Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ikea online?

Ne znam u kojoj temi da pisem, uglavnom da li ste porucivale nesto online iz Ikee? Razmisljam se prvo jer pise da dostavljaju kao do najblize prohodne tacke (medjutim vidim da tako pise i za jysk itd), a htela sam izmedju ostalih sitnica za kucu i neku policu malu, koja nije preteska, ali je naznaceno na sajtu da je izmedju 15 i 30 kg. Kod mene nije neprohodno, vec znam kakvi kuriri uglavnom budu, pa ne bih da mi ostave to tipa 2 ulice dalje, a da recimo niko nije kod kuce u tom momentu da mi pomogne 😂 takodje vidim da se unapred placa, a koleginica je bas imala problem sa njima jer je kupovala ormar, unapred platila, stizali pogresni, na kraju rekli da tog i nema na stanju, pa se jurila sa njima preko 2 meseca da povrati novac... Kakva su vam iskustva, ako je neko nesto kupovao?
2021 07 19
Poručivala sam više puta online (i plaćala svaki put unapred, mislim da druga mogućnost i ne postoji mada nisam sigurna) i nikada nije bilo problema. E sad, što se tiče samog dovoženja na adresu nemam iskustva jer sam uvek birala click&collect opciju - nekada da preuzmem u Ikei a nekada na Novom Beogradu kada me mrzi da idem čak do njih i svaki put je sve bilo u savršenom redu, s tim da mi je ova NBg opcija i bolja jer u tom slučaju oni sve spakuju i obezbede (na primer čaše) dok ako se odabere opcija preuzimanja u Ikei sama pakuješ na licu mesta (imaju obezbeđene papire ali je zamorno :') ). Opet kažem, što se tiče plaćanja nikada nije bilo problema u smislu da nešto ne pošalju ili pošalju pogrešno (još dok je stvar u korpi odmah naznače da nema na stanju ako nema) ali sa kuririma nemam iskustva jer mi ne odgovara da se tresem da li će baš doći dok sam ja na poslu pa poljubiti vrata, lakše mi je ovo da oni sve upakuju a ja samo pokupim :)
2021 07 19
Moj zet je narucio dve stolice za hranjenje beba (blizanci su). Unapred je platio.Ostavio je svoj broj telefona namerno. Kada ga je kurir pozvao,rekao je da je supruga u kuci i da ima bebe. Nije bilo problema.Mozda Vam posluzi da se "nekako snadjete".
2021 07 19
> pufnastapufnica: > Poručivala sam više puta online (i plaćala svaki put unapred, mislim da druga mogućnost i ne postoji mada nisam sigurna) i nikada nije bilo problema. E sad, što se tiče samog dovoženja na adresu nemam iskustva jer sam uvek birala click&collect opciju - nekada da preuzmem u Ikei a nekada na Novom Beogradu kada me mrzi da idem čak do njih i svaki put je sve bilo u savršenom redu, s tim da mi je ova NBg opcija i bolja jer u tom slučaju oni sve spakuju i obezbede (na primer čaše) dok ako se odabere opcija preuzimanja u Ikei sama pakuješ na licu mesta (imaju obezbeđene papire ali je zamorno :') ). Opet kažem, što se tiče plaćanja nikada nije bilo problema u smislu da nešto ne pošalju ili pošalju pogrešno (još dok je stvar u korpi odmah naznače da nema na stanju ako nema) ali sa kuririma nemam iskustva jer mi ne odgovara da se tresem da li će baš doći dok sam ja na poslu pa poljubiti vrata, lakše mi je ovo da oni sve upakuju a ja samo pokupim :) A gde se preuzima na Nbg, tu ako sam razumela oni pakuju? Ii zanima me je l' ima neki rok u kom mora da se preuzme? ☺️
2021 07 19
> DragoslavaCiric: > Moj zet je narucio dve stolice za hranjenje beba (blizanci su). > Unapred je platio.Ostavio je svoj broj telefona namerno. > Kada ga je kurir pozvao,rekao je da je supruga u kuci i da ima bebe. > Nije bilo problema.Mozda Vam posluzi da se "nekako snadjete". Hvala na info, porucicu, jos samo da vidim najbolju varijantu ☺️
2021 07 19
> A gde se preuzima na Nbg, tu ako sam razumela oni pakuju? Ii zanima me je l' ima neki rok u kom mora da se preuzme? ☺️ Prilikom poručivanja odaberete datum koji Vam odgovara i na taj dan morate da preuzmete porudžbinu u naznačenom vremenskom periodu (tipa između 17 i 19h). Adresa: Parking Extra Centar, Omladinskih Brigada 100, Novi Beograd (mada sve te informacije dobijete prilikom poručivanja). Jave Vam kada je porudžbina spremna, kada je krenula ka Nbg-u, kada je stigla pa čak stigne mail i da Vas obaveste da ste uspešno pokupili xD Ali baš je sve detaljno objašnjeno u procesu poručivanja :") Da, oni pakuju u smislu obezbede (svaka lomljiva stvar u puckavoj foliji pa u papiru pa u kutiji dodatno napunjenoj nekim stiropornim gombicama, nema šanse da se ošteti), stolovi su recimo u pakovanju u kakvom biste ih i kod njih kupili (rasklopljeni i umotani u celofan ili kutiju, zavisi jel mali ili trpezarijski)... Ali Vi ih posle sami tovarite u svoja kola ili već čime transportujete do kuće..
