodaju manje brojeve.
2021 05 16
> SkupocaKao: > Ja u naletima tamo prodam nesto kada se angazujem > Mnogo su ufurali bozanstva oni admini po stranicama > Te ne moze inbox, te moras da trazis odobrenje za saradnju jelte,pa pre saradnje da tagujes svoje saradnje i tako... > Inace, cudnog nekog sveta tamo ima > U sustini udjes u sve moguce grupe i objavis gde ti odobre To je istina....ima nadobudnih...izašla sam iz jedne takve tačnije izbacili me...a imala sam kupljenu robu kod jedne od adminki. Rekoh joj "nije po pravilima da završimo saradnju ako nisam u grupi"....nije joj bilo pravo ali boli me uvo ....nema šanse da mi se neko istresa za moje pare. A što se tiče odobrenja i tagovanja to je više zarad bezbednosti,a i kasnije pohvala.....da se lakše nađu....isto tako ako dođe do prevare da lakše dođu i pokušaju da reše kroz grupe crnih lista.
2021 05 16
Mozee li neko da napise imee nekih od tih grupa na fb?
2021 05 17