Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Iskustvo sa Simpo namestajem?

Muz se zalepio za trpezarijske stolice kozne od 14000din. Za 6 stolica puta toliko, je bas puno. Ja jos uvek nisam za to a on je ipak misljenja da je simpo istog kvaliteta kao nekad. Verujem da bi koza bila najlaksa za odrzavanje ko ima sitnu decu ali da li vrede tolike pare? Ili to mozda nije puno ali sam ja stipsa? Ja bih kupila neke od mebla za 5000 I sve petom u dupe 😁 nemamo bas nameru da ih menjamo svake druge godine i te jesu lepe ovako na oko... Ako imate uopste preporuku za kozne ili antipreporuku, ne mora da bude simpo, pisite.
2021 11 24
Nije puno. To je cena ako želite kvalitet. Što se kože tiče - za mene je to prevaziđeno. I ne volim je. Toliko novih materijala - zahvalnijih za održavanje, prijatnijih na dodir...
2021 11 24
Slobodno! Moji roditelji imaju njihovu mlecno belu koznu garnituru godinama i ista je kao prvog dana kad je kupljena. Lako se cisti, mekana koza, divan dizajn....koristicete ih godinama, zaista je kvalitet, a pretpostavljam i da su prelepe :)
2021 11 25
Imam Simpo garnituru za dnevnu, Simpo predsoblje kao i trpezarijske stolice i svime sam prezadovoljna. Stolice su kupljene još 2008., noge su od punog drveta a sedalni deo i nasloni su u štofu. Uz minimalno godišnje održavanje, one su i dalje besprekorne i udobne. Birala sam prskani štof, tako da su jako zahvalne i za fleke, koje se ne vide i lako skidaju. Mislim da znam na koje stolice misliš <3 prelepe su, a dobro je i što možeš birati da li ćeš kožu ili štof. Štofovi su takođe različitog kvaliteta, a ako želiš besprekorno, izaberi štofove pod oznakom TC, sve imaš da izabereš na njihovom sajtu, kao i kalkulaciju cena, odličan im je sajt. Jedina zamerka je dugo čekanje na isporuku, mi smo garnituru maltene otplatili dok nije stigla, čekali smo je dobrih 6 meseci, nadam se da ćeš proći bolje sa stolicama.
2021 11 25
Simpo vise nije kao pre...moja tetka kupila krevet kod njih,dala 50.000 i prso za mesec dana.Los im je kvalitet sad.Nekada su bili najbolji....preporuka za Matis i Jela Jagodina
2021 11 25
Nama su rekli da je rok 90 dana. I nije puno s obzirom da smo spavali na podu, pa na dusecima, jeli na koferima, i ovo cemo docekati. Nego ja se brinem ta koza u boji kapucina kako ce se odrzavati. Srebrna, znaci oznaka TC je najbolja? Uvek sam se pitala sta im znace te oznake na sajtu i koja je najbolja. Ako bih izabrala stof mislim da bih uzela neki koji je kao plis, kao onaj pisi brisi. Neko mi rece da se on lepo odrzava.
2021 11 25
I nama su rekli a i tako piše u ugovoru, ako čak i ne piše 60 dana :') :') :') :') Predsoblje je brzo stiglo jer je to gotov nameštaj, za dve nedelje, ali garnituru su morali da prave pa je potrajalo skoro 6 meseci, užas!!! Možda će i stolice brže, želim ti to od srca :) Da, TC štof je najskuplji i najkvalitetniji, digao je cenu garniture u odnosu na TS za skoro 7.000 din. Za garnituru sam izabrala TC Jerico K1 01, videla sam u salonu tako presvučene trpezarijske stolice i dopalo mi se jako, prskan je štof, odlično podnosi fleke i dvoje dece, nisam je još celu dubinski prala jer je sa nama od marta, ali su mi se sve fleke bez problema skinule ručno, od čokolade, masne kreme i bog te pita čega još... Pre ove imala sam svetlo bež garnituru i to više u životu ne bih ponovila. Samo prskano dok su deca mala, posle mogu bahanalije ,:)
2021 11 25
I da, zaboravih, pa imam i Simpo bračni krevet, kupljen još 2011. Ni on nije mrdnuo. Dušek (isto Simpo) bi trebali da promenimo, ostario je već. Sa Simpom osim dugog čekanja garniture zaista imam samo najlepša iskustva. A kućenje mi je poznato, isto prvo dušek pa krevet, pa sedenje na momačkom kauču pa garnitura, bitno je da se vi skućite polako a čovek se kući dok je živ, nameštaj se i promeni kada se pohaba i ne treba žaliti novac za kvalitet koji će da traje.
2021 11 25
TC oznaka za stofove im je najbolja i najskuplja ali ja sam isla pre 10aka dana, zeleci da narucim trosed bas sa tim materijalom i bar meni (u Kg) su reklo da trenutno te TC materijale nemaju, da ce mozda dobiti u decembru (imali su na lageru samo neke proste jednobojne).
2021 11 25
> Bojanaboka990: > Nama su rekli da je rok 90 dana. I nije puno s obzirom da smo spavali na podu, pa na dusecima, jeli na koferima, i ovo cemo docekati. Nego ja se brinem ta koza u boji kapucina kako ce se odrzavati. > Srebrna, znaci oznaka TC je najbolja? Uvek sam se pitala sta im znace te oznake na sajtu i koja je najbolja. Ako bih izabrala stof mislim da bih uzela neki koji je kao plis, kao onaj pisi brisi. Neko mi rece da se on lepo odrzava. Moja mama koristi Erdal losion za odrzavanje i ciscenje koze i koznog mamestaja. A njena garnitura je u jos svetlijoj nijansi. Savrseno sredstvo i prelepo mirise
2021 11 25
Onda da pustim muza da trosi pare 😂 On skoro nikada ne gresi ali sta znam... Mislim da ste nas ubedili. Samo jos da proverimo imaju li tu boju koze i hoce li stvarno stici za 90 dana. Hvala vam, stvarno ste mi olaksale, ipak sam cula pozitivna iskustva.
2021 11 25
Po mom mišljenju, najbolje je da se raspitate kod ljudi koji su skorije kupovali nešto u Simpu. Oni su nekada imali fenomenalan kvalitet ali u poslednje vreme, koliko ja čujem, svi govore da ne može da se poredi sa nekadašnjim.
2021 11 29
Hvala puno. Ako znate gde jos mozemo pronaci kozne stolice a da su tu negde sa cenom do 100€ javite.
2021 11 30