2021 07 19
> pufnastapufnica: > > A gde se preuzima na Nbg, tu ako sam razumela oni pakuju? Ii zanima me je l' ima neki rok u kom mora da se preuzme? ☺️ > Prilikom poručivanja odaberete datum koji Vam odgovara i na taj dan morate da preuzmete porudžbinu u naznačenom vremenskom periodu (tipa između 17 i 19h). Adresa: Parking Extra Centar, Omladinskih Brigada 100, Novi Beograd (mada sve te informacije dobijete prilikom poručivanja). Jave Vam kada je porudžbina spremna, kada je krenula ka Nbg-u, kada je stigla pa čak stigne mail i da Vas obaveste da ste uspešno pokupili xD Ali baš je sve detaljno objašnjeno u procesu poručivanja :") Da, oni pakuju u smislu obezbede (svaka lomljiva stvar u puckavoj foliji pa u papiru pa u kutiji dodatno napunjenoj nekim stiropornim gombicama, nema šanse da se ošteti), stolovi su recimo u pakovanju u kakvom biste ih i kod njih kupili (rasklopljeni i umotani u celofan ili kutiju, zavisi jel mali ili trpezarijski)... Ali Vi ih posle sami tovarite u svoja kola ili već čime transportujete do kuće.. Odlicno, hvala puno! Da da, moze u auto svakako, nije nesto veliko. Ali opet mi je bio problem oko dostave, posto nikad ne znam kad ce tacno, ne bih bas da vucem sama izmedju 15 i 30 kg ako mi dalje stanu 😂😂 hvala jos jednom!
2021 07 19
Nema na čemu, srećno :")
2021 07 20
Ja sam narucila policu, i neke sitnice... Dovezli su mi na kucnu adresu i platila sam pouzecem, cini mi se da je postarina 500din za celu srbiju. Stiglo mi je za 2,3 dana.. Inace sam iz Paracina 😀 Sestra prosle nedelje narucila, dovezli joj u Krusevac na kucnu adresu isto 😊
2021 07 20
Ja sam naručila gomilu stvari, platila sam malo više dostavu da unesu u stan (prilikom naručivanja ima i ta opcija i birate vremenski opseg dostave). Korektni, dostavili robu u naznačenom periodu, uneli u stan, ja sam im pokazala gde da spuste. Samo budite svesni da ćete morati sve sami da sklapate. :")
2021 07 20
I ja sam poručivala više puta, sve mi je stizalo na adresu i plaćala sam pouzećem...
2021 07 21
> ninna00: > Ja sam naručila gomilu stvari, platila sam malo više dostavu da unesu u stan (prilikom naručivanja ima i ta opcija i birate vremenski opseg dostave). Korektni, dostavili robu u naznačenom periodu, uneli u stan, ja sam im pokazala gde da spuste. Samo budite svesni da ćete morati sve sami da sklapate. :") Znam znam, manja je polica u pitanju, tako da ne verujem da je veliki problem oko sklapanja ☺️ Hvala svima!
2021 07 21