Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Opomena od strane admina ???

Pozdrav svima, dobila sam ‘opomenu’ od strane admina za dupli predmet koji NIJE dupli na mom profilu 😳 Da li se nekom desavalo??? Kome da se obratim? Istom adminu? 😂😂😂
2021 06 03
Niko ne nudi neki odgovor. Verujem (stavise, sigurna sam) da to nije zbog nezainteresovanosti clanova da odgovore, vec zbog odsustva svrhe da se to uradi. Opisana situacija je apsurdna. Kada se tome jos doda i nereagovanje admina na duplirane predmete na profilima pojedinih clanica, tek se onda gubi smisao za pruzanjem bilo kakvog odgovora od strane clanova. Admini kao da su dali zavet cutanja, pa od njih (a oni su ti koji bi trebalo da daju odgovore) ni slova. Ne znam koji savet da dam. Pisi privatnu drugom ili trecem adminu, nemam pojma...
2021 06 04
Hvala puno na odgovoru, pomislila sam da se mozda jos nekome desilo, pa da vidim sta se inace radi u takvim situacijama 😅 ali mi je jasno, citajuci forume, da pravila nisu nikad i niti ce vaziti za sve 😶 Ja konkretno nisam ostecena, jer nemam negativnu od admina, ali ‘opomena’ od istih za nepostojecu situaciju je donekle smesna.....
2021 06 05
Ili pisi na [email protected] tamo umeju i odgovore na pitanje. E sad, da li sa te adrese mejlove pisu osobe koje su ovde admini - to ne znam. Uglavnom, od 3 mejla koja sam im poslala otkako sam na krpicama, na dva su odgovorili. Edit: ahahahahahaha maltene smo istvoremeno pisale :D
2021 06 05