Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Moda /

Zara nece da mi vrati pare

Zara tvrdi da mi je uplatila povracaj novca, meni na racun nista nije lego, vadila sam i izvod iz banke. Jedini kontakt sa njima je preko četa, na sta mi oni odgovaraju da ce videti sa nadredjenim kolegama, da ce javiti, bla bla. Ne znam vise sta da radim. Nisam imala problema jer sam placala porudzbine karticom, ovo je prvi put da placam pouzecem i odmah problem. Tvrde da su mi uplatili novac 29.9. Molim vas za savete i iskustva.
2021 10 14
Ne verujem da je namerno sa njihove strane. Sigurno je neka greska u pitanju. Odstampajte izvode i dostavite im. I oni Vama neka priloze dokaz o uplati. Ukoliko je moguce, otidjite u njihovu radnju i menadzer ce Vas sigurno uputiti na pravi mail ili osobu. Kupujem u Zari, menjala sam, vracala, da li je kes ili kartica,l i uvek sve bude kako treba. Verujem da im je neka greska do sistemA, jer uvek imaju nove radnike koji se ne snalaze najbolje sa siframa
2021 10 15
Proverite da li ste ostavili dobar broj računa. Ja sam prošle godine imala igranku sa njima, koja je trajala skoro mesec dana. Od operatera sa četa sam dobijala različite informacije. Na kraju se ispostavilo da nisam ostavila dobar broj računa (mislim da sam izostavila jednu cifru ili tako nešto), oni su pokušali da uplate, ali je uplata vraćena, a ja o tome uopšte nisam obaveštena. Veliki nedostatak je što ne postoji nikakav korisnički servis.
2021 10 17
@Moderna11 : Takodje kupujem kod njih godinama, nikad nisam imala problem, do sad. Izgleda da cu otici do radnje na kraju, samo sto u mom gradu nema :( @mmikalacki : Nemam način da proverim koji broj računa sam im ostavila, jedino da ih pitam? Da, izludela sam, svaki put pricam sa nekim drugim, rekli su mi razlicite informacije. Nekoliko dana cekam da mi posalju dokaz o uplati, svaki dan mi govore da ce isti poslati u sto kracem roku.
2021 10 17
Ljudi, reseno je, dala sam im pogresan broj racuna. Rekli su da ce resiti, nadam se da ce mi uplatiti 🙏
2021 10 18