Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Parfemi u originalnoj ambalazi, a unutra... neka cudna tecnost...

Linkovi do profila, imena?
2021 05 14
Epopeja sa parfemima u alkoholisanom stanju: https://mojekrpice.rs/search?q=Daca.SD
2021 05 14
> saskabg: > Epopeja sa parfemima u alkoholisanom stanju: https://mojekrpice.rs/search?q=Daca.SD Kod Dace bocice pune do kraja 😄 a same bocice kao da su prosle sito i reseto na sta lice,izguljene izgrebane ,zao mi je neko ce se zaleteti
2021 05 14
Pozdrav svima, baš me zainteresovala ova tema pošto obožavam parfeme a dva-tri puta su me nasamarili preko interneta jer se zaletim da prodjem 'jeftinije' Do duše to su bile neke prodaje preko KP jer me uvek i svuda mrzelo da otvorim profil, pa uglavnom uzmem broj i poručim a kada mi uzmu pare i stigne parfem zauvek nedostupni....Jednom prilikom sam dobila umesto originala neku kopiju, ili šta god da je bilo unutra u bočici Dior Hypnotic-a. Kutija u kojoj je bio parfem mi je na prvu loptu bila sumnjiva, kada sam proveravala kod bio je validan...ali definitivno ono što sam dobila bilo je sve osim Diora...
2021 05 15
Drago mi je da ima zainteresovanih za ovu temu. Tema se, zapravo, nastavlja na temu o najavljenoj zabrani prodaje dekanata, jer se oni, prema recima Admina, ovde tretiraju kao pruzanje usluge (?!), a pruzanje usluga nije dozvoljeno na MK, kako mi je napisao Admin. Takodje, prema recima Admina, uvesce se strozije mere u vezi sa postavljanjem parfema: obavezna fotografija batch koda parfema, npr. Ali to uopste ne resava nista. Onaj ko hoce sipace u originalnu bocicu sa sve batch kodom sta mu padne na pamet. Tj. prevaranti ce i dalje varati. Jedini koji ovde ostaju osteceni zabranom prodaje dekanata su ljubitelji parfema zainteresovani za kupovinu i prodaju dekanata. A prevarant ce mirne duse da postavi fotografiju originalne bocice, a to sto je u flasici neki buckuris - nema veze: bitan je batch kod. Stupidno. Koliko znam, ovaj sajt nije namenjen za komercijalnu prodaju, a MK vrvi od ljudi koji imaju 30, 40... 70 oglasa sa parfemima, sto originalnih, sto kopija. I nikom nista: zasticeni su u svojoj komercijalnoj prodaji, fotografisali su batch, napisali su u tagovima "original" i mirna Backa. I potpuno je jasno da upravo prodavcima buckurisa u originalnim bocicama odgovara da se dekanti ukinu. Oni lepo prodaju po "povoljnim" cenama svoje "parfeme" i, naravno, nikad ne dekantuju. :D
2021 05 15
> saskabg: > Drago mi je da ima zainteresovanih za ovu temu. > Tema se, zapravo, nastavlja na temu o najavljenoj zabrani prodaje dekanata, jer se oni, prema recima Admina, ovde tretiraju kao pruzanje usluge (?!), a pruzanje usluga nije dozvoljeno na MK, kako mi je napisao Admin. > Takodje, prema recima Admina, uvesce se strozije mere u vezi sa postavljanjem parfema: obavezna fotografija batch koda parfema, npr. > Ali to uopste ne resava nista. Onaj ko hoce sipace u originalnu bocicu sa sve batch kodom sta mu padne na pamet. Tj. prevaranti ce i dalje varati. Jedini koji ovde ostaju osteceni zabranom prodaje dekanata su ljubitelji parfema zainteresovani za kupovinu i prodaju dekanata. > A prevarant ce mirne duse da postavi fotografiju originalne bocice, a to sto je u flasici neki buckuris - nema veze: bitan je batch kod. > Stupidno. > Koliko znam, ovaj sajt nije namenjen za komercijalnu prodaju, a MK vrvi od ljudi koji imaju 30, 40... 70 oglasa sa parfemima, sto originalnih, sto kopija. I nikom nista: zasticeni su u svojoj komercijalnoj prodaji, fotografisali su batch, napisali su u tagovima "original" i mirna Backa. > I potpuno je jasno da upravo prodavcima buckurisa u originalnim bocicama odgovara da se dekanti ukinu. Oni lepo prodaju po "povoljnim" cenama svoje "parfeme" i, naravno, nikad ne dekantuju. :D Slažem se sa Vama, i iskreno moram priznati da me je prilično zbunilo i nasmejalo kategorisanje prodaje dekanta u 'pružanje usluga' 😅 Nego kad već spominjete i ja sam primetila dosta komercijalne prodaje ovde i ako sam pročitala da je po MK pravilima zabranjena takva prodaja. Ne samo parfema i odeće, aksesoara... 🙄
