Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ne znam sta da radim

Drage moje,hvala vam na misljenju.I da je stvarno u bolnici,postoji bar neko da podigne.Ne moguce da nema nikog.A paket je stigao cini mi se i pre nego sto je otisla u "bolnicu"...nije mi ni javila nista,samo da je operisana.Ja bih kurira zamolila da uzme kod sebe ako nista drugo.Ako naravno dobro poznaje kao ja naseg kurira.Ne znam sta da kazem.Sacekacu do petka,posle lupam negativnu i kraj saradnje sa tom clanicom.Oprosticu se od mog paketa i predmeta koji sam htela.
2021 09 28
Mozda da sacekate jos koji dan.S obzirom da ste vec imali saradnju sa njom.Nekada stvarno nesto iskrsne.Ja sam trebala da posaljem paket i tog dana dobijemo virus i ja i sin.Jedva sam napisala da necu poslati,a nije mi palo na pamet da objasnjavam razloge.Sama sam trenutno sa klincem i jedino sto sam nekoga angazovala je da ode do apoteke i kupi hranu.Ne bih nikome trazila da ide i ceka u posti.Verujem da ovde postoje fantasticni izgovori, bezobrazne clanice ali nekada mozda stvarno postoji problem. Najlakse je dati negativnu. Sacekajte jos neko vreme pa je kontaktirajte.
2021 09 28
> jelena2606: > Mozda da sacekate jos koji dan.S obzirom da ste vec imali saradnju sa njom.Nekada stvarno nesto iskrsne.Ja sam trebala da posaljem paket i tog dana dobijemo virus i ja i sin.Jedva sam napisala da necu poslati,a nije mi palo na pamet da objasnjavam razloge.Sama sam trenutno sa klincem i jedino sto sam nekoga angazovala je da ode do apoteke i kupi hranu.Ne bih nikome trazila da ide i ceka u posti.Verujem da ovde postoje fantasticni izgovori, bezobrazne clanice ali nekada mozda stvarno postoji problem. > Najlakse je dati negativnu. > Sacekajte jos neko vreme pa je kontaktirajte. Da,da,cekam do petka.Mislim da je sasvim ok....mislim da je petak poslednji dan da preuzmem paket.
2021 09 28
Pa da..Dan pre toga je kontaktirajte
2021 09 28
Poslala sam jutros poruku da sutra istice da preuzmem paket,da vidim hoce li biti uplate...nista,nema cak ni odgovora a kamo li novca....strasno
2021 09 30
Nadam se da ces resiti. Isto tako se nadam da je devojka ok. Da ne budem nadzak baba i odmah pomislim da je neko prevarant.
2021 09 30
> Nensina: > Nadam se da fes resiti. > Isto tako se nadam da je devojka ok. > Da ne budem nadzak baba i odmah pomislim da je neko prevarant. Nisi nadzak baba nego od toliko lazova kad neko kaze istinu tesko je poverovati. Kao iz one basne o decaku koji je vikao "vuk" pa na na kraju kad je stvarno bio vuk niko nije poverovao.
2021 09 30
Nema je ceo dan.Necu vise ni da joj saljem poruke...propao mi paket i cao.
2021 09 30
Propao!!!
2021 09 30
> Idekoracije: > Propao!!! Da.....niti sam predmet dobila,niti mogu da podignem paket koji mi je vracen....stvarno nemam reci...
2021 09 30
Ko zna,mozda Vas sutra iznenadi...
2021 09 30
Ima li pomaka? Da li se clanica bar javila?
2021 10 01
> Nensina: > Ima li pomaka? > Da li se clanica bar javila? Ne.Rekla sam ja juce da od toga nema nista.
2021 10 01
> KristinaCa12: > > Nensina: > > Ima li pomaka? > > Da li se clanica bar javila? > Ne.Rekla sam ja juce da od toga nema nista. Da li ces ostaviti doticnoj clanici negativnu ocenu?
2021 10 01
Po ovime sto se izdesavalo,trebalo bi....danas je taj 5-ti dan kako stoji u mojoj posti...Znaci vec sutra ne moze da se podigne.Sacekacu veceras do 19h jer mi do tad posta radi i ako se ne javi (a verovatno da nece),ostavicu negativnu....mislim da je realno.Ajde ako je stvarno u bolnici,to da razumem,ali da nema nikog da podigne paket i jos me laze da ce da mi neko uplati dupli ptt,e to je prevrsilo svaku meru....ako taj neko treba da uplati za ptt,onda je i mogao paket da uzme....a najgore od svega sto nam je prva saradnja bila super....
2021 10 01