Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne razumem zasto

Ne mogu da objavim neke predmete a sve sam stavke popunila i proverila sve sto je uslov za objavu oglasa... Pola oglasa sam uspesno objavila a neke iste kad pokusam, nece uopste da se zavrsi objava predmeta... Ima li neko slicno iskustvo, u cemu gresim?
2021 12 09
I meni platforma baguje već duže vreme. Molim za odgovor kada ćete rešiti problem? :(
2021 12 09
Ja ne mogu da izmenim nista. Oglasi nisu tako stari i sta god da hocu da menjam, dali naslov ili cenu, nemoze da se izmeni.
2021 12 09
I meni se to nekad desava.
2021 12 09
Danima pokušavam da stavim nove oglase ali mi nikako ne polazi za rukom... Stalno mi baguje. Sada vidim da mnogi imaju problem a ne samo ja...
2021 12 09
Daaa, cak i kada mi stigne poruka npr. hocu da otvorim profil clanice, nece da mi otvori, pise mi onako ERORR :/ bas nas blokira da prodajemo....bilo bi strava kada bi vise napravili aplikaciju za mobilni telefooon
2021 12 09
I meni se desava s vremena na vreme da ne mogu da postavim oglas.. Ali su mi sada obrisali par oglasa, a sajt se sam baguje, ne dozvoljava mi da postavim vise fotgrafija, a ne zauzimaju vise mgb od dozvoljene velicine !!! Ne znam da li se jos nekome desava da nece da se postave sve fotke na sajte koje zelite da ubacite?
2021 12 09
> poppy94: > I meni se desava s vremena na vreme da ne mogu da postavim oglas.. Ali su mi sada obrisali par oglasa, a sajt se sam baguje, ne dozvoljava mi da postavim vise fotgrafija, a ne zauzimaju vise mgb od dozvoljene velicine !!! Ne znam da li se jos nekome desava da nece da se postave sve fotke na sajte koje zelite da ubacite? Ja sam imala problem sa cizmama,jedna clanica je imala iste,i bezbroj puta sam pokusala da postavim oglas uvek je bio obrisan. Slike koje su malo provokativnije ili imate slicne na fb instagramu,ni ti ne dozvoljavaju...🥴
2021 12 11
> SikiSiki: > > poppy94: > > I meni se desava s vremena na vreme da ne mogu da postavim oglas.. Ali su mi sada obrisali par oglasa, a sajt se sam baguje, ne dozvoljava mi da postavim vise fotgrafija, a ne zauzimaju vise mgb od dozvoljene velicine !!! Ne znam da li se jos nekome desava da nece da se postave sve fotke na sajte koje zelite da ubacite? > Ja sam imala problem sa cizmama,jedna clanica je imala iste,i bezbroj puta sam pokusala da postavim oglas uvek je bio obrisan. Slike koje su malo provokativnije ili imate slicne na fb instagramu,ni ti ne dozvoljavaju...🥴 Nisu bile ni provokativne, niti su sa fejsa/instagrama... Fotkano je samo za prodaju ovde.. Bas sam vise puta citala pravila i ne kapiram u cemu je stvar.
2021 12 15
> poppy94: > I meni se desava s vremena na vreme da ne mogu da postavim oglas.. Ali su mi sada obrisali par oglasa, a sajt se sam baguje, ne dozvoljava mi da postavim vise fotgrafija, a ne zauzimaju vise mgb od dozvoljene velicine !!! Ne znam da li se jos nekome desava da nece da se postave sve fotke na sajte koje zelite da ubacite? Imate lažne tagove ( navođenje više robnih marki). Fotke su ok. Nemojte obrisati oglas ( nedozvoljena je i obnova oglasa), nego izmenite ( klik na olovku, pa uklanjanje laznih tagova klikom na x isped taga, pa sačuvaj). Što se tiče postavljanja fotografija, sačekajte malo duže da se učitaju ( i to pojedinačno). Ako sajt sporo radi, ostale fotografije dodajte u oglas kasnije.
2021 12 15
> REASHOP: > > poppy94: > > I meni se desava s vremena na vreme da ne mogu da postavim oglas.. Ali su mi sada obrisali par oglasa, a sajt se sam baguje, ne dozvoljava mi da postavim vise fotgrafija, a ne zauzimaju vise mgb od dozvoljene velicine !!! Ne znam da li se jos nekome desava da nece da se postave sve fotke na sajte koje zelite da ubacite? > Imate lažne tagove ( navođenje više robnih marki). Fotke su ok. > Nemojte obrisati oglas ( nedozvoljena je i obnova oglasa), nego izmenite ( klik na olovku, pa uklanjanje laznih tagova klikom na x isped taga, pa sačuvaj). > Što se tiče postavljanja fotografija, sačekajte malo duže da se učitaju ( i to pojedinačno). Ako sajt sporo radi, ostale fotografije dodajte u oglas kasnije. Vazi, hvala Vam na savetima! : )
2021 12 22