Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevaranti na krpicama-OPREZ!

> Lisa_stye: > —-kada bilo ko uzme vas broj kartice, cvv i datum vazenja vase kartice —- > sa bilo kojom aplikacija za transfer i placanje moze da skida sume novca sa vaseg racuna, ove podatke nemojte NIKAKO slati i popunjavati nekome. > Sto se tice broja tekuceg racuna i vaseg imena i prezimena nekome da date da uplati na vase ime kupljeni predmet to je potpuno BEZBEDNO. Tacno tako... ja ne znam ko je jos toliko naivan da posalje bilo sta bilo kome sem tekuceg racuna ..na kakve linkove i gluposti slati bilo sta ...mora se zaista biti oprezan ...kao sto je neko vec pomenuo na kup...prod... odavno vec stoji obavestenje o raznim prevarama ...nisi ni tamo zasticen ali bar napisu i obaveste da ljudi ne nasedaju na takve gluposti ...sto sa ovim sajtom to nije slucaj ovde se nizu prevare za prevarom a administratore to bas i ne dotice bog zna koliko
2021 11 05
Ne da stoji nego da se šalje svim članicama u inbox, kao i svaka promena u pravilima sajta. Tako to rade i ostali ozbiljni kupoprodajni sajtovi pa čak i neozbiljni da ih ne imenujem.
2021 11 06
> AppleRed: > Ne da stoji nego da se šalje svim članicama u inbox, kao i svaka promena u pravilima sajta. Tako to rade i ostali ozbiljni kupoprodajni sajtovi pa čak i neozbiljni da ih ne imenujem. Na KP,em su poslali u inbox,a pojacano tj vrlo vidljivo stoji upozorenje na sajtu o internet prevarama
2021 11 06
Opet problem sa vrlo usporenim i ,po meni, nekvalitetnim radom admina.Oni MORAJU da rade svoj posao u vezi sa održavanjem reda na sajtu. Zar ne?🤔
2021 11 06
Opet problem sa vrlo usporenim i ,po meni, nekvalitetnim radom admina.Oni MORAJU da rade svoj posao u vezi sa održavanjem reda na sajtu. Zar ne?🤔
2021 11 06
Clanica Mia.E.24 isto radi, prijavila sam adminu kad otvorite link jasno se vidi posta Srbije i pise jasno da ce novac leci na vas racun ali sumnjivo je sto kad odete korak dalje ne trazi samo broj racuna nego i broj kartice CVV kod rok vazenja i sve ono sto vas pita kad zapravo placete a ne primate novac...sta je korak dalje ne znam nisam isla.
2021 11 06
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/14167f16f07ca4a78786278d63061927.jpg) Jos jedan profil.
2021 11 07
Slika plus ime ženske osobe, napiše NARUČIO SAM??? I dokle će ovo više ići, šta admini čekaju i rade, zašto se ne oglašava niko po tom pitanju.?? Sajt je postao leglo prevaranata i lažnjaka, a oni apsolutno ništa ne rade da se to prekine
2021 11 07
Evo još jednnog profila ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ee7350ddbbd8267b9683fc9ef9e7a973.jpg)
2021 11 07
Da,i ja sam dobila poruku od iste clanice...
2021 11 07
Admin se logovao pre 9 dana po profilu, nije ni iznenađujuće.
2021 11 07
I ja sam dobila istu poruku od Anje_28 i od jos jedne clanice koja je isto prethodno blokirana. A za obe sam pretpostavila da je prevara...nego interesuje me kako se prijavljuje profil adminu ili blokira?😄
2021 11 07
Izgleda da se radi o istoj osobi, koja koristi google translate. Pise u muškom rodu na lošem srpskom jeziku. Takodje se svima obraća za "Vaš oglas" ![ I, vrlo interesantno-pecaju u trenutku kada objavite proizvod. Meni se ista priča dogodila: (http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/25169dab1716f57c1431350a9c1c8bec.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b228c2ccb869acf8d5ecd5edcfa6dfd7.jpg)
2021 11 07
Upravo mi @Anja_28 skinula novac sa kartice. Znaci, tresem se. Nisam bila iskusna sa tim stvarima i mislila sam da je neki novi nacin placanja. Blokirala sam karticu ali dzabe kada su otisle pare. Poslala mi je kao neki nacin placanja preko tzv Poste Srbije. Zanemarila sam šiptarsku adresu i sto mi trazi broj kartice i sigurnosni broj pozadi. Kakav sam debil... Meni je takodje pisano u muskom rodu ali je bilo gramaticki pravilno.
2021 11 08
😱 Već danima se piše o ovome, ali džabe, kad nije nigde istaknuto zvanično obaveštenje, da bude vidljivo svima, čim se udje na sajt. 😫
2021 11 08