Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Replay torbica kvalitet?

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/32ea4b015ada1e4b7b804a024d27c409.jpg) Jel neko zna kakvog su kvaliteta ove torbice? Jel lanac promeni boju posle nekog vremena?
2021 12 12
Imam dve, jednu u glatkoj i jednu u prevrnutoj kozi. Prva je kao nova, a ova druga od prevrnute je za ne pozeleti. Lanac i metalni delovi su nepromenjeni na obe torbe. Ova od prevrnute koze je sa zadnje strane postala "prljava" posle dva tri nosenja, koza se nekako usijala. Takodje im je nedostatak taj preklop, u kojem je po svemu sudeci neki karton na koji se koža lepi, te po sredini (izmedju alki koje drze lanac) kao da pukne, pa se poznaje linija na kozi, izgubi formu, kao da je spljoštena tu.
2021 12 12
Prevrnuta koža uvek tako reaguje, od trenja, a eko koža puca posle koju godinu i od stajanja. Ako je proslogodisnja proizvodnja, računajte da će biti ok još 4 godine. Bolje uzmite torbu od glatke prirodne kože
2021 12 12
Svakako bih uzela ovu glatku a ne prevrnutu kozu... Znam da ce ispucati verovatno bih vec sledece godine kupila novu al eto bar do tad da potraje🙄🙄 Hvala devojke u svakom slucaju🥰
2021 12 12
Po meni za izbeci, imala sam ih par u zadnjih par godina i nisam bila zadovoljna ni sa jednom replay… a za tu ko kretno gore sam primetila da su masovno krenuli da prave kopije (sto me jako cudi iskr). Moj savet je za isti novac kupiti neku tasnicu nekog drugog brenda tipa disele, Mk, furla, cocinelle i imati torbicu da traje ♥️ Ps- razlog mog nezadovoljstva generalno jeste ta eko koza koja je groznog kvaliteta bila na replay-u a i na Patrizii Pepe
2021 12 14
Tesko da Replay kosta kao Diesel, Cocinelle, MK, Furla... Jeftiniji je dosta, ako govorimo o originalima pomenutih brendova. A sto se kopija tice, vide se iz aviona, zbog slova i lanca. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/602b0d0dc3136a0ccf130c3340a5d42b.jpg)
2021 12 14
Na sajtu imate M. Kors torbe po ceni Replay u radnji, bar je prirodna koža u 90% slucajeva
2021 12 14
Upravo to> jacaikaja: > Na sajtu imate M. Kors torbe po ceni Replay u radnji, bar je prirodna koža u 90% slucajeva
2021 12 14
Moja ćerka je slala iz inostranstva Guess i M. Kors torbe, interesantno je da je Guess rasprodala, a od M. Kors je pola ostalo, po malo većoj ceni nego Guess- o razlici u kvalitetu da ne pricam, jedno eko koža, drugo prirodna koža. Neke članice kupuju na sajtu originalne torbe od prirodne kože i posle korišćenja prodaju po istoj ili malo nižoj ceni, dok izguljenu torbu teško da ćete posle prodati i po 5 puta nižoj ceni. Tipa- imate M. K torbe ispod 150 evra nove na sajtu, koje su u radnji kod nas 400 i 500 evra. Par puta sam osvezila farbom kožnu torbu (kad je u pitanju npr.srebrna boja), a od eko kože mogu samo da bacim kad ispuca i izljušti se, makar i od stajanja, jer eko koža prosto nije materijal koji traje. Po meni, bolje Mona, koja ima bas dobrih novijih modela, a na sniženju sigurno ima po ceni jedne Replay od eko kože. Ista stvar kao kad kupite končani džemper, koji traje i onaj od vunice, koji se ućeba i rastegne odmah, a često budu ućebani i u radnji, od trenja, isprobavanja. Često budu po istoj ceni. Nekada je cena bila merilo kvaliteta, odavno više to nije pravilo
2021 12 15
Replay, guess, TH i slicni nemaju kozu, jednom sam se zeznula za guess torbu i nikad vise, brzo se ogulila na ruckama Slazem se sa prethodnim.clanicama da na sajtu mozete naci jako povoljne torbe od prirodne koze koje ce zaista dugo da traju...
2021 12 15
Moja konstatacija za cene se odnosila za potpuno nove torbe, iz radnje.
2021 12 16
Ima Guess prirodnu kožu, Marciano kolekcija, naravno, treba proveriti oznake na sastavu. Nije svaka kožna. Ima i Replay, ali su i cene bar 3 puta vece od eko koznih
2021 12 16