2021 05 15
Bas zbog enormno rastuce komercijalne prodaje ovaj sajt gubi smisao, tj. njegov naziv "MOJE krpice" gubi smisao. Odnosno, odavnoo ga je izgubio. Dekantovanje 2-3, 5-6, 10-15 parfema iz LICNE kolekcije meni je signal da je mogucnost prevare, tj. prodavanja buckurisa a ne orig. parfema, svedeno na minimum. I najsigurnija sam da kupujem original (dekant, ostatak parfema u orig. bocici) upravo od clanova koji nude dekante. Od clanova koji imaju po 50...70..100 parfema u ponudi (ali nikad ne nude i mogucnost kupovine dekanata) definitivno sam stavila tacku: od njih vise nista ne kupujem. Sto se tice i odece, i aksesoara, i parfema... verovatno svako od nas ima svoje shvatanje sta je zaista predmet koji je visak, a sta je nabavljanje npr. tasni po rasprodajama u npr. Becu i preprodaja na MK. Na kraju krajeva, posto mi je upitno psihicko stanje osobe koja mahnito kupuje za "sopstvenu kolekciju" jos 10 tasni, pa nakon 2-3 meseca jos 10 tasni (a sa ljudima cije mi je psih. stanje upitno ne volim da imam posla ni u cemu, jer su mi, jednostavno, nepredvidljivi), od takve osobe nista i ne kupujem. Ili, pak, u tom slucaju uopste nije upitno njihovo psih. stanje, vec je rec o klasicnom svercu i preprodaji, tj. o komercijalnoj prodaji (koju predstavljaju kao "iz licne kolekcije, jednom noseno, samo probano" i sl) koja, navodno, nije dozvoljena na sajtu MK. Ok, MK "zmuri" na komercijalnu prodaju i originala i kopija. Ali zasto im onda smetaju dekanti? To mi nije jasno.
2021 05 15
Kada bi se uvelo ogranicenje u broju predmeta koje clan moze da ponudi i u broju predmeta koje clan na nedeljnom/mesecnom nivou oglasava za prodaju, u velikoj meri bi se ako ne resila, a ono sigurno drasticno smanjila komercijalna prodaja i sajt bi zaista bio onakvim kakvim ga opisuje naziv "MOJE krpice".
2021 05 15
Ja sam izlicitirala na Limundu parfem koji je bio pun, flasica besprekorna i kod u redu, ali je u njemu tečnost koja lepo miriše i nema mnogo veze sa originalom. Napunjena je bila nekim jeftinijim parfemom na tocenje. To sam čula da rade- prazne bočice nose negde i tamo im sipaju sličnu kopiju. Ova devojka nabavlja parfeme od nekog svog dobavljača na veliko i verovatno ne testira svaki, a i pitanje koliko može da oseti da je svaki original na 200 parfema i više. Vratila sam ga, jer ne znam sta cu s njim. Nije ga ponovo oglasavala
2021 05 16
Toci se i ovde svasta, bas kao i na Limundu. Ne znam kako ce ovde to da sankcionisu, ako im je jedini kriterijum da bocica ima dokaze originalnosti. Dakle, bice ok sto je bocica originalna, a sta je unutra - nije bitno. I jos i zabrana prodaje dekanata... ma kapiram ja da se borim sa vetrenjacama i da sve ovo nema svrhe, ali ne mogu da cutim na nesto sto je nebulozno.
2021 05 17
Dobila sam i ovde napunjenu nekim alkoholom originalnu flašicu, koju je članica kupila od druge članice, a dala joj pozitivnu ocenu. Jedva izvukoh drugi parfem, ali nije htela da se obrati doticnoj uvaljivačici u vezi parfema. Tako što se ćuti, daje se prolaz prevarantima.
2021 05 18
1 2