Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Jeftina moda

https://zadovoljna.nova.rs/moda-i-lepota/monikino-blago-s-buvljaka-fesn-komade-placa-300-dinara/
2021 06 03
Bravo! 👏👏👏👏👏👏👏
2021 06 03
Tako se to radi! Originalno. 👏👏👏
2021 06 03
Hvala sto ste podelili ovo sa nama. Ja ne citam novinske clanke, ali ovaj vredi procitati. Ja sam mnogo ponosna i srecna kad vidim da se propagira koliko je racionalnije kupovati polovnu garderobu. Zanimljiva cinjenica: nas 6oro dece je poraslo u tudjoj garderobi i nikome nista ne fali, rastu deca i u garderobi koja nije markirana 😂😂😂
2021 06 03
Moja deca takodje odrastaju u tudjoj garderobi. Naravno, kupim im ja ponekad nesto novo, ali nista im ne fali mi u poslovnom stvarima, ionako sve uniste brzo. Takodje, cerka mi je uglavnom nosila obucu sa MK, i super su joj stopala, nikakve probleme nije imala, unatoc stalnoj prici o tome kako obuca MORA da bude nova. Necu joj kupiti neke iskrivljene, iznosene patike, ali u dobrom stanju, sto da ne
2021 06 04
Inace, da podelim sa vama najnoviji ulov iz sh radnje ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/807af1e6b95b8454d556221d65af128d.jpg) Takoooo je dobra i tako dobro stojiii 😇😇😇 jedva cekam svadbu u avgustu da je obucem 😂
2021 06 04
"Nije mi bljak! Bljak mi je da bacam pare na xy haljina od 300 ili 500 evra koje ću obući jednom, na nekoj premijeri. Bljak mi je da umesto u putovanja ili nečeg zaista smislenog, ulažem u punjenje ormana. Bljak mi je da kupim novu bundu, ili kožnu jaknu, od odrane i ubijene životinje. Mnogo toga mi je bljak, ali ovo svakako nije." <3 <3 <3 @D.D. Haljina je BOMBA 😍😍😍😍
2021 06 04
Kod mene u okruzenju samo ja i jos jedna drugarica kupujemo preko KP sajtova..Svaki put kada se nadjem sa nekom i kada pocunu da mi pricaju koliko su sta platile u radnji,krenem da se preracunavam sta je sve mogla za tu lovu da kupi ovim putem ,:) Naravno postoje stvari koje je svakako ok platiti dosta napr neku udobnu obucu,ali kada cujem majica i to neka obicna pa cak nista posebno kvalitetna placene po 2000-3000 din dodje mi da placem.Iako znaju za ovaj nacin kupovine,za njih je to gnjavaza,nisu kompleksi u pitanju..
2021 06 04
Ekstra haljina DD! 😍😍😍
2021 06 04
DD, hvala na linku! Fantastican tekst i odlicne fotke. Haljina ti je preslatka, lepo se provedi na svadbi <3
2021 06 04
Ja obozavam da kupujem jeftine polovne stvari. I ponosno kazem kad me neko pita odakle je neka stvar. Ali imala sam jednu situaciju gde sam se mnogo razocarala. Odem u petak u SH sa velikom nadom kad ono cene kao u butiku. Majice 500din, duksevi 1200, sorcevi 800. Bas su podigli cene. Nije to gust...
2021 06 06
> Bojanaboka990: > Ja obozavam da kupujem jeftine polovne stvari. I ponosno kazem kad me neko pita odakle je neka stvar. Ali imala sam jednu situaciju gde sam se mnogo razocarala. Odem u petak u SH sa velikom nadom kad ono cene kao u butiku. Majice 500din, duksevi 1200, sorcevi 800. Bas su podigli cene. Nije to gust... Kriza se polako odrazava na sve... zato je ovde na sajtu potpuno stala prodaja, nista ne fluktuira
2021 06 06
Ja sam isto otišla na svadbu sa kvalitetnom elegantnim haljinom iz Textilhouse i brendiranim polovnim, kao novim, cipelama, pored svega ostalog što sam dobila iz inostranstva i novog brendiranog što sam našla na velikim rasprodajama. Ovo mi je, jednostavno, više leglo i uopšte nisam imala trip da nosim nešto polovno, što je jeftino, jer realno nisu jeftini komadi u pitanju i super su se iskombinovali da odgovaraju prilici i mojim godinama.
2021 06 06
Opa, DD, macka da budes! Kupujem i polovno i novo, kako mi sta naidje, i uvek kazem gde sam kupila, sta me briga ko ce sta da kaze na to, ne volim da lazem i mazem da bih rasla u necijim ocima (od tih takvih sto lazu i mazu a i od tih materijalista mi se povraca).
2021 06 07
> MinaMasa: > Opa, DD, macka da budes! Kupujem i polovno i novo, kako mi sta naidje, i uvek kazem gde sam kupila, sta me briga ko ce sta da kaze na to, ne volim da lazem i mazem da bih rasla u necijim ocima (od tih takvih sto lazu i mazu a i od tih materijalista mi se povraca). Bukvalno. 😍
2021 06 07
1 2