Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta

Vrlo azurno,nema sta.Nisam znala da je zabranjeno pprodavati top na kome pise nike,a da se u naslovu ne spomene NIKE posto je fejk..nego je samo pisalo sportski top...Naravno obrisana mi je i tasna na kojoj pise Chanel i koja je replika sto sam i naglasila.Sta sada posto na njoj pise Chanel,znaci mogu opusteno da napisem Chaneel i da se napravim luda?Jel kako ja da znam da li je original,citam ono sto je na njoj napisano.Zar time treba da se bavimo?
2021 06 07
Evo meni je obrisan oglas Liu Jo original torbe, sa mojim slikama, i ispravnim tagovima i opisom… malo je reći da sam zbunjena zbog čega je likvidiran 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
2021 06 07
Na Limundu su mi obrisali jedan predmet za koji sam u opisu naglasila da nisam sigurna da li je original.Objasnjenje je bilo da ne smeju da se prodaju fejk stvari.Ja sam im na to odgovorila da im je Limundo prepun fejk stvari koje ja prepoznajem da su fejk ali imaju natpis brenda.Naravni nije bilo nikakvog pametnog odgovora. Inace sticem utisak da prvo brisu nas,koje smo aktivne na forumu..Tako je bilo i prosli put,kada je krenula cistka.Samo za ovo nemam objasnjeje zaista
2021 06 07
Razumem to, nije dozvoljena prodaja kopija i to je to. Takvo je pravilo prosto, i makar je jasno zašto brišu takve oglase. Meni svakako do sad nisu brisali, ovo je prvi put i jako sam zbunjena jer ne vidim grešku i nepravilnost sa moje strane…
2021 06 07
Nije dozvoljena prodaja kopija ali kako ti npr znas da je kopija.To je ta zvrcka,koju sam rekla da postoji na Limundu.Oni napisu recimo Liu-jo i stvarno pise Liu Jo ali ko zna vidi da je kopija a ko ne zna....Ispada jos veca prevara..Ovaj top je bio fejk ali zato nisam ni pisla NIKE nego samo sportski top...
2021 06 07
Jedino da postavis sliku a ne napises da li je original ili nije, pa da zainteresovani pitaju i ti kazes jeste original ili nije. Na instagramu prodaju fejk nike a ovde gde je polovna odeca ne moze fejk.
2021 06 07
Ne znam, pravila su konfuzna, da li i oni koji su ih sastavili razumeju u potpunosti, pitam se.
2021 06 08
Na limundu se takođe prodaju kopije, baš me zbunio ovo sto je Jelena napisala, nisam znala da brišu, bar nisam primetila da brišu, obzirom da nailazim svakodnevno na iste tamo. 🤔
2021 06 08
> Ana2018: > Ne znam, pravila su konfuzna, da li i oni koji su ih sastavili razumeju u potpunosti, pitam se. Iskreno mislim da ne. Ili da jednostavno nisu ista za sve. Lik na limundu prodaje fejk parfeme što u naslovu nigde ne navodi, zašto onda njemu nisu obrisani? Ili sam ja nesto pogrešno shvatila?
2021 06 08
> LUCIFERCE: > Na limundu se takođe prodaju kopije, baš me zbunio ovo sto je Jelena napisala, nisam znala da brišu, bar nisam primetila da brišu, obzirom da nailazim svakodnevno na iste tamo. 🤔 Meni obrisali,jer sam u opisu napisala da nisam sigurna u originalnost-sto stvarno nisam bila..Mislim da je to fer opis.Sve sam slikala i etikete,pa sam racunala da ce kupac sam da proceni..Zalila sam se Limundio timu,napisah vec iznad
2021 06 08
Pa da. Upravo čitam i nije mi jasno, zašto je obrisano, iako je navedeno, a nije obrisano nekome ko nije ni naveo ili je napisao original za očigledni fejk. Limundo ima svoje prednosti, ali realno pun je fejk stvari. I što je najgore od svega ti ljudi imaju preko 3500 poz ocena i njima se ništa ne briše.
2021 06 08
Ja sam i rekla Limundo timu da im je devedeset posto stvari na Limnudu fejk,...i da se to ne naglasava,sto je ocigledno prevara..I zasto na to ne reaguju..Naravno nikakakv normalan odgovor nisam dobila.Mislim da su pravilom da ne mozes da postavis reoliku i to naglasis,otvorili siroko vrata prevarantima.
2021 06 08
> jelena2606: > Mislim da su pravilom da ne mozes da postavis reoliku i to naglasis,otvorili siroko vrata prevarantima. Navodno je zakonski zabranjena prodaja kopija, ali ne znam stvarno da li oni misle da vecina kupuje originale. Tim pravilom su upravo to - ne samo prosirili nego jos i pospesili prevaru! Ja sam htela da prodam drugaricinu Celine torbicu, kopiju, naglasila potencijalnom kupcu i obrisali su mi. Jedino ostaje da se ne naglasi, pa kao savesan kupac naglasite prilikom zainteresovanosti ali ruku na srce, vecina ljudi to nece raditi i onda ce da pljuste negativne ocene... mada ne znam ko normalan misli da moze da kupi original torbu za 1000-2000
2021 06 08
> jelena2606: > Ja sam i rekla Limundo timu da im je devedeset posto stvari na Limnudu fejk,...i da se to ne naglasava,sto je ocigledno prevara..I zasto na to ne reaguju..Naravno nikakakv normalan odgovor nisam dobila.Mislim da su pravilom da ne mozes da postavis reoliku i to naglasis,otvorili siroko vrata prevarantima. Bukvalno,sto je jako sramotno.
2021 06 08
Moze zavisi ko prodaje,da li je kupljeno na veliko ili....Postoji mogucnost,naravno mala ali postoji..Relika ove tasne koju sam ja prodavala kosta 300 dolara,a original 1600... Npr ja sam na Limundu vidala stvari Boss i jos nekih brendova u cije se etikete ne razumem,pa sam konsultoala neke clanice,..A to sam pronasla kod preprodavaca.
2021 06 08
1 2 3