Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

BRISANJE SLIKA?

Meni je obrisan oglas koji je imao samo slike koje sam licno slikala. U opis sam stavila link do sajta gde se duks prodaje da se vidi duks na modelu. Nego, posto mi je ovaj sajt samo zanimacija, a ne posao ne pogadja me to. Ono sto mi je neverovatno je sto u jeku dok su brisali oglase i blokirali profile malim clanovima zbog "komercijalne prodaje" velike preprodavce nisi ni pipnuli. Nisu dobili ni negativne, ni upozorenja a nisu im ni oglase dirali. Posle neka neko kaze da je ovo objektivan sajt sa pravilima koja vaze za sve.
2021 10 09
Nikad nije ni bio objektivan, dovoljno otvoriti nekoliko 'većih' profila i u roku od nekoliko minuta se vidi komercijala i to ne second-hand za sitan novac. Inače su na fejsu počeli blokirati naloge sa puno pratioca i prodajom čega god. Drugarica mi pravi dekor aranžmane i blokirali je sa 4000+ pratioca. Siva ekonomija navodno.
2021 10 09
> Esprit21: > Meni je obrisan oglas koji je imao samo slike koje sam licno slikala. U opis sam stavila link do sajta gde se duks prodaje da se vidi duks na modelu. > Nego, posto mi je ovaj sajt samo zanimacija, a ne posao ne pogadja me to. Ono sto mi je neverovatno je sto u jeku dok su brisali oglase i blokirali profile malim clanovima zbog "komercijalne prodaje" velike preprodavce nisi ni pipnuli. Nisu dobili ni negativne, ni upozorenja a nisu im ni oglase dirali. Posle neka neko kaze da je ovo objektivan sajt sa pravilima koja vaze za sve. > Zar je i postavljanje linka zabranjeno?! Gde piše i to?? Ja sam stavila link do slike na Google , ne do nekog sajta i dalje ne znam šta su videli kao problem i obrisali predmet?? 🤔🧐
2021 10 10
Jesu, zabranili i linkove za druge sajtove. Još malo pa kao u Hariju Poteru sve će biti taj čije ime ne izgovaramo. Čekam kazne za spominjanje drugih kupoprodajnih sajtova. Bitno da se nekima može.
2021 10 10
Ej jbt... 😘 Hvala na odgovoru apple.
2021 10 11
1 2