Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Post ekspres

Sta se dešava sa post ekspresom? Vec duže vreme imam problem da me zovuu da po paket odem sama u poštu jer nema ko da mi dostavii,ali ovo sad je postalo nepodnošljivoo,čekam dostavu i po dva danaa i ako je otpremljen u predviđenom vremenu danas za sutra... Znam da nisam jedina sa ovim problemom
2021 11 23
Zaboravila sam da dodam da poštarinu naplate regularno,što je po mom mišljenju bezveze
2021 11 23
Takodje, ne pamtim kada su mi doneli paket na vrata ili bar do zgrade. A dešava se često i da mi ne stigne poruka sa brojem pošiljke, niti me poštar zove, pa još moram da smaram pošiljaoca za broj pošiljke kako bih podigla paket
2021 11 23
Istoo i ja,svaki put moram da zamolim za broj posiljke da bih mogla da pratim na internetu i zovem kontakt centar,jer od poruke i posiljke ni traga ni dostave🤦🏻‍♀️
2021 11 23
Strasno 😞
2021 11 23
Ja bas danas trebala da dobijem paket,zadnji status je da je jutros odpremljen u 7h iz Nisa i to je to,zvala sam korisnicki centar kazu mi stici ce danas do 19h,budite na adresi,naravno da nije stigao niti se status promenioo,bas bezveze
2021 11 23
Da, bas su postali neprofesionalni Kao i svi drugi
2021 11 23
Kod nas u Nišu normalno rade i sve je ok.
2021 11 23
Evo moj slucaj...juce sam trebala dobiti 2 paketa koja su poslata Postexpresom....i naravno ocekujem da ce mi kurir doneti do zgrade.Medjutim,morala sam do grada i rekoh da ja ga okrenem da vidim gde je da usput pokupim svoje pakete,kad javlja se neki drugi covek...rekoh,ok,gde mogu da preuzmem svoje pakete,on kaze tu i tu....ja odem,kad obican postar na bicikli nosi postexpres pakete....ja se zaprepastila....pitam o cemu se radi,on kaze sve su mi ovo ubacili da razdelim (puna korpa koja je na bicikli....sve postexpres paketi ne preporuceno)...znaci mrzi ih da nose ,pa daju obicnim postarima ili ih nema dovoljno.
2021 11 24
Ljudi, u svakom gradu je manjak vozila. Evo, ja znam naš grad iz prve ruke. Ni jedno vozilo nisu poravili niti registrovali ponovo bio PE ili motor za poštare, bicikle su stare i radnici ih popravljaju iz svog džepa. Polovinu paketa nose obični poštari od kojih isto manjak, uvale im jer PE kao ne stiže jer nemaju ni vozila ni ljude za to. Ni dinar se ne ulaže, prebacuju i odgovornost i posao na poslednje ljude u lancu. Da me oprostite ali zaje.... i svoje radnike i svoje klijente. Naravno u kancelarijama fino i toplo, njihov vozni park sasvim pristojan.
2021 11 24
Meni kasne pošiljke sa aliekspresa a uredno piše da stoje u pošti. Ne razumem zašto ne daju poštaru da ubaci u sanduče maskicu za telefon...
2021 11 24
> smilicas: > Meni kasne pošiljke sa aliekspresa a uredno piše da stoje u pošti. Ne razumem zašto ne daju poštaru da ubaci u sanduče maskicu za telefon... Zato što je pošiljka drugačije kategorisana.
2021 11 24